KennyJR Objavljeno četrtek ob 11:16 Objavljeno četrtek ob 11:16 še ta lepš pofarbani se predstavljajo
Kugelschreiber Objavljeno četrtek ob 11:47 Objavljeno četrtek ob 11:47 Letos, in nikoli vec, je Kostja Gatnik napisal na Magno Purgo. No1. zanimivi sta mi kapi na dirkacih.
KennyJR Objavljeno četrtek ob 13:33 Objavljeno četrtek ob 13:33 Vsi Aprilii ne pripisujejo nekih konkretnih možnosti za boj za naslov. Ampak konc koncev letos niso bili tako daleč. Martin mi ne deluje ravno isti nivo, kot Aleix in Vinko... Mogoče bo pa šlo... Razlika med Ducatijem in ostalimi mopedi ne more biti tako velika kot letos, letos je bilo res posebno leto. Letos še GP23 ni bil niti blizu GP24. Takega napredka ne more biti vsako leto. Ostali imajo pa še veliko manevrskega prostora očitno . Kapi sta pa lahko kakršnikoli, dokler na biciklu ni kkšnega drugega logota iz te branže 1 1
Kugelschreiber Objavljeno četrtek ob 13:42 Objavljeno četrtek ob 13:42 (popravljeno) Zber se, keni. Lani/letos te je cist zmesalo. Absolutno je Martin drugacn pilot kot Vinales in celo sezono na 3/4 upokojen Aleix. Vseeno, motor ni bil na nivoju, starti so bili nikakvi, povrh so zgubili se Albesiana. Ko je zadnjic nekdo Apriliji odpelal glavnega inzinirja, je slo njim najprej na slabse, predno je slo na bolse. V Bologni pa od prve minute navzgor. Za Bezza pa ne vem kaj naj si mislim. Upam da ga nova zadnja guma ni pokopala kot Dovija. Popravljeno četrtek ob 13:44. Popravil Kugelschreiber 3
KennyJR Objavljeno petek ob 05:57 Objavljeno petek ob 05:57 https://www.crash.net/motogp/news/1062081/1/hungover-jorge-martin-front-feeling-incredible-aprilia-motogp-debut Martin ni takega mnenja... Kaj sem mislil z letos in lani je pomojem jasno. še 6 tednov, pa bomo počasi videli kje smo in kje je Martin... 1
Kugelschreiber Objavljeno soboto ob 18:41 Objavljeno soboto ob 18:41 HRC testira na tajskem. Albesianu bela nit ne pase najbol.
KennyJR Objavljeno ponedeljek ob 10:43 Objavljeno ponedeljek ob 10:43 Moram pa rečt, da se mi je pomojem prvič zgodilo, da mi en voznik čist nič ne paše v določene barve... MM v tehle makaronarskih barvah, povsem rdeč, je čuden... 1
Rdeči Objavljeno ponedeljek ob 12:32 Objavljeno ponedeljek ob 12:32 (popravljeno) Popravljeno ponedeljek ob 12:39. Popravil Rdeči
DAMI34 Objavljeno ponedeljek ob 15:13 Objavljeno ponedeljek ob 15:13 pred 4 urami, KennyJR pravi: Moram pa rečt, da se mi je pomojem prvič zgodilo, da mi en voznik čist nič ne paše v določene barve... MM v tehle makaronarskih barvah, povsem rdeč, je čuden... bemti, tut meni
Hornet Objavljeno ponedeljek ob 21:43 Objavljeno ponedeljek ob 21:43 Od zdaj naprej navijam za "banjajo", "trdocija" in "dalinjo". "Peskosedeci" kot ga je nekdo poimenoval na 24 kur pa naj vozi brez mene. 1
ducar Objavljeno pred 21 urami Objavljeno pred 21 urami (popravljeno) Ob 16. 1. 2025 ob 8:45, KennyJR pravi: em... ko sem tole prvič videl na testu 2008, sem mislil, da se vozi 250cc mašina med motogp stroji... https://cdnb.artstation.com/p/assets/images/images/008/628/163/large/andrea-sanna-yamaha-r1-2008-266.jpg?1514050392 ta je najbolj podoben, sicer pa Tech3 ekipa vsaj polovico svojega obstoja ni ravno blestela s svojim izgledom. Tista Rumena Dunlop verzija pred tem ni bila nič boljša, tudi tisti povsem oranžen KTM pred kratkim je bil tudi mizeren, GAS GAS zadnji dve leti je bil tudi zelo izviren Trackhouse je oblekel moped v svoje barve, sponzorji se bodo dodajali naknadno in spreminjali od dirke do dirke. Tale ELF3 z Ronny "Rocket" Haslamom sem slikal na Grobniku pred skoraj štiridesetimi leti. Za moj okus je bila takrat v tehničnem smislu avantgarda za vse ostale. Najlepši tistega leta pa Cagiva z Randy Mamolo. V današnjem ELF3 ne opazim inovativnega pristopa ali poskusa tvegati na drugačen način. Popravljeno pred 21 urami. Popravil ducar 5 2
Rossi Objavljeno pred 9 urami Avtor Objavljeno pred 9 urami Je neka podobnost, ovaj mr. Grah stvarno je sumljiv...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se