DAMI34 Objavljeno September 13, 2023 Opozori Objavljeno September 13, 2023 Vse v zvezi z BMW navigacijami, od aplikacij, do navigatorjev, do prikaza na armaturki. Uporabni triki, appi za telefon slike, plusi in minusi, ter osebne iskušnje
DAMI34 Objavljeno September 13, 2023 Avtor Opozori Objavljeno September 13, 2023 Zakaj imeti sto naprav, če ena zmore vse. Kar sem seznanjen 1250ke zmorejo že branje s telefona ter prikaz na TFT zaslonu. Ne samo kot ima KTM (turn by turn) kar sicer ni slabo, a v mestni gneči rabiš malec vizualnega prikaza, ampak kot sem zapisal BMW ima vse. Tudi mapo. Ker se mi ne da ravno pregloboko poglabljat v situacijo ,je bolje in zaželjeno, da lastniki zapišete, seveda s kako fotko in iskušnjami ne bo škodilo naslednje: -katera APP z gugla je primerna -kak je prikaz --uvozi rut -delovanje in seveda plusi ter minusi. pik1 1
pik1 Objavljeno September 13, 2023 Opozori Objavljeno September 13, 2023 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: Zakaj imeti sto naprav, če ena zmore vse. Kar sem seznanjen 1250ke zmorejo že branje s telefono ter prikaz na TFT zaslonu. Ne samo kot ima KTM (turn by turn) kar sicer ni slabo a v mestni gneči rabiš malec vizualnega prikaza, ampak kot sem zapisal BMW ima vse. Tudi mapo. Ker se mi ne da ravno pregloboko poglabljat v situacijo ,je bolje in zaželjeno, da lastniki zapišete, seveda s kako fotko in iskušnjami ne bo škodilo naslednje: -katera APP z gugla je primerna -kak je prikaz --uvozi rut -delovanje in seveda plusi ter minusi. . .... sledim ... z velikimi ušesi in očmi Joker in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno September 15, 2023 Avtor Opozori Objavljeno September 15, 2023 Ob 13. 9. 2023 ob 15:01, pik1 pravi: . .... sledim ... z velikimi ušesi in očmi Stari tile BMW fahreji al niso prebral navodil, al nihče nč ne uporablja, al pa so škrti z informacijami. Predlagam kak klik na youtube. Ker če bom jaz naštudiral vse bo šla cela flaša dunje pik1 1
Joker Objavljeno September 15, 2023 Opozori Objavljeno September 15, 2023 (popravljeno) Ma BMW fahrerji uporabljamo "Garminov" BMW Navigator... Popravljeno September 15, 2023. Popravil Joker
DAMI34 Objavljeno September 15, 2023 Avtor Opozori Objavljeno September 15, 2023 pred 2 minutami, Joker pravi: Ma BMW fahrerji uporabljamo "Garminov" BMW Navigator... sej sm reku, niste prebral navodil ps. moj frend čaka, da mu bo kdo opisal, napisal in poslikal uporabnost tega kar dejansko nudi TFT navi. Jaz nisem uporabljal in ne morem pomagat, ma pa ktm čist kul ajnfoh rešeno isto štorijo s turn by turn. Se da komot in lepo vozit, foun pa met v žepu. BMW (ta novi, ta boljši, ta dragi) pa ima celo prikaz, torej ne vem zakaj zapravljati denar za škatlo od navigatorja.
Joker Objavljeno September 15, 2023 Opozori Objavljeno September 15, 2023 (popravljeno) pred 2 minutami, DAMI34 pravi: torej ne vem zakaj zapravljati denar za škatlo od navigatorja. Ja zato, da si pravi BMW fahrer! V resnici pa zato, ker ga uporabljam na treh motorjih. Popravljeno September 15, 2023. Popravil Joker DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno September 15, 2023 Avtor Opozori Objavljeno September 15, 2023 Pravkar, Joker pravi: Ja zato, da si pravi BMW fahrer! aha razumem. Maš TV diagonala 150cm, na vrh pa še enega diagonala 200ccm. Zakaj, zato ker lahko
Snečer Objavljeno September 15, 2023 Opozori Objavljeno September 15, 2023 glavno, da so gostilne in servisi vnešeni Quest in DAMI34 2
Joker Objavljeno September 15, 2023 Opozori Objavljeno September 15, 2023 (popravljeno) Kaj gostilne. Trgovine! Če na poti slučajno brez konzerv ostanemo! Popravljeno September 15, 2023. Popravil Joker MiNa in DAMI34 2
krucymucy Objavljeno September 16, 2023 Opozori Objavljeno September 16, 2023 BMW motorrad connected app. Fino je imeti se connected cradle, lahko tudi za 40€ z AliExpress, ima celo brezzicno polnjenje telefona. App kaze vse, tudi offline recimo preostali domet, km do servisa ... Med voznjo snema pot, hitrost, temperaturo, lokacijo kje se je aktiviral ABS, interveniral TC itd. Fino dela v glavnem. pik1 1
