GeeSXer Objavljeno Marec 31 Objavljeno Marec 31 Jokica Rossi spet sitnari. bil članek pred leti o jokici. 1
gandi Objavljeno April 1 Objavljeno April 1 Ob 14. 3. 2025 ob 23:06, KennyJR pravi: Iskrene čestitke Fekaliji Bagnaia za presenetljivo uvrstitev v Q2 😅 S takim primitivnim komentarjem kažeš svoj pravi obraz! Sprašujem tvojo mamo, kje je zgrešila v tvoji vzgoji? 3 1 1
KennyJR Objavljeno April 1 Objavljeno April 1 pred 9 urami, gandi pravi: S takim primitivnim komentarjem kažeš svoj pravi obraz! Sprašujem tvojo mamo, kje je zgrešila v tvoji vzgoji? A ker sem nekomu čestital za uvrstitev v Q2? Ti pa si čuden tič...
Shillien Objavljeno April 1 Objavljeno April 1 3 minutes ago, KennyJR said: A ker sem nekomu čestital za uvrstitev v Q2? Ti pa si čuden tič... Ti naši kekci me itaq nasmejijo, oni lahko žalijo ali pa privoščijo nesreče, ko kdo njim pa v jok xD 1 3
Swe Objavljeno April 1 Objavljeno April 1 13 minutes ago, KennyJR said: A ker sem nekomu čestital za uvrstitev v Q2? Ti pa si čuden tič... Nekomu? Dej razlozi "Fekalijo" naprimer. "Nekomu si cestital" Si pa expert za delat se budalo, cestitke! 3
KennyJR Objavljeno April 2 Objavljeno April 2 pred 9 urami, Swe pravi: Nekomu? Dej razlozi "Fekalijo" naprimer. "Nekomu si cestital" Si pa expert za delat se budalo, cestitke! Dejansko očitno obstajajo tudi tako nebrihtni osebki, da jim je to treba razložit... ne-ver-jet-no...
gandi Objavljeno April 2 Objavljeno April 2 pred 18 urami, Shillien pravi: Ti naši kekci me itaq nasmejijo, oni lahko žalijo ali pa privoščijo nesreče, ko kdo njim pa v jok xD Kje si videl mene žaliti nekoga, ali nekomu privoščiti nesrečo, povej prosim. Vsegliharski "vsi so isti", ane. pred 8 urami, KennyJR pravi: Dejansko očitno obstajajo tudi tako nebrihtni osebki, da jim je to treba razložit... ne-ver-jet-no... Ampak razložiti pa ne znaš, ali se motim? 1 1
Sam dePihlja Objavljeno April 4 Objavljeno April 4 (popravljeno) Popravljeno April 4. Popravil Sam dePihlja
KennyJR Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami Bagnaia včeraj na nivoju Marquezov, na kvalifikacijah pa je pogorel na celi črti. Najprej v prvem poskusu ni spravil skupaj spodobnega kroga, v drugem pa neumnost že takoj v prvem krogu. Glede na to, da ni imel dobrega časa iz prvega poskusa, mu res ne bi bilo treba toliko tvegat. Potem se je čudil kaj se je zgodilo. Na uč se je videlo, kako grobo ga je usral. Že kak ovinek prej je bil čisto na meji. Za njim je v Q2 zaostal samo Acosta, ki se je tudi čisto izgubil. Večino krogov na kvalifikacijah se mu dogajajo napake, na dirkah pada... Z glavo skozi zid vsako dirko... To nima smisla. Brata M bosta imela dobro borbo. Yamaha v prvi vrsti. Poglej si ga no. Martin bo rabil še kako dirko, da se udomači na biciklu. Zna bit nevaren najboljšim...
DAMI34 Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami Ko sem Yamaho vidu v prvi vrsti, sem skor solzo potočil. dans pa yu3 navijam zanj, četudi 2x zmaga
KennyJR Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami Uf... Kako je prehiteval na koncu... Švigal mimo vseh po levi in desni. Na koncu izjemno 8. mesto... Ni slabo pred penzijo 😁😁😁 Dobra borba za 3. mesto. Aldeguer je vedno bolj konkurenčen. Kakšni časi v zadnjih krogih. Neverjetno.. Martin je moral popustit že po nekaj krogih. V zadnjih krogih pa je imel tudi lep tempo...
kawamoto Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami Kva bi mi brez tebe, k nas tako lepo razsvetliš.🤔😂🤣😱🤓🤓
KennyJR Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami Tip se ga je očitno iz obupa spet nažgal in blodi, da jih bo jutri 10 v enem krogu prehitel 😂😂😂
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se