Swe Objavljeno Junij 29 Objavljeno Junij 29 17 hours ago, KennyJR said: Brat je do štarta, pa po karirasti zastavici, vmes je pa tekmec... Ni debate tle... Alex useka vsakič ob prvi šansi, ko je pred njim Marc, je pa lahko še tako lepa šansa, pa ne bo prehitel... Raje si greje gumo za njim in reskira, da niti drugi ne bo, samo zato da bo Marc pa res ziher zmagal... Že to patetično izpade in potem se še sprenevedata in želita prikrit... Ogabno... Ti bos ze vedel kaj in kako sta brata Marquez... Mimogrede: Alex je sam povedal, da drugace tretira Marca, ker je pac njegov brat. Seveda pa on sam manj ve o tem kot ti... Ne vem kaj ti ni jasno: brata sta in se drugace obnasata med sabo, ni potreben noben dogovor za to. In kaj reskira, kako je z gumo, kaj je jedel za zajtrk, kaksne barve gate ima, karoli, bom raje verjel njima, kot tebi. Ni debate tle, sploh. 2 1
Shillien Objavljeno Julij 11 Objavljeno Julij 11 1 hour ago, gandi said: Otroc! Sreča da je zdej priš en odrasel z pametnim, konstruktivnim komentarjem! 1
KennyJR Objavljeno Julij 12 Objavljeno Julij 12 Kako je pojedu to Italjansko babico s trajno.... Phah... Namesto, da bi mal dal komolce ven v drugem in tretjem ovinku, ga je pa gledal... Za zjokat...
Darko3g Objavljeno Julij 12 Objavljeno Julij 12 Včasih imam občutek, da gledam kakšno kriminalko (vmes je napeto, ko hudič, glavni junak je že trikrat skoraj mrtev, na koncu pa vedno zmaga ) 1
vandrovec Objavljeno Julij 13 Objavljeno Julij 13 Koliko prinese na stavnicah pravilna stava na zmagovalca motogpja?
Supertech Objavljeno Julij 13 Objavljeno Julij 13 Od stavnice do stavnice različno, oziroma odvisno od kvote..
KennyJR Objavljeno Julij 13 Objavljeno Julij 13 pred 2 urami, vandrovec pravi: Koliko prinese na stavnicah pravilna stava na zmagovalca motogpja? Za vsakega dirkača imaš kvoto oz. koeficient vplačila... Če vplačaš 1€ na Marca bo to 1,22€ izplačila... Kaj za vraga je narobe z Moreiro? Iz izjemne dirke in resnega kandidata za naslov se v dveh ovinkih prelevi v popolnega idiota... Najprej sili v Dixonovo rit, potem zapelje na progo direktno pred ostale in se očitno izloči iz prvenstva s poškodbo... Neverjetno... 1
KennyJR Objavljeno Julij 13 Objavljeno Julij 13 In je Bezz zjebal celo dirko, ker je moral na silo nazaj tiščat mimo Digge, da je ta zgubil stik z MM... Morali bi uvesti minimalni IQ za dirkač, ker je preveč drekačev noter, ki ubijajo dirkanje....
KennyJR Objavljeno Julij 13 Objavljeno Julij 13 Samo 10 jih je nazadnje končalo 2011. Manj ne vem če jih je kdaj prišlo do cilja...
