Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Očitno se s tistim opeharjenjem Millerja v Argentini pred leti niso veliko naučili 🤮🤮🤮

Objavljeno

Mi lahko kdo objasni, kako lahko nekdo, ki je zlaufal s starta pred prekinitvijo, starta iz svojega mesta? 

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Če bi omogočili štart takoj, bi imeli top borbo za vodstvo med tistimi, ki borbajo za 5. mesto, vodilni bi jih pa lovili iz ozadja... Tako imamo pa nezmanjšan tempo vsak posebi 🤮🤮🤮. Čakam, da en ubriše.... 

In je ubrisal po 20s. Sicer le Pedro... Čakam enega izmed prvih treh... 

Objavljeno

evo pa ga imas :)
kralj peskovnika. 

• Hvala 1
Objavljeno

No sem dočakal še to... Haha.... 

Objavljeno

Se bo moral mav u šolo...ha ha 😋

Objavljeno

Moto GP je spet dobil smisel. 

dobra dirka. 

Objavljeno (popravljeno)

Kako je fšolal markeze... Go Bagnaia 😃

Popravljeno . Popravil Rossi
  • Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno

Glede na to da eni privoščite dirkačem da padajo... razumem da navijaš za svojega, ampak jaz vedno navijam da premaga druge, ne da morajo drugi popadati pred njim da bi dobil gratis mesta se vidi da sami v življenju niste bli športniki. 

In vam privoščim da se še to sezono razbijete ko kante na svojih motorjih, če jih soloh vozite

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 3
Objavljeno

Bagnaia je presenetil. Predvsem, da je nabil Alexa. Je pa bila tukaj razlika med novim Ducatijem in starim malo bolj izrazita. Bo pa tole vplivalo na njegovo samozavest. Škoda, ker je vmes še Qatar, če bi šli takoj v Evropo bi to lahko izkoristil. V Katarju bo pa težka... 

MM bo v Katarju vozil, kot da se mi nič zgodilo, ampak tudi njemu Katar ne ustreza. Računam, da AM zmaga vsaj šprint. 

Miller se je dobro držal... Bastianini najboljši bankrotiranc... No tudi edini, ki ni imel težav... 

Drugače so pa Ducatiji gladko pometli s konkurenco. Vsi so bili na prvih mestih, če ne do konca pa do padca ni bilo nobene druge znamke pred njimi... 

Pravkar, Shillien pravi:

Glede na to da eni privoščite dirkačem da padajo... razumem da navijaš za svojega, ampak jaz vedno navijam da premaga druge, ne da morajo drugi popadati pred njim da bi dobil gratis mesta se vidi da sami v življenju niste bli športniki. 

In vam privoščim da se še to sezono razbijete ko kante na svojih motorjih, če jih soloh vozite

Dej no... Noben zares ne privošči. Pa tudi če... Butterfly efect tu ne deluje. Zato pa gledamo, ker je šov, ne zato, da vidimo kako se lepo peljejo... No Kavčič gleda za to... Ostali pa ne 😂

• Všeč mi je 2
Objavljeno
3 minutes ago, KennyJR said:

Bagnaia je presenetil. Predvsem, da je nabil Alexa. Je pa bila tukaj razlika med novim Ducatijem in starim malo bolj izrazita. Bo pa tole vplivalo na njegovo samozavest. Škoda, ker je vmes še Qatar, če bi šli takoj v Evropo bi to lahko izkoristil. V Katarju bo pa težka... 

MM bo v Katarju vozil, kot da se mi nič zgodilo, ampak tudi njemu Katar ne ustreza. Računam, da AM zmaga vsaj šprint. 

Miller se je dobro držal... Bastianini najboljši bankrotiranc... No tudi edini, ki ni imel težav... 

Drugače so pa Ducatiji gladko pometli s konkurenco. Vsi so bili na prvih mestih, če ne do konca pa do padca ni bilo nobene druge znamke pred njimi... 

Dej no... Noben zares ne privošči. Pa tudi če... Butterfly efect tu ne deluje. Zato pa gledamo, ker je šov, ne zato, da vidimo kako se lepo peljejo... No Kavčič gleda za to... Ostali pa ne 😂

Dejansko v spilbergu 21 ko je mm padel so minioni v rumenem stali in navijali za padec. Edini, samo rumenci

• Ni mi všeč 2
Objavljeno
pred 2 minutami, KennyJR pravi:

Bagnaia je presenetil. Predvsem, da je nabil Alexa.

To je zmedlo Marca in pretiraval, ko ni imel več zaščitenega hrbta...brez Alexa za njim se kar veliko spremeni

• Všeč mi je 3
Objavljeno
7 minutes ago, Shillien said:

Ojoj, en užaljen Marquez fan. 
Lej sej ni prvič padel, v bistvu je kar navajen peska in drsanja. 
Pač vozi na limitu, kar je včasih fino ker je prvi, včasih pa ne. 

