Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ta dva komentatorja (predvsem glavni) sta taka debila da je neverjetno, govorita takšne bedarije da me ima da bi gledal na mute. Popolna idijota

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno

Za MotoGP entuziaste zelo zanimiva dirka, polno dogajanja povsod. Za fane željnih borbe, pač ne.

Prva dva po pričakovanjih, čeprav na polovici dirke nismo bili čist zihr. Heh. 

Frane je mal presenetu. Bagnaia tone v povprečje. Mogoče bo drugače v Evropi, v ZDA ni nikoli blestel... 

Žarko je dobro borbar, je pa, kot sem pričakoval, malo ugasnil proti koncu... 

Digga zna bit počasi fit in tudi nevaren Bagnai, na koncu bo na istem biciklu samo še Aldeguer za Bagnaio...

Ogura se je spet dobro odrezal. Če bo v ZDA Aprilia spet letela, bo nevaren vsaj za stopničke. 

• Všeč mi je 2
  • Srček 1
Objavljeno

Ogura je diskvalificiran, zaradi uporabe nehomologiranega softwara

Objavljeno

Človek se vpraša kako do tega pride? Je IT-jevc inštaliru napačen fajl na moped? 😅

Objavljeno

Bezz bo tud kar dobra zamenjava za Nakagamija. Teli torpedi so vedo bolj pogosti...

Objavljeno

Sprint

https://de19.seedr.cc/ff_get_premium/5626048695/MotoGP.2025.Round02.Argentina.Sprint.Race.TNT.720p.x264.English-VNL.mp4?st=yxrwuJbhLmYywbs9qG9uRg&e=1742404502

Dirka

https://nw26.seedr.cc/ff_get_premium/5626051875/03.Race.MotoGP.mp4?st=MNZAV4iz1Jj45gxcAhc-sA&e=1742404728

ne vem. Dokaj bezvezno mi je blo vse skupaj. Zarco svetla tocka. Kako je prvih par krogov krivil hondo, waw. Alberto Puig po moje ze visi na telefonu z Acosto. Bez wtf, Bagnaia, a bi mord lahko kej pokazal? Saj 3 pa 4 mesto na njemu cist smrdlivi pisti ni za odmet, ampak…marc je letos zmagal cist vse treninge, kvalifikacije in dirke. In kar ni zadost, je alex letos pac grozovit. 

bomo vidli, naslov zgleda oddan. Ker marc ne bo nikoli borbal za 8 mesto. 

• Všeč mi je 1
  • Hvala 1
Objavljeno

Pa sej je bilo za pričakovat. Lani so mu dali 2 leti star moped in je zmagoval. Kot sem govoril celo sezono je na isti mašini toliko hitrejši od Bagnaie, kot se sedaj kaže. Alex pa tudi. Tudi on lani na stari mašini ni imel šans, pa je vseeno lahko občasno vozil okoli Bagnaie, če sta se sem pa tja tudi skupaj malo povaljala. Letos na praktično isti mašini je pa pač hitrejši. Mene nič kaj dosti ne preseneča tale situacija.

Objavljeno

Skoda je edino da je Alex ostal zadsj/senca Marca. Nimas kej, dober je in ce se mene vorasa mu cist premal zadlug pripisujejo.. pa tiste bedne, da sciti brata pa bla bla. Res nizkotne, ter sramotne izjave novinarjev in komentatorjev.

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 3 urami, KennyJR pravi:

Pa sej je bilo za pričakovat. Lani so mu dali 2 leti star moped in je zmagoval. Kot sem govoril celo sezono je na isti mašini toliko hitrejši od Bagnaie, kot se sedaj kaže. Alex pa tudi. Tudi on lani na stari mašini ni imel šans, pa je vseeno lahko občasno vozil okoli Bagnaie, če sta se sem pa tja tudi skupaj malo povaljala. Letos na praktično isti mašini je pa pač hitrejši. Mene nič kaj dosti ne preseneča tale situacija.

Mene pa. Lani ste pisal, kako jih bo pustil za pol kroga zadaj. 😱Sedaj se pa več kot pol dirke šlepa za bratcem. Upam, da bo Alex na koncu najboljši. 🤔😁🏍️

• Haha 2
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno

letos bomo gledali Ducati cup

Objavljeno

Saj je bil že lani. Od prvih 10 je bilo sedem dučejev v različnih preoblekah.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

V texasu za enkrat pere dež. Za popoldne je napovedano suho, tudi jutri, nmv nedeljo pa spet nekaj dežja. 

Mare ga je prvič letos stresel... 

Objavljeno

Jamahca kr pocepne. 
IMG_5185.jpeg.7d9debcfd2bb5c334ec9e4de591b90ae.jpeg

FQ20 na trenigu starta. Samo Aprilia nikakor ne zlozi ene izstrelitve s crte. 