Snečer Objavljeno Julij 13 Objavljeno Julij 13 Zarco ni mogel parirati Marquezu, spet. Na 50% sezone je MM v solidni prednosti, lahko nadzira druge. 1
Shillien Objavljeno Julij 13 Objavljeno Julij 13 4 minutes ago, Snečer said: Zarco ni mogel parirati Marquezu, spet. Na 50% sezone je MM v solidni prednosti, lahko nadzira druge. baje samo zato ker mu je alex spet pazil hrbet 2 1
DAMI34 Objavljeno Julij 13 Objavljeno Julij 13 pred eno uro, Shillien pravi: baje samo zato ker mu je alex spet pazil hrbet sem hotu napisat, pa si me prehitel 2
vandrovec Objavljeno Julij 13 Objavljeno Julij 13 pred 4 urami, KennyJR pravi: Za vsakega dirkača imaš kvoto oz. koeficient vplačila... Če vplačaš 1€ na Marca bo to 1,22€ izplačila... Čudno, da sploh dajo nekaj dobička, ker je jasno kdo bo zmagoval...22% dobička se kar splača veliko število stavnic vplačat. pred 2 urami, Shillien pravi: baje samo zato ker mu je alex spet pazil hrbet človek sploh nima letos konkurence in vam se zdi to zanimivo gledat...😳
KennyJR Objavljeno Julij 13 Objavljeno Julij 13 (popravljeno) pred 33 minutami, vandrovec pravi: Čudno, da sploh dajo nekaj dobička, ker je jasno kdo bo zmagoval...22% dobička se kar splača veliko število stavnic vplačat. človek sploh nima letos konkurence in vam se zdi to zanimivo gledat...😳 Jah.... Austin, Jerez... V silverstonu ga je rešilo olje... Ni tolk zihr... Pa še dež je ves čas visel v zraku. Hehe... Kako so leteli ven v prvem ovinku.. In kako so prvi trije peljali prvi ovinek kot po jajcih... Hehe... Popravljeno Julij 13. Popravil KennyJR
Snečer Objavljeno Julij 13 Objavljeno Julij 13 pred eno uro, vandrovec pravi: Čudno, da sploh dajo nekaj dobička, ker je jasno kdo bo zmagoval...22% dobička se kar splača veliko število stavnic vplačat. človek sploh nima letos konkurence in vam se zdi to zanimivo gledat...😳 jaz samo zato gledam, če pokažejo kdaj Rossija v kader 1 2 1
Supertech Objavljeno Julij 13 Objavljeno Julij 13 34 minutes ago, Snečer said: jaz samo zato gledam, če pokažejo kdaj Rossija v kader so neprecenljive slike kislih obrazov a
Supertech Objavljeno Julij 13 Objavljeno Julij 13 34 minutes ago, Snečer said: jaz samo zato gledam, če pokažejo kdaj Rossija v kader so neprecenljive slike kislih obrazov a
kawamoto Objavljeno Julij 13 Objavljeno Julij 13 pred 1 uro, Snečer pravi: jaz samo zato gledam, če pokažejo kdaj Rossija v kader He.. He.. Sam še puklastga zraven....pa....
Snečer Objavljeno Julij 13 Objavljeno Julij 13 Pravkar, kawamoto pravi: He.. He.. Sam še puklastga zraven....pa.... keri pa je to?
Shillien Objavljeno Julij 13 Objavljeno Julij 13 4 hours ago, vandrovec said: Čudno, da sploh dajo nekaj dobička, ker je jasno kdo bo zmagoval...22% dobička se kar splača veliko število stavnic vplačat. človek sploh nima letos konkurence in vam se zdi to zanimivo gledat...😳 meni je zanimivo gledat GP, sem ga gledal ko je bil rossi najbolši, ko je bil marc najbolši, ko je bil marc slab kot ku*ba, zdaj ko je dober in ga bom gledal tudi ko ga ne bo več v paddocu. mi pa dejansko letošnja sezona ni najbol dolgočasna, edino glede razpleta naslova ki je bol kot ne znan. 1 1
KennyJR Objavljeno Julij 19 Objavljeno Julij 19 O poglej poglej, še vedno obstajajo pederčine, ki ploskajo ko Marquez pade. Med njimi tudi Slovenci. Bravo... 1
kawamoto Objavljeno Julij 19 Objavljeno Julij 19 K ni Snečija, vam jest sporočam, da je MM pošolal Zarcota. Keni že ploska. 👌✌️
vandrovec Objavljeno Julij 19 Objavljeno Julij 19 pred 22 minutami, kawamoto pravi: K ni Snečija, vam jest sporočam, da je MM pošolal Zarcota. Keni že ploska. 👌✌️ Ne vem in me ne zanima...sem gledal Tour de France, vsaj ni vedno en in isti zmagovalec 🙂 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se