Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 33 minutami, kawamoto pravi:

K ni Snečija, vam jest sporočam, da je MM pošolal Zarcota. Keni že ploska. 👌✌️

A ni tko, da jst pravm, da si Marqueza ščitita riti? A si mal pomešal svoje zablode? 😂

pred 10 minutami, vandrovec pravi:

Ne vem in me ne zanima...sem gledal Tour de France, vsaj ni vedno en in isti zmagovalec 🙂

A ni tko, da Pogačar zmer zmaga? 😅

Objavljeno (popravljeno)

Neverjetno, kako je rumena falanga proslavljala, ko je MM naprej spustil Acosto. IQ46, niso dojeli, da namerno... 

Potem pa, ko je napovedovalec oznanil, da je MMjev tlak pod kontrolo spet navdušenje....

Očitno je 25 let nazaj en podjetnik načrtno ugrabil motogp in ga zjebal v nulo še 5 let in več po tem, ko je šel v penzijo...

Samo zato, da mu še vedno nosi milijone in zasluži toliko kot cel grid skupaj... 

Za zjokat... 

Kako neumno se mora človek počutiti, ko vidi, da je slepo sledil dirkaču, za katerega je sedaj že več kot očitno, da mu je šlo samo za € navijačev... O bog pomagi res... 

Popravljeno . Popravil KennyJR
  • Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno
pred 16 minutami, KennyJR pravi:

A ni tko, da Pogačar zmer zmaga? 😅

danes je T. Arensman zmagal  :jezik:  🙂

Objavljeno
pred 17 minutami, KennyJR pravi:

Neverjetno, kako je rumena falanga proslavljala, ko je MM naprej spustil Acosto. IQ46, niso dojeli, da namerno... 

Potem pa, ko je napovedovalec oznanil, da je MMjev tlak pod kontrolo spet navdušenje....

Očitno je 25 let nazaj en podjetnik načrtno ugrabil motogp in ga zjebal v nulo še 5 let in več po tem, ko je šel v penzijo...

Samo zato, da mu še vedno nosi milijone in zasluži toliko kot cel grid skupaj... 

Za zjokat... 

Kako neumno se mora človek počutiti, ko vidi, da je slepo sledil dirkaču, za katerega je sedaj že več kot očitno, da mu je šlo samo za € navijačev... O bog pomagi res... 

Obstajajo ljudje, ki znajo pomagat takim k si ti.🧑‍⚕️

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred eno uro, kawamoto pravi:

K ni Snečija, vam jest sporočam, da je MM pošolal Zarcota. Keni že ploska. 👌✌️

MM bi lahko šel na en kufe vmes, pa še vedno zmagal :D ta moment je na krilih redbula očitno. :D Mislim, da so Pecotu sporočili isto novico o tlaku in se je dobesedno sesul.

• Všeč mi je 1
Objavljeno

@Rossida smo si na jasnem, debili so vsi, ki ploskajo komurkoli ko pade. Totalni debili. Da so nekateri navijači VR46 aka v rumenih majicah ob padcu MMja srečni in radi ploskajo je tudi dejstvo. Kot je dejstvo da delajo v Italiji /Mugello ...buuuu če MM zmaga.

Sem sicer zbrisal komentar, ni pa bila izjava čisto nič napačna. 

Bi pa zelo prosil, al pa celo zahteval, ni to fucbal, dejte se mal bolj pametno obnašat vsi skupaj, prenehajte žalit kateregakoli dirkača, namreč nihče od nas ni boljši od zadnjega testnega voznika v moto gp. NIHČE!!!

Torej nihče nima pravice žaljivo pisati o voznikih. Vsi so ultra carji. Vsi!! Kritiko nad voznikom se da tudi vljudno ali argumetirano zapisati.

• Všeč mi je 6
Objavljeno

Tako je. Cist enak kot so rdeci ploskali pa onanirali, ko je VR kaj zajebal. Enako, nic drugace.

