Shillien Objavljeno pred 23 urami Objavljeno pred 23 urami Ta dva komentatorja (predvsem glavni) sta taka debila da je neverjetno, govorita takšne bedarije da me ima da bi gledal na mute. Popolna idijota 1 2
KennyJR Objavljeno pred 23 urami Objavljeno pred 23 urami Za MotoGP entuziaste zelo zanimiva dirka, polno dogajanja povsod. Za fane željnih borbe, pač ne. Prva dva po pričakovanjih, čeprav na polovici dirke nismo bili čist zihr. Heh. Frane je mal presenetu. Bagnaia tone v povprečje. Mogoče bo drugače v Evropi, v ZDA ni nikoli blestel... Žarko je dobro borbar, je pa, kot sem pričakoval, malo ugasnil proti koncu... Digga zna bit počasi fit in tudi nevaren Bagnai, na koncu bo na istem biciklu samo še Aldeguer za Bagnaio... Ogura se je spet dobro odrezal. Če bo v ZDA Aprilia spet letela, bo nevaren vsaj za stopničke. 2 1
Shillien Objavljeno pred 19 urami Objavljeno pred 19 urami Ogura je diskvalificiran, zaradi uporabe nehomologiranega softwara
KennyJR Objavljeno pred 13 urami Objavljeno pred 13 urami Človek se vpraša kako do tega pride? Je IT-jevc inštaliru napačen fajl na moped? 😅
KennyJR Objavljeno pred 10 urami Objavljeno pred 10 urami Bezz bo tud kar dobra zamenjava za Nakagamija. Teli torpedi so vedo bolj pogosti...
Kugelschreiber Objavljeno pred 37 minutami Objavljeno pred 37 minutami Sprint https://de19.seedr.cc/ff_get_premium/5626048695/MotoGP.2025.Round02.Argentina.Sprint.Race.TNT.720p.x264.English-VNL.mp4?st=yxrwuJbhLmYywbs9qG9uRg&e=1742404502 Dirka https://nw26.seedr.cc/ff_get_premium/5626051875/03.Race.MotoGP.mp4?st=MNZAV4iz1Jj45gxcAhc-sA&e=1742404728 ne vem. Dokaj bezvezno mi je blo vse skupaj. Zarco svetla tocka. Kako je prvih par krogov krivil hondo, waw. Alberto Puig po moje ze visi na telefonu z Acosto. Bez wtf, Bagnaia, a bi mord lahko kej pokazal? Saj 3 pa 4 mesto na njemu cist smrdlivi pisti ni za odmet, ampak…marc je letos zmagal cist vse treninge, kvalifikacije in dirke. In kar ni zadost, je alex letos pac grozovit. bomo vidli, naslov zgleda oddan. Ker marc ne bo nikoli borbal za 8 mesto.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se