Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
39 minutes ago, KennyJR said:

Kaj se smeješ. Dejansko prehitel jih je 0 😅

Morbidelli pa tud no. Mer tiča in uniči dirko Bagnai

Najbolš da sploh ne proba pol al kk? Ne se zajebavat

Objavljeno
pred 44 minutami, ukica pravi:

kako bi pa prsu mim marca, ce je nasledn ovink v levo? Tko, sam uprasam..

Wut? Govorim o tem, da je več krogov vozil za Marcom in bog ne daj mimo... "taktično". Potem pa njega en prehiti, pa takoj panika in torpedo... Dej no....

pred 44 minutami, Shillien pravi:

Najbolš da sploh ne proba pol al kk? Ne se zajebavat

Vsem nam je bil jasn končen izzid tega dvoboja. Seveda da ne proba, vozi za Bagnaio in obema prihrani čas... Tako sta pa oba Izgubila po neumnosti... 

Objavljeno

Kva zdej, unmu so že zmerl kok je meu gume napumpane? 

Martin je cel? 

Objavljeno

Vinales 14, dobu penale

Jorge v bolnici

Objavljeno (popravljeno)

Rebra, pn(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)raks. Grdo. 

IMG_5205.jpeg

Popravljeno . Popravil Kugelschreiber
Objavljeno

Tako se zgodi ko politika v športu odloča komu se uniči kariero. 

• Haha 1
Objavljeno
12 minutes ago, Hornet said:

Tako se zgodi ko politika v športu odloča komu se uniči kariero. 

sklepam da je MM kriv da je JM poškodovan? xD

• Haha 1
Objavljeno
2 hours ago, Kugelschreiber said:

Rebra, pn(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)raks. Grdo. 

IMG_5205.jpeg

Pravjo, da sesuto plucno krilo, pa 6 polomljenih reber…

Objavljeno

MM je modro svetoval, da naj se pozdravi, pa pol nazaj hod... Ta je prišel ves kriplast, zelo verjetno zaradi tega padel z motorja v nagibu in se še bolj polomil... 

• Všeč mi je 1
  • Žalosten 1
Objavljeno

Se mi pa poraja vprašanje. MM je na Tajskem spustil brata predse, vozil za njim in uravnal tlak v gumah. Vinales bi tudi lahko včeraj spustil MM naprej in vozil za njim. Na koncu bi bil verjetno tudi drugi. Tako je večino druge polovice dirke vozil pred njim. Ne vidijo vsi svojega tlaka na armaturki? Al je mel samo tako zelo prenizek tlak, da ni imelo smisla vozit za nekom? :D

• Všeč mi je 1
Objavljeno (popravljeno)
9 hours ago, Shillien said:

sklepam da je MM kriv da je JM poškodovan? xD

MM si je pripisal krivdo za bunkanje z Alexom. Alex se je pobunkal z Diggio.  On je martinu polomil rebra. Se pravi…JA! Ker si polpismen kolerik se podnapis zate: to je napisano kot hec. Dejstva drzijon(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)raks , napisano kot šala. 

ne vem ce se bo ta fant se kdaj sestavil v prvokategornika. Tole vse skupaj je kar grozljivo. Tud karambol je bil grozljiv. Skoraj kot lanski Toprakov kreš v ograjo. 

btw. Pn(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)raks je prepovedano oglasevanje?

Napisano je P N E U M O T O R A K S. A. Vidim. E u moto

Popravljeno . Popravil Kugelschreiber
  • Všeč mi je 1
Objavljeno (popravljeno)

.

Popravljeno . Popravil Shillien
Objavljeno
22 minutes ago, Kugelschreiber said:

MM si je pripisal krivdo za bunkanje z Alexom. Alex se je pobunkal z Diggio.  On je martinu polomil rebra. Se pravi…JA! Ker si polpismen kolerik se podnapis zate: to je napisano kot hec. Dejstva drzijon(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)raks , napisano kot šala. 

ne vem ce se bo ta fant se kdaj sestavil v prvokategornika. Tole vse skupaj je kar grozljivo. Tud karambol je bil grozljiv. Skoraj kot lanski Toprakov kreš v ograjo. 

btw. Pn(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)raks je prepovedano oglasevanje?

Napisano je P N E U M O T O R A K S. A. Vidim. E u moto

Alo funkcionalno nepismeni razvajenček, kdo je tebe omenjal? 

Vem da ti je mamica govorila da si poseben in se svet vrti okrog tebe ampak se ne. 

• Ni mi všeč 1
Objavljeno

Dobra dirka, dobro borbanje, škoda ker se je Martin razbil, in predvsem škoda, ker so Vinjalesu vzeli drugo mesto.

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Martin bo moral počakati, da bo spet 100%, ni upošteval nasveta MM.

Vendar pa aprilijina kosilnica ne daje upanja, da bo haral stalno.

Objavljeno

A je tlak res tako pomemben?

Koliko je sploh dovoljeno?

Ali merijo sproti ali na koncu?

Do včeraj sem mislil, da bo letošnji MotoGP en dolgčas (MM, AM, FB), pa sem bil kar prijetno presenečen. Vsaj dirka je bila zanimiva, če je že rezultat vnaprej znan.

Objavljeno
1 hour ago, Darko3g said:

A je tlak res tako pomemben?

Koliko je sploh dovoljeno?

Ali merijo sproti ali na koncu?

Do včeraj sem mislil, da bo letošnji MotoGP en dolgčas (MM, AM, FB), pa sem bil kar prijetno presenečen. Vsaj dirka je bila zanimiva, če je že rezultat vnaprej znan.

Merijo celo dirko. 60% dirke mora bit spredaj minimalno 1.8 in zadaj 1.7bar.

Objavljeno

A zato imam jaz pussy strip na zadnji gumi, ker pumpam 2,9? 

1,2 bara preveč!

• Haha 3

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!