• Ni mi všeč 2
Objavljeno

Kaj je nizek tlak res takšna prednost, da so vsi na meji?

Zakaj pa ne naredijo kontrole tlaka in samodejne regulacije, kot npr. pri vojaških vozilih?

Objavljeno
50 minutes ago, Darko3g said:

Kaj je nizek tlak res takšna prednost, da so vsi na meji?

Zakaj pa ne naredijo kontrole tlaka in samodejne regulacije, kot npr. pri vojaških vozilih?

Ja. Ampak tudi zaradi prenizkega tlaka gume razpadajo.

Objavljeno
pred 2 urami, DAMI34 pravi:

MM bi lahko šel na en kufe vmes, pa še vedno zmagal :D ta moment je na krilih redbula očitno. :D Mislim, da so Pecotu sporočili isto novico o tlaku in se je dobesedno sesul.

Pecotu so pomotoma poslali alarm za stanje tlaka. S pritiskom v njegovih pnevmatikah je bilo vse v okviru pravilnika. To ga je zmedlo. Najprej so to posredovali njemu, kasneje pa Marcu. Šlo je za pomoto.

To ga je zmedlo, ker je nenavadno, da imaš problem s tlakom, ko voziš za nekom. Pri Marcu je bilo razumljivo, saj je vozil spredaj pred Pecom. 

Objavljeno
pred 20 urami, KennyJR pravi:

O poglej poglej, še vedno obstajajo pederčine, ki ploskajo ko Marquez pade. Med njimi tudi Slovenci. Bravo... 

Rossiju na Ducatiju ni uspelo, mogoče so bile ene stopničke.

MM pa že na poltovarniškem zmagoval, letos totalna dominanca, tako da gre tudi proti naslovu.

Kljub prevladi ga je lepo gledat.

Klovnu je ponudil roko, a se še kar muli, kot neko dete, potuho mu dajejo naščuvani navijači.

Zgleda, da ne more pozabit (poleg ostalih duelov), kako sta ga z Lorenzom nadmudrila... :)

Drugače se mi zdi, da se dirkači kar dobro razumejo med sabo.

Rossija res ne razumem, od kod taka zamera in kujanje.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 9 urami, ducar pravi:

Pecotu so pomotoma poslali alarm za stanje tlaka. S pritiskom v njegovih pnevmatikah je bilo vse v okviru pravilnika. To ga je zmedlo. Najprej so to posredovali njemu, kasneje pa Marcu. Šlo je za pomoto.

To ga je zmedlo, ker je nenavadno, da imaš problem s tlakom, ko voziš za nekom. Pri Marcu je bilo razumljivo, saj je vozil spredaj pred Pecom. 

Ja potem jih je lahko sram, ker so mu uničili dirko. Sicer sem mislil, da podatke dobivajo vozniki online avtomatsko. Da zadeva deluje kot recimo range goriva v avtu.

Objavljeno
pred 13 urami, DAMI34 pravi:

Torej nihče nima pravice žaljivo pisati o voznikih. Vsi so ultra carji. Vsi!! Kritiko nad voznikom se da tudi vljudno ali argumetirano zapisati.

Kaj pa g. Snečer? 

Objavljeno
1 hour ago, Snečer said:

Rossiju na Ducatiju ni uspelo, mogoče so bile ene stopničke.

MM pa že na poltovarniškem zmagoval, letos totalna dominanca, tako da gre tudi proti naslovu.

Kljub prevladi ga je lepo gledat.

Klovnu je ponudil roko, a se še kar muli, kot neko dete, potuho mu dajejo naščuvani navijači.

Zgleda, da ne more pozabit (poleg ostalih duelov), kako sta ga z Lorenzom nadmudrila... :)

Drugače se mi zdi, da se dirkači kar dobro razumejo med sabo.

Rossija res ne razumem, od kod taka zamera in kujanje.