Objavljeno

Prvih 5 Ducatiji. Alkić pa komaj v Q2... Penzija kliče... 

Objavljeno

Pecco zadnji ducati, tega pomoje ni pričakoval noben

Objavljeno
pred 10 urami, KennyJR pravi:

Prvih 5 Ducatiji. Alkić pa komaj v Q2... Penzija kliče... 

A si se ga spet nalizov, pa vse pomešal. 😱😂🤣

Objavljeno
pred 3 urami, kawamoto pravi:

A si se ga spet nalizov, pa vse pomešal. 😱😂🤣

Lohk se s tem tolažiš. Sam ne vem, kako bodo konc naslednje sezone opravičili podaljšanje pogodbe z Alkičem, če bo večinoma najslabši Ducati 😂

Če res naslednje leto Acosta presedla k tarumenim, potem sem ziher, da bo zelo hitro v rdečem in Bagnaio reši samo še penzija Marca... Čeprav, tukaj je še Alex 😅

Objavljeno

Markec lepo rešil raketiranje v drugem krogu, nato pa fšolal

Objavljeno

Če damo drkatije vnemar je bil najboljši Fabio pred Acosto in malem Rossiju. Bravo😁😁👍

pred 2 minutami, Snečer pravi:

Markec lepo rešil raketiranje v drugem krogu, nato pa fšolal

Skor za pol sekunde😂😂🤣🤣

Objavljeno
pred 19 urami, KennyJR pravi:

Lohk se s tem tolažiš. Sam ne vem, kako bodo konc naslednje sezone opravičili podaljšanje pogodbe z Alkičem, če bo večinoma najslabši Ducati 😂

A nista le dva Španca pred njim...Ducati je dobil veliko finančno injekcijo od španskih sponzorjev, njim se gre za denar, jih ne briga kdo zmaguje. Če bi podpirali "svojega" dirkača bi mu poiskali pomočnika v ekipi ne pa rivala in še to dvojnega. Nemški sponzor Audi je v krizi in je verjetno zaprl pipico, da bi Ducati ostal na taki ravni, kot je že zadnja leta, pa rabi tudi največji proračun...

• Všeč mi je 1
  • Haha 1
Objavljeno
pred eno uro, vandrovec pravi:

A nista le dva Španca pred njim...Ducati je dobil veliko finančno injekcijo od španskih sponzorjev, njim se gre za denar, jih ne briga kdo zmaguje. Če bi podpirali "svojega" dirkača bi mu poiskali pomočnika v ekipi ne pa rivala in še to dvojnega. Nemški sponzor Audi je v krizi in je verjetno zaprl pipico, da bi Ducati ostal na taki ravni, kot je že zadnja leta, pa rabi tudi največji proračun...

Še en argument več zakaj so mu šteti dnevi, ker tudi zastava ne bo pomagala... 

Na kvalifikacijah je bil Pecco že bolj podoben sebi, samo ni spacal ravno kroga... Je mel še srečo, da so tudi ostali delajo napake in je ohranil drugo vrsto. 

Te ameriške piste so kar se štartnih mest tiče en velik hec. Tako kot v Laguni ali pa Indyju je tudi tukaj notranja stran prednost in potem se zgodi, da nekdo iz 6. mesta pride na prvo, ker tisti oz zunanje opravijo 20m daljšo pot, ker je pista tako široka, linija prvega ovinka pa čisto pri notranje robniku v špico. Kje je tu logika? 

Je bil Pecco tokrat tudi v tempu bližje prvima dvema. Malo smole je imel tudi pri napaki MM, ker je odnesel najslabše in padel na 3. mesto. 

Škoda za rumena dva, ker sta se naprej med sabo udarila, potem jo jima je pa še Acosta zagodel, drugače sem prepričan, da sta imela tempo za boj za stopničke. 

Tudi Mir je imel dober tempo. 

Acosta pretirava. Ker mu bicikel ne da, gre z glavo skozi zid... Rezultata itak ni, je pa nadležen vsem ostalim... 

Danes bo verjetno suho, čeprav naj bi padavine tekom dneva bile, vendar če bo sreča že pred moto3. Moto3 bo težko štartal po suhem... 

Objavljeno

lep začetek in malce borbe, fino za gledat. Pa dve prelepi reševanji MM in FQ

Objavljeno

Lihkar je malo namočilo progo. Moto2 bo večinoma po mokrem, do motogp se lahko posuši, če ne bo več dežja... 

Objavljeno

Gonzales je šel na Martina. Čofota s slicki... 

Objavljeno (popravljeno)

Dež spet moči progo, Fabio ga je stolkel že v sighting lapu... 

Asfalt je sicer za enkrat moker manj, kot mednožje telih fičork, ki se zvirajo tlele na konc ravnine.. Za enkrat je it za s slicki... Bo pa gembling... Ne samo z gumami, tudi z nastavitvami...

Popravljeno . Popravil KennyJR

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!