Barbarella STAR16 Objavljeno September 10, 2023 Opozori Objavljeno September 10, 2023 Pozdravljeni na forumu, kam naj se obrnemo strastni motoljubci, ker ne moremo vec poslusati izjemno motecega glasu DAVIDA STROPNIKA, vsakic, ko je GP, imamo vedno manj volje za ogled, na koncu smo zivcni in razjarjeni, ker si prisiljen v eno hrescanje, vlecenje glasu z zlogi, cviljenje…, a gre na operacijo glasilk, ali pa preneha z komentiranjem in ugotovi, da pac ni za to delo, posteno… ne mores naroda silit, da poslusa nekaj motecega! Alisic ne bo nikoli… ce se ne bo kaj premaknilo, bomo zbrali podpise za njegovo odstranitev. KJE STA GABER IN BOSTJAN…LEGENDI?!! hajamoto, gandi, Kugelschreiber in 1 other 2 1 1
hajamoto Objavljeno September 10, 2023 Opozori Objavljeno September 10, 2023 pred 4 urami, Barbarella STAR16 pravi: Pozdravljeni na forumu, kam naj se obrnemo strastni motoljubci, ker ne moremo vec poslusati izjemno motecega glasu DAVIDA STROPNIKA, vsakic, ko je GP, imamo vedno manj volje za ogled, na koncu smo zivcni in razjarjeni, ker si prisiljen v eno hrescanje, vlecenje glasu z zlogi, cviljenje…, a gre na operacijo glasilk, ali pa preneha z komentiranjem in ugotovi, da pac ni za to delo, posteno… ne mores naroda silit, da poslusa nekaj motecega! Alisic ne bo nikoli… ce se ne bo kaj premaknilo, bomo zbrali podpise za njegovo odstranitev. KJE STA GABER IN BOSTJAN…LEGENDI?!! Simpl je tanartabol. Ugasni ton. 👿 Kugelschreiber in Joker 2
Kugelschreiber Objavljeno September 10, 2023 Opozori Objavljeno September 10, 2023 (popravljeno) Ojoj. Ališič. “Zaradi dogajanja na pisti ne morem končat svoje zgodbe.” Bodmo iskreni. Dobra novinarja, obupna komentatorja, obupna. GK se mi zdi dec na mestu, pa njegovga in skobčevga komentiranja nikoli nism znal prenest. Mi je blo pa kristalno jasno, da boljših in bol zagnanih v SLO ni. Tanovih zvezd nism niti poskusil gledat. Kam se obrnit? simpl. https://subscribe.motogp.com/en/subscribe?_ga=2.90775578.1625312280.1694376251-182942516.1693569804&_gl=1*1lshop2*_ga*MTgyOTQyNTE2LjE2OTM1Njk4MDQ.*_ga_0204YNR4C1*MTY5NDM3NjI1MC45LjEuMTY5NDM3NjI1Mi4wLjAuMA..&_adin=132415900 Popravljeno September 10, 2023. Popravil Kugelschreiber franc 1
franc Objavljeno September 11, 2023 Opozori Objavljeno September 11, 2023 Ališič je meni priskutil formulo. Zdaj je ne gledam in ne sledim več. Eno debilno vreščanje, me ne zanima. Žal je očitno "idol" in vzornik novi generaciji. Slovenski komentatorji so, neglede na šport, precej bogi. Tiste občasne izjeme, pa ne spremenijo splošnega vtisa. lp Frenk 67, Joker, MiNa in 1 other 4
Markko Objavljeno Oktober 13, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2023 Jaz gledam na https://freestreams-live1 . se na angleški televeliziji in je super prenos pa še reklam nimaš. gandi 1
Jure007 Objavljeno Januar 14 Opozori Objavljeno Januar 14 (popravljeno) Ko je Gaber komentiral, so bli forumi polni nejevolje, kako komentira, da ne sledi dogajanju ipd. Sedaj komentira Stropnik, spet ni ok in bi radi nazaj Gabra. Da ima tak glas, Stropnik ni sam kriv. Kot mi je poznana zgodba, je bil Stropnik "vržen" v komentiranje MotoGP iz danes na jutri in se ni sam ponujal za komentatorja. In komentiranje je izredno "zajebana reč". Ni lahko blebetat v mikrofon. Je pa res, da smo se vsi v teh 15ih letih nekako navadili Gabra. Bolj kot Gaber ali Stropnik, sta mene osebno motila Skuba in pa Kavčič. In pa seveda Jakomin v WSBK. Ali bo Gaber še kdaj komentiral, nihče ne ve. Jaz bi za komentatorja predlagal Roberta Pogorelca, mislim da dobro komentira WSBK in tudi kot sokomentator pri MotoGP mi je bil ok, saj dovolj dobro pozna in tehniko in svet dirk. Lp Popravljeno Januar 14. Popravil Jure007
Snečer Objavljeno Januar 14 Opozori Objavljeno Januar 14 Jaz pa predlagam okulista, če so težave pri spremljanju po tv. Komentatorji so povsem nepomembni, vseeno kdo je.
Scarabeo 500 Objavljeno Januar 14 Opozori Objavljeno Januar 14 Nastavim na mađarski jezik - zveni fantastično. pik1, Jure007 in DAMI34 1 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se