pik1 Objavljeno September 16, 2023 Opozori Objavljeno September 16, 2023 pred 3 urami, krucymucy pravi: BMW motorrad connected app. Fino je imeti se connected cradle, lahko tudi za 40€ z AliExpress, ima celo brezzicno polnjenje telefona. App kaze vse, tudi offline recimo preostali domet, km do servisa ... Med voznjo snema pot, hitrost, temperaturo, lokacijo kje se je aktiviral ABS, interveniral TC itd. Fino dela v glavnem. . ... stari, modro govoriš ... .... kaj če bi se midva mal "povezala" ??? krucymucy in DAMI34 2
pik1 Objavljeno September 17, 2023 Opozori Objavljeno September 17, 2023 Ob 16. 9. 2023 ob 10:46, krucymucy pravi: BMW motorrad connected app. Fino je imeti se connected cradle, lahko tudi za 40€ z AliExpress, ima celo brezzicno polnjenje telefona. App kaze vse, tudi offline recimo preostali domet, km do servisa ... Med voznjo snema pot, hitrost, temperaturo, lokacijo kje se je aktiviral ABS, interveniral TC itd. Fino dela v glavnem. . ... yeeeeeeees, ... vesel k radio .. zloudal app ... uspel vse skonektat ... in že uvozit prve rute ps. zdej mi pa ostane še to, da povzamem od koga nouhau, da "tegale" čimbolj naloudam s "čim", da bo tud ta mal bolj uporaben krucymucy, Kugelschreiber in DAMI34 3
krucymucy Objavljeno September 18, 2023 Opozori Objavljeno September 18, 2023 Tole prodas kakemu boomerju ki ne zna uporabljati smartphona. pik1 in DAMI34 2
pik1 Objavljeno September 18, 2023 Opozori Objavljeno September 18, 2023 pred eno uro, krucymucy pravi: Tole prodas kakemu boomerju ki ne zna uporabljati smartphona. .
DAMI34 Objavljeno September 18, 2023 Avtor Opozori Objavljeno September 18, 2023 Preventivno preveri vse uvožene rute na navigaciji, da gredo prav, kot si jih narisal. pik1 1
pik1 Objavljeno September 18, 2023 Opozori Objavljeno September 18, 2023 še mal pomoci rabim ... trnutno imam na armaturi TFT s takim prikazom navigacije ... a ve kdo, kje spremenim prikaz na TFT-ju tako, da bo pri navigaciji tud slika zemljevida, tako kot je na mobitelu googl maps ???
krucymucy Objavljeno September 18, 2023 Opozori Objavljeno September 18, 2023 (popravljeno) Kupis connectedride cradle in ga das v nosilec kjer imas navigatorja sedaj. Original je pac BMW cena, 200€+ Jaz sem ga narocil lani na AliExpress za nekih 40€. Dela se vedno, tudi wireless charging. Edit: se manj je sedaj, 32.44€ Popravljeno September 18, 2023. Popravil krucymucy pik1 1
DAMI34 Objavljeno September 19, 2023 Avtor Opozori Objavljeno September 19, 2023 Pik bi rad prikaz zemljevida na armaturki kot je v tem posnetku. A je sploh možno na GSu 1250, ker kot vidim ima manjšo armaturko kot RT. pik1 1
Quest Objavljeno September 19, 2023 Opozori Objavljeno September 19, 2023 (popravljeno) Pik bi rad 🤦 Na Gs TFT ni možno kot na RT. Kot izgleda tudi v bodoče ne bo za GS. Novitete gredo v smeri craddle navigacija, ki pobira podatke direkt iz telefona. Nekaj je že novega sam nisem pregledal. Našel. Imenuje se BMW connected ride navigator. Nova zadeva. (Ni samo cradle v katero vstaviš svoj telefon). Je nova touchscreen naprava. Deluje v povezavi s telefonom. Še cena Popravljeno September 19, 2023. Popravil Quest Joker, pik1, 3nity in 4 others 4 3
krucymucy Objavljeno September 20, 2023 Opozori Objavljeno September 20, 2023 On 9/19/2023 at 10:24 AM, DAMI34 said: Pik bi rad prikaz zemljevida na armaturki kot je v tem posnetku. A je sploh možno na GSu 1250, ker kot vidim ima manjšo armaturko kot RT. Sva razcistila prek SMS-ov. Kot najstnice v zgodnjih letih prvega desetletja. 3nity, DAMI34, Quest in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno September 21, 2023 Avtor Opozori Objavljeno September 21, 2023 pred 15 urami, krucymucy pravi: Sva razcistila prek SMS-ov. Kot najstnice v zgodnjih letih prvega desetletja. saj moram naslov teme popravit, ker tole je mal zmešnjava. pik1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se