bvfabi Objavljeno Februar 24, 2023 Opozori Objavljeno Februar 24, 2023 Zdravo motoristi. Letošnji IMOT sejem motociklov, ki bo od 24.-26.2.2023 v Munchnu (Start | IMOT Internationale Motorrad Ausstellung.) Zanima me, če kdo ve, ali kdo organizira enodnevni skupinski ogled (sobota ali nedelja), da je vključen še avtobusni prevoz. Sprašujem za 2 motorista/ko, da se pridruživa v busu. Za vse informacije se vnaprej najlepše zahvaljujem. LP/Fabi (041-635-433)
izibajker Objavljeno Februar 24, 2023 Opozori Objavljeno Februar 24, 2023 pred 9 minutami, bvfabi pravi: Zdravo motoristi. Letošnji IMOT sejem motociklov, ki bo od 24.-26.2.2023 v Munchnu (Start | IMOT Internationale Motorrad Ausstellung.) Zanima me, če kdo ve, ali kdo organizira enodnevni skupinski ogled (sobota ali nedelja), da je vključen še avtobusni prevoz. Sprašujem za 2 motorista/ko, da se pridruživa v busu. Za vse informacije se vnaprej najlepše zahvaljujem. LP/Fabi (041-635-433) MK Rokovnjači so svoje čase organizirali skupinske oglede Bike expo v Veroni. Poišči jih na netu, morda dobiš kakšno uporabno informacijo za IMOT... bvfabi 1
bvfabi Objavljeno Februar 24, 2023 Avtor Opozori Objavljeno Februar 24, 2023 pred 56 minutami, bvfabi pravi: Zdravo motoristi. Letošnji IMOT sejem motociklov, ki bo od 24.-26.2.2023 v Munchnu (Start | IMOT Internationale Motorrad Ausstellung.) Zanima me, če kdo ve, ali kdo organizira enodnevni skupinski ogled (sobota ali nedelja), da je vključen še avtobusni prevoz. Sprašujem za 2 motorista/ko, da se pridruživa v busu. Za vse informacije se vnaprej najlepše zahvaljujem. LP/Fabi (041-635-433) ..lahko se pridruživa pa tudi v kakšen osebni avto (če gresta samo dva) pa si razdelimo stroške in dam še za pijačo! Ful hvala,.. LP
Darko U2nc Objavljeno November 23, 2023 Opozori Objavljeno November 23, 2023 Pozdrav se bo organiziral avtobus za obisk moto sejma v Munchnu bo pravoćasno objava tudi na forumu Motosveta LP
Kugelschreiber Objavljeno Februar 17 Opozori Objavljeno Februar 17 Dokaj bezvezn dogodek. 2 hali. Vec smkoristnega sm odnesel od e biciklov na sejmu kamp/freizeit sejmu free. Naum šu več. krucymucy 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se