Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 3, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 3, 2023 Kombajn 😁 RobiRoberto, Kugelschreiber, Satao in 18 others 16 1 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 3, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 3, 2023 Morje na desni 😁 Akito, MiNa, pik1 in 19 others 21 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Mavti Objavljeno Junij 4, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 4, 2023 Včeraj popoldna na in pa proti Gorenskisem še gruntal ,da bi marelo sabo vzel za vsak slučaj se spomnim ,da pri Avseniku pa nisem bil že mnogo ,mnogo let pa grem na pir domačija Avsenik imajo kar pester program pa malo še gor pa dol Bolj malo slik zato pa okroglih tristopedeset kilometrov Luka66, izibajker, RobiRoberto in 19 others 21 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Quest Objavljeno Junij 5, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 5, 2023 (popravljeno) Sonce, pranje, centrifuga, sušenje in ponovno od začetka. Moto realnost je to. 5 dni 1847 km. Najvišje 1915 nmv. Najhitreje pa 2848 km/h. Ma ajd Garmin se je nmal zgubu. prvi dan Banja Luka, Jajce, Ramsko jezero Ramsko jezero. Tolk žab na kupu še nisem slišal drugi dan Mostar, Vrelo bune, Plužine pranje ponovno Spanje Plužine. Nas se je nabralo kar nekih 10 motorjev 3 dan Plužine, Žabljak, Durmitor, Tara, Gusinje Jp sneg je še ob cesti. Drugače cesta b.p. Tara most. In ehh pranje spet Gusinje 4 dan Gusinje, SH20, Budva, Kotor, Slano Zaspal stoječ. Fešta včeraj pa ne upa domov al?? In seveda SH20. Narava lepa, cesta pa fenomenalna. So mi rekli, da je prepovedana za kombije, kamione itd.. 5 dan pa domov ni slik. Dež napovedan in mi že plavalna kožca med prsti raste. Vstajal pred 5 AM, da sem glavno traso še pred dežjem in z lepimi razgledi prevozil-užival. Se je vstajanja zgodaj kar obrestovalo. Durmitor 8°C, mimo Dubrovnika pa 28°C. Če bi se pa še vreme malo motoristom naklonilo pa ne bi bil nič jezen. Popravljeno Junij 5, 2023. Popravil Quest MiNa, Grut, IF7 in 35 others 34 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 5, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 5, 2023 2 dni Albanske obale ... dolenc100, raza, kaizer in 27 others 29 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 6, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 6, 2023 Še malo južneje ... Quest, GregorM, linoldi in 19 others 21 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bankir Objavljeno Junij 7, 2023 Deli Objavljeno Junij 7, 2023 Ob 5. 6. 2023 ob 22:12, ftp pravi: 2 dni Albanske obale ... katero mesto je na prvi sliki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno Junij 7, 2023 Deli Objavljeno Junij 7, 2023 pred eno uro, bankir pravi: katero mesto je na prvi sliki? Vlora Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 9, 2023 Deli Objavljeno Junij 9, 2023 Joooj teško meni 😁 na prelepi gorenjski kaizer, pik1, YBT in 7 others 5 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Junij 9, 2023 Deli Objavljeno Junij 9, 2023 pred 1 uro, DAMI34 pravi: Joooj teško meni 😁 na prelepi gorenjski . ... delaš na mišični masi ??? Grut, DAMI34, Schultz in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 10, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 10, 2023 No comment dolenc100, Frenk 67, raza in 18 others 20 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 10, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 10, 2023 Smo dosegli "dno", Nižje v tem delu Europe ne gre. Luka66, n_majk, raza in 14 others 16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Junij 10, 2023 Deli Objavljeno Junij 10, 2023 pred 5 minutami, ftp pravi: Smo dosegli "dno", Nižje v tem delu Europe ne gre. Ooooo, uživaj. Pred leti sem bil tu, takoj sem prepoznal fotke. Samo z avtom, no tudi ni bilo slabo. Zelo lepo. Frenk 67 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nightmare Objavljeno Junij 12, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 12, 2023 Ker sem sumil, da se @DAMI34 počasi a vstrajno spreminja v hrvata sem ga prijazno povabil v mojo družbo in ga malo zapeljal po naši gorenjski. Povabilo je kakopak sprejel, kar sploh ni bilo presenečenje in tako sva bila dogovorjena, da se ob 10ih v petek dobiva na Petrolu v Ajdovščini. No, na koncu je bilo to ob 10 pa slabih 30 minut, saj se je moj GT odločil, da je 14 dni na mestu enostavno preveč in ni kresnil. Nekaj fitnesa ko sem še upal, da ga upalim po klancu, seveda se je kasneje izkazalo, da ga ne bom in rinjenje nazaj v klanec, kar pa tudi ni šlo. Hvala sosedu za Booster in tako se je izlet lahko začel. Torej, skupni štart v Ajdovščini in kar direkt do Vršiča. 