DAMI34 Objavljeno ponedeljek ob 12:38 Objavljeno ponedeljek ob 12:38 MM ni bil napet, on je dirkač...včasih gre pač čez, jebiga. fajn za nas, fajn za prvenstvo. Bognedaj če bi gledali samo FB prvenstvo. Drugi Markez je tudi dozorel...krepko pazi in nabira cifre...sam men je dolgčas. Mu dam kapo dol itak, mam pa rad fajterje. Take kot je bi VR46 in se ni pustil boljšim. Sedaj je MM na njegovem mestu, pravzaprav niti ne njegovem, ker je še boljši. 2
vandrovec Objavljeno ponedeljek ob 12:51 Objavljeno ponedeljek ob 12:51 pred 5 minutami, DAMI34 pravi: Sedaj je MM na njegovem mestu, pravzaprav niti ne njegovem, ker je še boljši. Težko dokazljivo, kdo je boljši, ... MM brez naboljšega motorja tudi ni zmagoval in tudi brez pomagača bi manjkrat, prej Pedrosa, sedaj Alex. Rossi je bil virtuoz na motorju samo ni imel sreče da bi vozil vedno najboljši motor in sotekmovalec v moštvu mu ni šel na roko ampak mu je bil večkrat v breme. pred 9 minutami, DAMI34 pravi: MM ni bil napet, on je dirkač...včasih gre pač čez, jebiga. fajn za nas, fajn za prvenstvo. Kako da ne, dokler je bil Alex za njim je držal kar nekaj časa konstantno prednost sekunde in pol, ko je videl,da je Bagnaia hitrejši in je prehitel Alexsa je pospešil in kmalu pridobil skoraj tri desetinke, samo to je bilo preveč v strahu, da ga ne bi Bagnaia dohitel 1 2
DAMI34 Objavljeno ponedeljek ob 13:00 Objavljeno ponedeljek ob 13:00 pred 2 minutami, vandrovec pravi: Težko dokazljivo, kdo je boljši, ... MM brez naboljšega motorja tudi ni zmagoval in tudi brez pomagača bi manjkrat, prej Pedrosa, sedaj Alex. Rossi je bil virtuoz na motorju samo ni imel sreče da bi vozil vedno najboljši motor in sotekmovalec v moštvu mu ni šel na roko ampak mu je bil večkrat v breme. Kako da ne, dokler je bil Alex za njim je držal kar nekaj časa konstantno prednost sekunde in pol, ko je videl,da je Bagnaia hitrejši in je prehitel Alexsa je pospešil in kmalu pridobil skoraj tri desetinke, samo to je bilo preveč v strahu, da ga ne bi Bagnaia dohitel ne rabim nič dokazat. Virtuozi, ki gredo skoraj preko sebe in celo rešijo vsaj 50% nerešljivega so znani iz zgodovine. Sem bil definitivno navijač VR46 in mi je MM krepko šel na kurac, ko ga je namerno jebal. Pa vseeno znam razbrati naslednje: kdo je dober šofer, kdo pa vituoz, nezemeljski, za ceno vse zlomit. MM je to počel, pa tudi opekel se je zaradi tega. Trenutno sem mnenja, da je napredoval in ugotovil svoje napake. In še vedno mislim da da nekih 10% več od povprečnih najboljših, tipa FB, pa bivši Lorenco itd... ne morem pa trditi, da se mu bo vse poklopilo. Že njegov brat (AM) je, potrdilo, da zna biti vodilni v svetovnem prvenstvu zgolj z osvajanjem drugih mest. Tak da, teorije zarote, razno pravljičarstvo v smislu...nekdo mu je nudil oporo..so iz trte izvite. Je pa dejstov, da zmagovalec mora trenutno imeti najboljši moped. In enako je bilo lani, pa predlani... 2
Rossi Objavljeno ponedeljek ob 13:19 Avtor Objavljeno ponedeljek ob 13:19 (popravljeno) Se pridruzujem. MM mi je sel in mi se gre totalno na k.... Sam kakorkol, letos bo prvak, ni druge al sm pa res ze totalno slep, res ne vidim druge. Sam seb je edini sovraznik, drugi mu zal ne morjo kej dost. Brat je itak bolj za PR tam (Marquez bros etc...). In ja, iskreno upam, da se kdaj letos "kosi" travo, ravna beton etc... bo vsaj zanimiva sezona. Kot je nekdo napisal, F1 je trenutno bolj zanimiva - si tezko predstavljam ampak je. Samozvani "minion emperorji" naj prvo glavo spucajo in se postavjo na mesto, ki jim pritice sele potem pa moralizirajo. Vcerajsnji primerek je adijo pamet. Very commited person bi se reklo v dolocenih sferah. Jah, nc, ne morem da ne zajokam: VR46 vrati se 😄 Popravljeno ponedeljek ob 13:26. Popravil Rossi 1
GeeSXer Objavljeno ponedeljek ob 19:22 Objavljeno ponedeljek ob 19:22 Jokica Rossi spet sitnari. bil članek pred leti o jokici. 1
gandi Objavljeno pred 16 urami Objavljeno pred 16 urami Ob 14. 3. 2025 ob 23:06, KennyJR pravi: Iskrene čestitke Fekaliji Bagnaia za presenetljivo uvrstitev v Q2 😅 S takim primitivnim komentarjem kažeš svoj pravi obraz! Sprašujem tvojo mamo, kje je zgrešila v tvoji vzgoji? 3 1 1
KennyJR Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami pred 9 urami, gandi pravi: S takim primitivnim komentarjem kažeš svoj pravi obraz! Sprašujem tvojo mamo, kje je zgrešila v tvoji vzgoji? A ker sem nekomu čestital za uvrstitev v Q2? Ti pa si čuden tič...
Shillien Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami 3 minutes ago, KennyJR said: A ker sem nekomu čestital za uvrstitev v Q2? Ti pa si čuden tič... Ti naši kekci me itaq nasmejijo, oni lahko žalijo ali pa privoščijo nesreče, ko kdo njim pa v jok xD 1
Swe Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami 13 minutes ago, KennyJR said: A ker sem nekomu čestital za uvrstitev v Q2? Ti pa si čuden tič... Nekomu? Dej razlozi "Fekalijo" naprimer. "Nekomu si cestital" Si pa expert za delat se budalo, cestitke! 1
kawamoto Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami Ob 30. 3. 2025 ob 22:00, Shillien pravi: In vam privoščim da se še to sezono razbijete ko kante na svojih motorjih, če jih soloh vozite To lahko izjavi samo bolan osebek. Fuj!!!!!!!! 1 1
Shillien Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami 1 minute ago, kawamoto said: To lahko izjavi samo bolan osebek. Fuj!!!!!!!! in mislim popolnoma resno, sploh idijotom tvoje sorte, čimprej, čimbol tem bolše 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se