MiNa Objavljeno Maj 7, 2023 Avtor Deli Objavljeno Maj 7, 2023 pred 9 urami, Kugelschreiber pravi: Kje je to? 4,5km naprej pri odcepu za Lahovo je še ena restavracija River Dock. Podobna "scena" tik ob reki Uni. pik1, Quest in Kugelschreiber 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snela Objavljeno Maj 7, 2023 Deli Objavljeno Maj 7, 2023 13 hours ago, pik1 said: . .... kje si pa ti tole lepo čelado dubu ??? .... upam da ne kje na Brezovci Compaco, Velenje, pa Yogi jih tudi ima v BTC. Barvo je pa težko dobit - delajo večinoma za nemce tam imajo pa radi take barve iz 2.sv.v. pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 7, 2023 Deli Objavljeno Maj 7, 2023 pred 1 uro, snela pravi: Compaco, Velenje, pa Yogi jih tudi ima v BTC. Barvo je pa težko dobit - delajo večinoma za nemce tam imajo pa radi take barve iz 2.sv.v. . ... vem vem ... sem se mal hecal ps. ... ker sem tud jest iz Brezovce .... fotka je stara pa že ene dve leti ... in ja, tud men je všeč ta helmica Kugelschreiber, RobiRoberto, DAMI34 in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skofk Objavljeno Maj 12, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 12, 2023 En vtis iz prvomajskega potepanja Schultz, Kawasaki_rider, Akito in 18 others 19 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava bankir Objavljeno Maj 13, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 13, 2023 tudi jaz prilagam par fotk za praznike.izlet v Gardaland in okoli gardskega jezera.Vreme odlično,edino prevelika guzva na cesti.Ne vem , kako preživijo guzvo julij-avgust. Kugelschreiber, Schultz, snela in 14 others 16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MARE 65 Objavljeno Maj 14, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 14, 2023 Prešnji idealen petek za furo, na priljubljeno destinacijo Cres in seveda obvezno v Lubenice. Na poti v Lubenice mi je najbolj všeč ko skreneš z glavne ceste in se začneš dvigovat proti vasici na vrhu, odpreš vizir in te objamejo čudovite vonjave po morju, travah, zeliščih... Kolega bil prvič in čisto navdušen, ja je vredno. Akito, Quest, IF7 in 22 others 24 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 20, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 20, 2023 Kot otrok v peskovniku 😁 Kugelschreiber, Quest, Luka66 in 10 others 12 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 21, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 21, 2023 Grad Kalc, Mašun, Cerkniško jezero, Slivnica IF7, pik1, Luka66 in 15 others 17 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno Maj 21, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 21, 2023 Postojna-Podsabotin-Vipolže-Čedad-Matajur, lazanja in 0,0 pivo v planinski koči Pellizzo, pa spust v Idrsko, Tolmin-Most na Soči-Idrija-doma. Paaaaa, luštno je blo. Po dolgem cajtu sem na enodnevni furi prav res užival. Tedybear, Joker, mladench in 16 others 18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MARE 65 Objavljeno Maj 21, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 21, 2023 Zadnjič je dišalo po mediteranu, danes pa po krvavških smrekah... nazaj grede pa še malo aviončke gledat kako pristajajo... Grut, n_majk, Quest in 15 others 17 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tedybear Objavljeno Maj 23, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 23, 2023 (popravljeno) Ozko, strmo, prazno. Karnijci Popravljeno Maj 23, 2023. Popravil Tedybear tomaz69, Schultz, RobiRoberto in 20 others 20 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Maj 24, 2023 Deli Objavljeno Maj 24, 2023 Ob 23. 5. 2023 ob 14:17, Tedybear pravi: Ozko, strmo, prazno. Karnijci ...lokacija?oz. trasa?