GeeSXer Objavljeno ponedeljek ob 19:22 Objavljeno ponedeljek ob 19:22 Jokica Rossi spet sitnari. bil članek pred leti o jokici. 1
gandi Objavljeno včeraj ob 09:17 Objavljeno včeraj ob 09:17 Ob 14. 3. 2025 ob 23:06, KennyJR pravi: Iskrene čestitke Fekaliji Bagnaia za presenetljivo uvrstitev v Q2 😅 S takim primitivnim komentarjem kažeš svoj pravi obraz! Sprašujem tvojo mamo, kje je zgrešila v tvoji vzgoji? 3 1 1
KennyJR Objavljeno včeraj ob 19:15 Objavljeno včeraj ob 19:15 pred 9 urami, gandi pravi: S takim primitivnim komentarjem kažeš svoj pravi obraz! Sprašujem tvojo mamo, kje je zgrešila v tvoji vzgoji? A ker sem nekomu čestital za uvrstitev v Q2? Ti pa si čuden tič...
Shillien Objavljeno včeraj ob 19:20 Objavljeno včeraj ob 19:20 3 minutes ago, KennyJR said: A ker sem nekomu čestital za uvrstitev v Q2? Ti pa si čuden tič... Ti naši kekci me itaq nasmejijo, oni lahko žalijo ali pa privoščijo nesreče, ko kdo njim pa v jok xD 1 3
Swe Objavljeno včeraj ob 19:31 Objavljeno včeraj ob 19:31 13 minutes ago, KennyJR said: A ker sem nekomu čestital za uvrstitev v Q2? Ti pa si čuden tič... Nekomu? Dej razlozi "Fekalijo" naprimer. "Nekomu si cestital" Si pa expert za delat se budalo, cestitke! 3
KennyJR Objavljeno pred 16 urami Objavljeno pred 16 urami pred 9 urami, Swe pravi: Nekomu? Dej razlozi "Fekalijo" naprimer. "Nekomu si cestital" Si pa expert za delat se budalo, cestitke! Dejansko očitno obstajajo tudi tako nebrihtni osebki, da jim je to treba razložit... ne-ver-jet-no...
gandi Objavljeno pred 8 urami Objavljeno pred 8 urami pred 18 urami, Shillien pravi: Ti naši kekci me itaq nasmejijo, oni lahko žalijo ali pa privoščijo nesreče, ko kdo njim pa v jok xD Kje si videl mene žaliti nekoga, ali nekomu privoščiti nesrečo, povej prosim. Vsegliharski "vsi so isti", ane. pred 8 urami, KennyJR pravi: Dejansko očitno obstajajo tudi tako nebrihtni osebki, da jim je to treba razložit... ne-ver-jet-no... Ampak razložiti pa ne znaš, ali se motim? 1
Shillien Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami 4 hours ago, gandi said: Kje si videl mene žaliti nekoga, ali nekomu privoščiti nesrečo, povej prosim. Vsegliharski "vsi so isti", ane. Ampak razložiti pa ne znaš, ali se motim? Kje sem te specifično omenjal, mislim da vsi ki moj komentar leti na njih to vedo in se takoj prepoznajo. Kot že večkrat poudarjeno sta največja debila rossi in vandrovec, rossija mam sicer blokiranega že nekaj let ampak glede na to da opica še vedno "ocenjuje" moje komentarje vidim da se ni spremenil. 1 1
Rossi Objavljeno pred 28 minutami Avtor Objavljeno pred 28 minutami Blokiranga me mas ja, seveda. 🤭 Te pravljice razlagej komu drugmu. Zato si par dni nazaj v par minutah 73 mojih postov prebral pa "ocenil", ker me mas blokiranga ne? Kolk si lahko neumen s takimi a? Mi na tvojo nesreco pac nismo, ce ti se zdej ni jasno. Boga tvoja familja, partnerka al prej najbrz 'female' partner, ker ti si gotov un k doma hlace nos ne? Dizastr...
Rossi Objavljeno pred 24 minutami Avtor Objavljeno pred 24 minutami (popravljeno) Ce sm jst opica, si poglejte vrli dosezek brezmadeznega... Verjamem, da ne rabim podnaslavljati in je vecini jasno kake bebavosti model trosi. Se na predlanske poste se je spravu, pacient. 🤣 @DAMI34 se pardoniram ampak na take bebave ne morem oz. ne bom tiho. Popravljeno pred 15 minutami. Popravil Rossi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se