Saj tudi tebe ni za razumet... Si tako nastrojen proti njemu kot, da ti je v preteklosti kdaj mamo povaljal. 

Objavljeno
pred 2 urami, Nightmare pravi:

Saj tudi tebe ni za razumet... Si tako nastrojen proti njemu kot, da ti je v preteklosti kdaj mamo povaljal. 

Ja, ker ne razumeš :) to je "navijaško" obnašanje, sicer me Rossi ne zanima, niti Marquez, Zarco... nimam in ne kupujem rekvizitov. Pa ne moreš verjet, nekoč mi je bilo celo kul gledat Rossija, ko je bil še pravi dirkač, potem pa mu je i izpadel počasi, ko ni htel v penzijo.

Pa je brcal navijače, pa sotekmovalce, pa jamral. Nerodno je, ker zadaj ima navijače, ki pa lahko gredo do konca.

Marquez je dejal, da je zamera dejansko od takrat, ko mu je na ranču rekord podrl...

pred 3 urami, kawamoto pravi:

Kaj pa g. Snečer? 

Če misliš Rossija, on ni več voznik :)

• Všeč mi je 2
  • Haha 1
Objavljeno
pred eno uro, Snečer pravi:

Ja, ker ne razumeš :) to je "navijaško" obnašanje, sicer me Rossi ne zanima, niti Marquez, Zarco... nimam in ne kupujem rekvizitov. Pa ne moreš verjet, nekoč mi je bilo celo kul gledat Rossija, ko je bil še pravi dirkač, potem pa mu je i izpadel počasi, ko ni htel v penzijo.

Pa je brcal navijače, pa sotekmovalce, pa jamral. Nerodno je, ker zadaj ima navijače, ki pa lahko gredo do konca.

Marquez je dejal, da je zamera dejansko od takrat, ko mu je na ranču rekord podrl...

Če misliš Rossija, on ni več voznik :)

Nakladaš in provociraš k J...... 😱

Objavljeno
pred 1 minuto, kawamoto pravi:

Nakladaš in provociraš k J...... 😱

V bistvu.. kakšen smisel sploh ima ta tema? Dirka se pogleda v živo in na tv.

Če ti čutila pravilno delujejo in ni morda vmes reklam, neke razlage ali komentarja ne potrebuješ...

Da, vse kar se v tej temi piše, je nakladanje... in provociranje enih ali drugih navijačev

Zaklep? ali kruha in iger? Če te moti, ne beri, ignore itd. zelo preprosto.

Objavljeno
pred 18 urami, kawamoto pravi:

Obstajajo ljudje, ki znajo pomagat takim k si ti.🧑‍⚕️

Bi mogoče premogel toliko kredibilnosti, da bi napisal v kateri točki sem se uštel? In potem če bi šlo, dodal še zakaj? Taki komentarji, kjer so pripombe brez argumentov so res za 4-6 let 

Objavljeno
pred 48 minutami, Snečer pravi:

V bistvu.. Če te moti, ne beri, ignore itd. zelo preprosto.

Moti me. 😋

pred 38 minutami, KennyJR pravi:

res za 4-6 let 

.... so tvoja razmišljanja... 😳

Objavljeno

Alex se je letos 5x znašel za nekom ki bil Marc in 3x je nekoga ven butnil... 

Za Marcom se je znašel ene 20x, pa ga niti 1x ni poskusil prehitet.... 

A boste še vedno trdili, vključno z unim en post zgoraj, na njegov način, da je vse zelo v športnem duhu? 

Ne vem... Sem mislil, da so motogp fani eni bolj inteligentnih med vsemi športi. Koga bi to sploh zanimalo, če nima mal filinga za fiziko? Očitno se popolnoma motim... Ko gledam tole in pa rumene ovce, ki denar donirajo bolj kot verniki v cerkev (kjer, da ne bo pomote, menim da je namen iskren), mi postaja jasno, da so eni bolj butastih... 