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Maj 25, 2023 Deli Objavljeno Maj 25, 2023 pred 7 urami, siks pravi: ...lokacija?oz. trasa?! Tablja - Passo del Cason di Lanza - Paularo. IF7 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Maj 25, 2023 Deli Objavljeno Maj 25, 2023 pred 7 urami, siks pravi: ...lokacija?oz. trasa?! easy-peasy Passo di Lanza, prelaz Lonice v slovenščini 🙃 poznan tudi kot cesta sramote 😁 Uf, @Tedybear si me prehitel! Schultz, RobiRoberto, GregorM in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Maj 25, 2023 Deli Objavljeno Maj 25, 2023 pred 4 minutami, 3nity pravi: easy-peasy Passo di Lanza, prelaz Lonice v slovenščini 🙃 poznan tudi kot cesta sramote 😁 Uf, @Tedybear si me prehitel! Hvala, tega nisem vedel. Če je prelaz " sramote" zaradi stanja ceste, kaj je potem šele Vršič ali pa Soriška. snela, Scarabeo 500, GregorM in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Maj 25, 2023 Deli Objavljeno Maj 25, 2023 pred 3 minutami, Tedybear pravi: Hvala, tega nisem vedel. Če je prelaz " sramote" zaradi stanja ceste, kaj je potem šele Vršič ali pa Soriška. V zadnjih letih so cesto konkretno uredili, večkrat, saj je teren zelo nestabilen in neprestano prihaja do "vulkanov" v asfaltu, lomov cestišča, plazov ipd. Obkrožena zadeva je bila še leto dni nazaj tako visoka, da se z avtom ni dalo čez. Lani so polovico prelaza popravili in asfaltirali, tako da je sedaj cesta v najboljšem stanju ever. V planšarji imajo najboljšo albuminsko skuto na svetu 😅 naprej proti Paularotu pa se nahaja odličen agriturizem Malga Zermula 😋 MARE 65, IF7, mladench in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava a79 Objavljeno Maj 25, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 25, 2023 Koncno prlezu v torek... Akito, Slash13, Kawasaki_rider in 13 others 15 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Mavti Objavljeno Maj 27, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 27, 2023 Bil danes v Štajerskih koncih kjer sem srečal tak lepo rožco, da je morala kar z mano domov ,ker pa je nisem tlačil pod sedež se je kar lepo zapakirana z mano na sedežu peljala Naradna za na pot Evo že doma v enem kosu Je rekla ,da ni nič vidla pa da bi jo lahko bolj počasi peljal drugače se pa po osvežilni prhi kar dobro počuti Vsi motoristi so danes bili na cesti jn kot vedno fajn je bilo Luka66, Akito, RobiRoberto in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ragezor Objavljeno Maj 27, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 27, 2023 (popravljeno) danes sem spet dobil dovoljenje od punce da grem na motor. ampak je rekla, da moram ob sedmih biti nazaj. ok, odrinem ob petih zjutraj in ze na ljubljanski obvoznici naletim na nemske turiste. kdaj so pol oni startali? v postojni dol iz avtoceste in proti ilirski bistrici. motor je zejen a v pivki se vedno zaprta pumpa. na sreco sem prisel do ilirske kjer je ze ob sestih bla guzva. ko pridem do morja burja ampak gre peljat. nebi pa rekel, da sem glih uzival. ob cesti je dejansko prevrnilo nekega tezkokategornika harleya. komaj sem uspel slikat na zapusceni pumpi, da se mojega ni podrlo. od starigrada paklenice naprej se je veter umiril. cesta je pa postala precej bedna. zapeljal sem se mimo zadarskega letalisca in vojasnice ampak ni glih placov za slikat. naprej proti sibeniku. cesta meh. v splitu najdem danasnji cilj. oklepljen vojaski vlak, ki stoji zapuscen na zelezniski postaji. ker bi kao ob sedmih moral biti doma zapeljem na avtocesto ampak me motoristcini bogovi takoj kaznujejo. naliv me v petih minutah namoci do kosti. ob prvem izvozu pobegnem dol in krenem proti soncu. ocitno gremo proti kninu. kar je okej, ker najdem tankovski spomenik. pri kninu pozabim tankat (oz prvic sem se peljal tukaj in nisem vedel, da grem v divjino) in v gracac pridem z zadnjim litrom v tanku. drugace pa lepa cesta, edino na parih odsekih je sfrezana. cesta gracac - gospic - otocec tudi super. hitra. na poti najdem se eno oklepno vozilo