1 kavica po poti in druga pred vznožjem hriba, ko sva pristavila, da spustiva mimo dežne kaplje katere so se že začele nabirati na asvaltu. Samo kratek postanek že na strani Kranjske gore In pa vedrenje ob Jasni saj se je ob koncu spusta malo bolj vlilo. Ko so avstrijci zagledali mojega GTja so se v množicah pridružili postanku. Dami je svojo Huso parkiral na motorju primerno parkirno mesto, pod parking za KTMe. Pot sva nato nadaljevala proti Jesenicam, zavila na Pokljuko in se ustavila pri na žalost še zaprtemu Muuu baru. Zasluženo kosilo malo pred Bohinjem In gas na Soriško Tu se moram Damiju zahvalit za odobren preizkus njegove Huse po ovinkih na Soriško med tem, ko si je on privoščil dimček zdravja. Ko sva se imela počasi dovolj, sva pohitela na Železnike, čez Stari vrh in Lučine proti domu. Na koncu pa sva preizkusila še njemu ljubi makedam na deloviščih med Horjulom in Vrhniko in se pri meni ustavila na zasluženem pivu. Rezultat Pa da bo vedel kje se je vozil še potek poti. 🙈 Lp, Samo Luka66, IF7, MARE 65 in 13 others 14 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 12, 2023 Deli Objavljeno Junij 12, 2023 od 360km prevoženih sva 300km samo ovinkarila..neprecenljivo RobiRoberto, Nightmare in MiNa 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nightmare Objavljeno Junij 12, 2023 Deli Objavljeno Junij 12, 2023 Men je števc 380 pokazu. A to zato ker mi bl v prazno vrti al tolk laže? 🤪 Lp, Samo DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 12, 2023 Deli Objavljeno Junij 12, 2023 jaz sem sekal ovinke (pojmanimam kok kmju je točno blo) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 12, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 12, 2023 Mi že nekajkrat spreminjali plan poti in se še kar držimo skrajnega juga, kjer je vreme bolj stabilno. izibajker, a79, MiNa in 23 others 24 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 14, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 14, 2023 Malo hribov, malo morja in malo zgodovine pik1, Kugelschreiber, mladench in 16 others 18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Junij 14, 2023 Deli Objavljeno Junij 14, 2023 On 6/12/2023 at 7:56 PM, ftp said: Mi že nekajkrat spreminjali plan poti in se še kar držimo skrajnega juga, kjer je vreme bolj stabilno. Smo 14. junija, in mal cez gleznje, februarja na GC, je blo najvec kar sm bil letos v slani vodi. Te tvoje fotke dojemam kot eno majhno zalitev. uzivajte, krasno je brat in gledat. ftp 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Junij 15, 2023 Deli Objavljeno Junij 15, 2023 pred 13 urami, Kugelschreiber pravi: Smo 14. junija, in mal cez gleznje, februarja na GC, je blo najvec kar sm bil letos v slani vodi. Te tvoje fotke dojemam kot eno majhno zalitev. uzivajte, krasno je brat in gledat. Moj štart plavanja v morju letos je bil 6. januar. 🙄 Kugelschreiber, VS800 in pik1 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Junij 15, 2023 Deli Objavljeno Junij 15, 2023 Sori, lažem, 7. januar je bil. DAMI34, Kugelschreiber, pik1 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Junij 15, 2023 Deli Objavljeno Junij 15, 2023 pred 8 minutami, Frenk 67 pravi: Sori, lažem, 7. januar je bil. . ... stari, en topel nasvet ... čimprej si dej pregledat termostat VS800, Quest, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Junij 15, 2023 Deli Objavljeno Junij 15, 2023 pred 47 minutami, pik1 pravi: . ... stari, en topel nasvet ... čimprej si dej pregledat termostat Res je neki zmeden, k sem bil prejšnji teden dol, mi je bla voda ful pretopla. VS800 in pik1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Junij 15, 2023 Deli Objavljeno Junij 15, 2023 5 hours ago, Frenk 67 said: Moj štart plavanja v morju letos je bil 6. januar. 🙄 Jah...ce bi tekmoval na evropskem prvenstvu v kompliciranju, bi bil drugi. Za zmago mal prevec kompliciram. Pa smo kjer smo. Duma. Frenk 67 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se