DAMI34 Objavljeno nedeljo ob 15:57 Objavljeno nedeljo ob 15:57 Če mi je koga škoda je to FQ, vse jih je šolal dokler je jamaha delala , drugače pa lepa dirka, borbanje kot v moto2. 5
Swe Objavljeno nedeljo ob 18:58 Objavljeno nedeljo ob 18:58 (popravljeno) 6 hours ago, KennyJR said: A Ducati ne dela več dons? Hehe.. Al sta samo bratca dobila par dek v hlačah od padcev? Hehe Ga se ni bilo prvaka ki bi samo zmagoval... Sta sla po tleh, pa potem naprej previdneje in Marc do tretjega mesta. Precej pametna poteza na ocitnio slab dan. Pobrati cim vec tock. Razlika med njima je ostala skoraj enaka, fantje ki so koncali pred njima so nenevarni, Bagnaia se je pa zlozil, tako da je tole ena najpametnejsih Marcovih potez. Tako se zmaguje prvenstva. Popravljeno nedeljo ob 18:58. Popravil Swe 3
Darko3g Objavljeno nedeljo ob 20:09 Objavljeno nedeljo ob 20:09 Zelo zanimiva dirka, sploh pa mi je zanimivo, kako različne steze ustrezajo določenim motorjem oz. voznikom. Neverjetno kako sta Yamaha in Aprilia prevladovali Pa res borba do konca. 1
Darko3g Objavljeno nedeljo ob 20:13 Objavljeno nedeljo ob 20:13 pred 7 urami, KennyJR pravi: Uh.. Tole kar traja. Dirka se bo zažrla globoko v štart F1. Tole pa bo precej slabe volje pri mariskom 😅 Pri formuli je zanimiv štart in nekaj sprememb pri menjavi gum. Jaz sem običajno zaspal po tretjem krogu in se zbudil ob razglasitvi (menda to pride z leti - zlasti po kosilu). Pri Monte Carlu pa mi je zanimivo edino to, ker sem se dejansko vozil po teh cestah (ker ni bilo zapor in so delovali semaforji, nisem mogel postaviti rekorda proge).
KennyJR Objavljeno sredo ob 19:55 Objavljeno sredo ob 19:55 Marini se je na testu za 8 ur Suzuke stenstal in si polomil praktično vse, kar se polomit da. Do konca poletja bo sigurno odsoten. Nisem zasledil kaj je šlo narobe, ampak glede na specifiko piste se je očitno pobližje srečal s kakšno od ograj. Če optimistično verjamemo, da bo kar se da hitro popolnoma okreval, pa je vseeno tole odločilni dejavnik, da se bo njegova služba pri hondi in s tem morda tudi kariera v MotoGP, po koncu sezone zaključila.
ukica Objavljeno pred 17 urami Objavljeno pred 17 urami Martin odhaja iz Aprilije. Kdo bo ostal drug let brez sedeza? Miller ali Luca? Zanimivo bo.
Kugelschreiber Objavljeno pred 12 urami Objavljeno pred 12 urami 5 hours ago, ukica said: Martin odhaja iz Aprilije. Kdo bo ostal drug let brez sedeza? Miller ali Luca? Zanimivo bo. Miller? Da bi sel nazaj v pramac?! glede na razvoj dogodkov, bi Marini lahko uknjizil zgodnjo penzijo. Ne vem ce mu je treba se tvegat zdravje, kot to pocneta Oliveira in Rins. Zanimibo bo pa 100%.
ukica Objavljeno pred 11 urami Objavljeno pred 11 urami 56 minutes ago, Kugelschreiber said: Miller? Da bi sel nazaj v pramac?! glede na razvoj dogodkov, bi Marini lahko uknjizil zgodnjo penzijo. Ne vem ce mu je treba se tvegat zdravje, kot to pocneta Oliveira in Rins. Zanimibo bo pa 100%. Nazaj? Sej je kle.. glede na govorice, da pride Toorak v Pramac sem siguren da je millerjev sedez.. ceprav, ja, pozabil na Oliviero.. tudi Rins hm.
Kugelschreiber Objavljeno pred 11 urami Objavljeno pred 11 urami 21 minutes ago, ukica said: Nazaj? Sej je kle.. glede na govorice, da pride Toorak v Pramac sem siguren da je millerjev sedez.. ceprav, ja, pozabil na Oliviero.. tudi Rins hm. Razumelmsem da bi Miller zgubil stol zarad Jorgeja?
ukica Objavljeno pred 10 urami Objavljeno pred 10 urami Ne, ne Jorge ma edino opcijo se priplazt nazaj k Ducetu ce FB res gre nor k yamahi namest rinsa. Ga bl vidm v hrcju. Miller pa zna met mal tezav zrd topraka.. ampak ja, ce bo kdo zgubu zic bo MO.
ukica Objavljeno pred 10 urami Objavljeno pred 10 urami Ne, ne Jorge ma edino opcijo se priplazt nazaj k Ducetu ce FB res gre nor k yamahi namest rinsa. Ga bl vidm v hrcju. Miller pa zna met mal tezav zrd topraka.. ampak ja, ce bo kdo zgubu zic bo MO.
Shillien Objavljeno pred 9 urami Objavljeno pred 9 urami 43 minutes ago, ukica said: Ne, ne Jorge ma edino opcijo se priplazt nazaj k Ducetu ce FB res gre nor k yamahi namest rinsa. Ga bl vidm v hrcju. Miller pa zna met mal tezav zrd topraka.. ampak ja, ce bo kdo zgubu zic bo MO. če je ducati dovol nor da ga vzame nazaj.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se