Objavljeno
pred 8 minutami, KennyJR pravi:

Alex se je letos 5x znašel za nekom ki bil Marc in 3x je nekoga ven butnil... 

Za Marcom se je znašel ene 20x, pa ga niti 1x ni poskusil prehitet.... 

A boste še vedno trdili, vključno z unim en post zgoraj, na njegov način, da je vse zelo v športnem duhu? 

Ne vem... Sem mislil, da so motogp fani eni bolj inteligentnih med vsemi športi. Koga bi to sploh zanimalo, če nima mal filinga za fiziko? Očitno se popolnoma motim... Ko gledam tole in pa rumene ovce, ki denar donirajo bolj kot verniki v cerkev (kjer, da ne bo pomote, menim da je namen iskren), mi postaja jasno, da so eni bolj butastih... 

In zakaj bi Alex, ki vozi Ducatija na nož napadal brata, da sta oba ob pike?

To je novec, ne seljačka tekma s traktorji.

Kdo je danes kril hrbet MM?

Men se zdi, da MM vozi na 95% in da se igra ter nadzira...

Zarco tokrat ni uspel ogroziti zmage :)

Bezechi mi je pa vedno bolj všeč, dobro vozi, ima nekaj več, kar mu v akademiji vr46 niso mogli ponudit :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 uro, KennyJR pravi:

mi postaja jasno, da so eni bolj butastih...   celo od mene...

😂

• Ni mi všeč 1
Objavljeno (popravljeno)
21 hours ago, DAMI34 said:

Ne vem ce vecina sploh kaj razmislja, ampak tile fantje so vsi fenomenalno dobri:  Recimo da ima pista 16 zavojev. Ce torej vsak zavoj (zaviranje, vstop in zaviranje, zavoj, pospesevanje ven do naslednjega zaviranja) nekdo odvozi samo 6 stotink sekunde slabse, je to na koncu 1 sekunda. In v eni sekundi jih je cel kup, vec al manj vsi v dveh... In ce je po 20 krogih nekdo 10 sekund zadaj, je to 0.03 sekunde na zavoj ob obrabi gum, dnevni formi pritiskanju gumba za spust in dvig motocikla  in tako naprej. Meni so to zdi noro!

Ali drugace: ce oddivjamo po stari cesti na morje (recimo 100km ), bi morali vsi prispet v manj kot minuti. Se vec, od petih dirk, bi bilo treba vedno imet enak cas, plus minus par sekund.

Popravljeno . Popravil Swe
  • Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 3 urami, Swe pravi:

Ne vem ce vecina sploh kaj razmislja, ampak tile fantje so vsi fenomenalno dobri:  Recimo da ima pista 16 zavojev. Ce torej vsak zavoj (zaviranje, vstop in zaviranje, zavoj, pospesevanje ven do naslednjega zaviranja) nekdo odvozi samo 6 stotink sekunde slabse, je to na koncu 1 sekunda. In v eni sekundi jih je cel kup, vec al manj vsi v dveh... In ce je po 20 krogih nekdo 10 sekund zadaj, je to 0.03 sekunde na zavoj ob obrabi gum, dnevni formi pritiskanju gumba za spust in dvig motocikla  in tako naprej. Meni so to zdi noro!

Ali drugace: ce oddivjamo po stari cesti na morje (recimo 100km ), bi morali vsi prispet v manj kot minuti. Se vec, od petih dirk, bi bilo treba vedno imet enak cas, plus minus par sekund.

BRavo, tega kavč komentator ne bo nikol razumev. ✌️👌

• Všeč mi je 1
Objavljeno
Ob 20. 7. 2025 ob 8:39, kawamoto pravi:

Kaj pa g. Snečer? 

Nisem rekel, da bom "uradiral". Izbrisal sem objavo katero je prijavil Rossi.

Kdor ne zmore vljudno do voznikov (sedanjih ali prejšnjih) pač ne zmore. Vse solate tak al tak ne mislim prebirat in urejat. Ni cajta.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!