Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Če mi je koga škoda je to FQ, vse jih je šolal dokler je jamaha delala :D, drugače pa lepa dirka, borbanje kot v moto2.

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)
6 hours ago, KennyJR said:

A Ducati ne dela več dons? Hehe.. 

Al sta samo bratca dobila par dek v hlačah od padcev? Hehe 

Ga se ni bilo prvaka ki bi samo zmagoval... Sta sla po tleh, pa potem naprej previdneje in Marc do tretjega mesta. Precej pametna poteza na ocitnio slab dan. Pobrati cim vec tock. Razlika med njima je ostala skoraj enaka, fantje ki so koncali pred njima so nenevarni, Bagnaia se je pa zlozil, tako da je tole ena najpametnejsih Marcovih potez. Tako se zmaguje prvenstva.

Popravljeno . Popravil Swe
  • Všeč mi je 1
Objavljeno

Zelo zanimiva dirka, sploh pa mi je zanimivo, kako različne steze ustrezajo določenim motorjem oz. voznikom. Neverjetno kako sta Yamaha in Aprilia prevladovali

Pa res borba do konca.

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 7 urami, KennyJR pravi:

Uh.. Tole kar traja. Dirka se bo zažrla globoko v štart F1. Tole pa bo precej slabe volje pri mariskom 😅

Pri formuli je zanimiv štart in nekaj sprememb pri menjavi gum. Jaz sem običajno zaspal po tretjem krogu in se zbudil ob razglasitvi (menda to pride z leti - zlasti po kosilu).

Pri Monte Carlu pa mi je zanimivo edino to, ker sem se dejansko vozil po teh cestah (ker ni bilo zapor in so delovali semaforji, nisem mogel postaviti rekorda proge).

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!