kresimir. dalje po avtocesti do vinice in standardna pot domov v lj. misija do splita in nazaj v enem dnevu je uspela Popravljeno Maj 27, 2023. Popravil Ragezor Scarabeo 500, Quest, MARE 65 in 21 others 23 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 28, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 28, 2023 Po Istri Akito, Mavti, MiNa in 12 others 14 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 29, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 29, 2023 Včeraj mi je policajka "dala". Pa sem…a prvič ni bila zadovoljna. Kar tam ob cesti je hotela še. Citiram njene besede: » tole pa ni bilo dovolj!« No, potem sem še drugič. In je blo…..ona zadovoljena..jaz srečen. 0,00 GregorM, MARE 65, Kawasaki_rider in 9 others 3 1 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno Maj 29, 2023 Deli Objavljeno Maj 29, 2023 pred 20 minutami, DAMI34 pravi: Včeraj mi je policajka "dala". Pa sem…a prvič ni bila zadovoljna. Kar tam ob cesti je hotela še. Citiram njene besede: » tole pa ni bilo dovolj!« No, potem sem še drugič. In je blo…..ona zadovoljena..jaz srečen. 0,00 Pa as lohk brez plejboja to nafilou DAMI34, RobiRoberto in Akito 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Luka66 Objavljeno Maj 29, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 29, 2023 (popravljeno) V soboto, je bilo potrebno odvozit km za prvi servis, že dvakrat sem ga prestavljal..... en izletek v Posavje, potem pa na Kozjansko in zavijem še malo čez mejo v Kumrovec, tam pa vse polno avtov in busov, vsi v rdečih majicah, sem mislil, da ima Dukati kak hepening 😜 pa po bajkih ugotovim, da ni lih to, pa še na rdečih mikicah so imeli zvezdo in orodje, to ni šlo skupi z simbolom na najinih 🙃 in potem tam srečam soborca iz JNA, purgerja Stari je bil car, fural je revolucionarje in bogataše takratnih svetovnih velesil Je pa trznu na Dučeja....bolj podcenjujoče, z mislijo, ta se bo še na šraufu 🤣 Bilo zanimivo, ljudje vseh narodnosti skupaj, brez sovraštva, dobre volje, stojnice z domačimi izdelki, živa muzika, papa in pupa, dobra energija...lepo so uredili etno vas, nisem bil tam od OŠ, to je pa že puno decenija....u svom izlaganju saopčio je drug....🙂 Na žalost veliko resnice v zafrkanciji. No v nedeljo pa na "desničarski shod" blagoslov motoristov in motorjev v Štango nad Šmartnom pri Litiji. Kot vedno prijetno in takoj se najdemo ajzenponarji Potem pa grem pod kozolec v upanju, da dobim zastonj klobaso pa uletim k maši....... Mislim, da nisem bil od birme, še dobro, da ni bilo treba k spovedi, ker še ne bi bil doma 😬 tako, sem ostal in poslušal zanimivo, enostavno, lepo pridigo od duhovnika bajkerja Acota......sliši tako tudi človek v zrelih letih kaj, da se zamisli....... no zapomnil pa sem si tole misel: samski moški mora vse doma postoriti sam, poročen moški pa postori doma vse kar mu naloži žena..... in to je enko 😜 in to, da bi bil Jezus zagotovo bajker, ker je bil za tiste čase izven okvirjev tako in drugače 👍 No po bajkerskih debatah pa ostala....in hitro domov k babi na najboljše nedeljsko kosilo 😉 Dva luštna dneva sta bila 👍 SREČNO Popravljeno Maj 29, 2023. Popravil Luka66 Scarabeo 500, FrenkH, izibajker in 29 others 29 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 30, 2023 Deli Objavljeno Maj 30, 2023 se mi dopade, k si "politično" uravnovešen Tedybear, MiNa, Luka66 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Maj 31, 2023 Deli Objavljeno Maj 31, 2023 (popravljeno) pred 14 urami, DAMI34 pravi: se mi dopade, k si "politično" uravnovešen 3.6. v Škocjanu na Dolenjskem nekaj podobnega, samo s črnim predznakom, organizirata Demokracija in Nora24 TV. A imaš kakšnega Motosvet dopisnika, da se javi se od tam. 😀 Popravljeno Maj 31, 2023. Popravil Tedybear DAMI34, MARE 65, MiNa in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se