Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

jaz mu privoščim, bo vsaj mal dirkanja

• Haha 1
Objavljeno

Mhm... Bo borbal za top 20 na dirki. Spet s penzionisti 😅

Objavljeno

Pa dobr no! Tole scitenje hrbta Marcu gre pa ze malo predalec! Da se zmenta, da se Alex vrze v pesek, ce Marcu ne gre, je pa res ze mal prevec ocitno, no! ;)

• Haha 4
Objavljeno

Dela na provizijo :P

Drgač pa, lepa dirka, za FB, pa super borbanje KTMjev.

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Bravo Peko, pridobil 7 mest z odlično vožnjo, zobatec pa samo dve mesti.😁😋✌️

• Haha 2
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno

Jaooo Sašo.... Očitno res spet prepustil zmago bratu 😅. No ja... Se zgodi... Mogoče se pa danes ne bo. 

Bagnaia odločno, s tako vožnjo bo danes v točkah! Točke za svetovni prvenstvo pa niso kar tako. Jst recimo nimam še nobene 😁... V MotoGP namreč 😅

• Haha 2
Objavljeno

Marc je bil tako paranoičen glede naslova za letos dokler Bagnaia ni bil preveč zadaj, da Alexu ni pustil niti ene zmage ali dodatne točke. Šele v petek, ko je Bagnaia bil povsem nekonkurenčen in se je videlo, da bo razlika v točkah med njima konec vikenda nad 222 točk, je dovolil, da brat dirka zase in ne zanj, kakor sta se dogovorila pred sezono. Za bruhat 🤮

• Haha 3
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno
21 minutes ago, KennyJR said:

Marc je bil tako paranoičen glede naslova za letos dokler Bagnaia ni bil preveč zadaj, da Alexu ni pustil niti ene zmage ali dodatne točke. Šele v petek, ko je Bagnaia bil povsem nekonkurenčen in se je videlo, da bo razlika v točkah med njima konec vikenda nad 222 točk, je dovolil, da brat dirka zase in ne zanj, kakor sta se dogovorila pred sezono. Za bruhat 🤮

Upam da se zajebavaš

• Ni mi všeč 1
Objavljeno

Insajderske info... bi bilo fino, če bi se...

Objavljeno
pred 2 urami, KennyJR pravi:

to je pa že skoraj kot poročilo NORA24TV :P

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Kitajski kinderjajček je spet zmagov moto2. 😱😁😂🤣

Objavljeno

MOTOGP TESTS IN CATALONIA. Riding the Yamaha YZR-M1 with a V4 engine, Fabio Quartararo clocked 1'39"3, about 1.5 seconds slower than his own Q2 time at the GP, 1'37"8. Not bad for a completely new project, with a rider who has no experience with this configuration...

IMG_5522.jpeg

• Všeč mi je 2
Objavljeno
On 9/9/2025 at 7:19 PM, Kugelschreiber said:

MOTOGP TESTS IN CATALONIA. Riding the Yamaha YZR-M1 with a V4 engine, Fabio Quartararo clocked 1'39"3, about 1.5 seconds slower than his own Q2 time at the GP, 1'37"8. Not bad for a completely new project, with a rider who has no experience with this configuration..

Pa tudi slabo vreme je blo za povrh.

Objavljeno (popravljeno)
On 9/9/2025 at 2:07 PM, kawamoto said:

Kitajski kinderjajček je spet zmagov moto2. 😱😁😂🤣

Lastnik ekipe je Aspar, uporabljajo Kalex šasijo, Triumph agregate, Marelli elektroniko, WP vzmetenje, Brembo zavore, Marchesini kolesa, Akro izpuh...CF Asparju plačuje promocijo blagovne znamke, tehnično in organizacijsko pa imata CF in Aspar toliko skupnega kot lopata in telefon😉

Popravljeno . Popravil Sam dePihlja
  • Hvala 1
Objavljeno
3 hours ago, Sam dePihlja said:

Lastnik ekipe je Aspar, uporabljajo Kalex šasijo, Triumph agregate, Marelli elektroniko, WP vzmetenje, Brembo zavore, Marchesini kolesa, Akro izpuh...CF Asparju plačuje promocijo blagovne znamke, tehnično in organizacijsko pa imata CF in Aspar toliko skupnega kot lopata in telefon😉

Se nalepke verjetno niso CF ;)

Objavljeno

Lih sem hotel napisat, da dons ga bo pa stolkel... Evo ga... 

Mal mu tele taljanske dirke na ego udarjajo in je na uč pretiraval... 

No bo pa sestrica pobrala še eno drobtino

A Bagnaia dons voz? 

Objavljeno

MM si na sprintih to že lahko privošči, na dirki bo pa točke pobiral.

Bravo Bezo, dobro je vozil.

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Pozno zvečer so sporočili, da je Bagnaia prišel v cilj. Baje jr blo na 24ur zvečer že v prispevku... 

• Haha 1
Objavljeno
pred 2 urami, KennyJR pravi:

Pozno zvečer so sporočili, da je Bagnaia prišel v cilj. Baje jr blo na 24ur zvečer že v prispevku... 

USpeh je, kaj pametnega napisAT

• Haha 1
Objavljeno

S tako lahkoto kot bo letos MM osvojil naslov ga doslej ni še nihče odkar spremljam motogp...letos večinoma ne gledam dirk v živo, ker ni užitka gledat le boje za mesta od 3 naprej. Praktično ni imel resnega konkurenta, razen brata na začetku, s katerim se pa nista spuščala v hude borbe na izpadanje...bolj sta uprizarjala le predstave za gledalce.

Objavljeno

Tole pa je prenos in pol.... Padajo en za drugim in nobenega posnetka... Obup.. In temu se reče svetovno prvenstvo? Ma dej... 

Objavljeno

Hehe,  pravijo da je KTMov agregat najmocnejsi... Nekaj zna bit na temu, k trga verige kot cvern...  ;)

• Haha 1
Objavljeno
pred 6 minutami, Swe pravi:

Hehe,  pravijo da je KTMov agregat najmocnejsi... Nekaj zna bit na temu, k trga verige kot cvern...  ;)

jaz se bojim, da so isti tipi sestavljal moto gp dirkalnik, kot pa mojo 390ko :D

• Hvala 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!