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 7 minutami, Shillien pravi:

Glede na to da eni privoščite dirkačem da padajo... 

Kateri stavek je iz tvoje glave. Kontradiktorno si sam sebi. Fuj!! 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
1 minute ago, kawamoto said:

Kateri stavek je iz tvoje glave. Kontradiktorno si sam sebi. Fuj!! 

Ce bi bil pismen bi razumel.

1 minute ago, krucymucy said:

Ojoj, en užaljen Marquez fan. 
Lej sej ni prvič padel, v bistvu je kar navajen peska in drsanja. 
Pač vozi na limitu, kar je včasih fino ker je prvi, včasih pa ne. 

Ampak "uzaljen marquez fan" vedno navija da jih mm nabije, ne pa da popadajo pred njim

• Ni mi všeč 2
Objavljeno
pred 5 minutami, vandrovec pravi:

To je zmedlo Marca in pretiraval, ko ni imel več zaščitenega hrbta...brez Alexa za njim se kar veliko spremeni

Dobr, tega ne bi lih rekel, je pa naredil bedarijo... Mal zgubu fokus... Zdolgočasili so ga 😂😂😂

Objavljeno
2 minutes ago, Shillien said:

Ce bi bil pismen bi razumel.

Ampak "uzaljen marquez fan" vedno navija da jih mm nabije, ne pa da popadajo pred njim

Pa bi vozil primerno razmeram na progi a ne? 
Sploh pa, italjansko himno je lepo poslusat, lepa je. 

• Všeč mi je 1
  • Hvala 1
  • Haha 1
Objavljeno (popravljeno)
15 minutes ago, Shillien said:

Dejansko v spilbergu 21 ko je mm padel so minioni v rumenem stali in navijali za padec. Edini, samo rumenci

Mogoce se gres v kot zjokat pa ko ponotranjis, nazaj prides. Kralj trave je spet pokazal kako se kosi. K da je prvic 🤩 Pa zlo verjetno tud ne zadnjic...

Popravljeno . Popravil Rossi
  • Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno

Vprašanje dneva: Je Peco za v penzijo al ne?

• Haha 3
Objavljeno
pred 7 urami, Joker pravi:

A to boš zdej vprašal vsako deseto, ko mu bo ratal, da pred njim popdadajo? :D

Objavljeno
pred 10 urami, Shillien pravi:

15 let spremljam motoGP...Kdo so minioni omenjeni v gornjem "prispevku"?

Objavljeno (popravljeno)

No tole zdej je bil pa lep povratni udarec iz strani Peccota. Premagal ga je na omiljeni dirki. Tudi Alexa v je posolal, ki sluzi kot odlicen pokrivalec hrbta za MMja. To bo zdaj konkreten dvig samozavesti, kar je sedaj najbolj pomembno. Dejansko, cepraw caplja zadaj v tockovanju, je to najboljsi start sezone iz strani Peccota...beri: brez padcev.😁

Bravo Alex za vodstvo v prvenstvu ter Diggi za stopnicke.Morbidelli bo mogu vec pokazat, ce hoce obdrzat zic za drugo leto. Ze tako naj bi se VR46 dogovarjal z Acosto v ozadju.

Tiho upanje, da bo kaj od prvenstva?

MM bi tu kamot zmagal, ce nebi mu padla zavesa pred oci. Nevem, ocitno, ko je videl, da je Pecco zadaj mu je hotel pokazati, da ga lahko demolira, na koncu je pa sebe. Ker konckoncev Pecco se je moral zboriti iz 6ga mesta ter se borbat z Alexom, ce bi opravil kvalifikacije boljse bi mu bil precej blizje.

Naj se nadaljuje borba, hocem(o) bliznjo borbo za prvenstvo, da bo zanimivo. Je lepo videti kako MM vozi kot vesoljc, sam po parih dirkah pol ni vec zanimivo in sem prisiljen gledat F1,  ki je letos kar dobra k ima Max zanic formulo 😆

Popravljeno . Popravil axaQ4
  • Všeč mi je 6
Objavljeno

Markeza je snela širina gume, je travno toliko posekal ovink. A je bil prliman na balanco?

Objavljeno
12 hours ago, Joker said:

Vsekakor je odgovor NE. Upam na vec akcije z njegove strani v bodoce, do zdaj je blo bol medlo...

2 hours ago, BIF said:

Navijaci Rossija. Nekomu tu hrejo tako v nos, da je pripravljen 200x klikniti, da pokaze statement. Bogi...

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 4 urami, BIF pravi:

Tudi jaz za to nisem vedel :) premalo fanatično spremljava dogajanje izven dirke.

Včeraj se je MM sam pošolal, že celi vikend je kazal, da je malo napet.

Na štartu prvo telovadba, nato komaj zaklenil vilice, potem pa ko je kazalo na sprehod, je pretiraval.

https://www.123-stickers.com/8083-thickbox/sticker-minion-rossi.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!