Swe Objavljeno pred 11 urami Objavljeno pred 11 urami (popravljeno) 1 hour ago, KennyJR said: Kakšna baba je ratal MM... Ima 500 točk prednosti, pa si ne upa dirkat na zmago, rajš križari za Acosto... Vse gre v... No sej sem povedal kam... Ne samo od Liberty media, tudi tvoje nebuloze segajo vedno vise, zalitve tudi... MM nima komu kaj dokazovati, se najmanj tebi. Zakaj pa naj bi dirkal na zmago, se posebej za hitrim Baggnaio. Tvegal padec (potem ko je imel velike tezave z poskodbo), tvegal olje v primeru, da bi razneslo Baggnain agregat... Tudi krizarjenje za Acosto se je splacalo. Clovek, 10 dek pameti nimas, napenjas se pa ko Ajnstajn... In ja, ko bremza drgne, se kadi iz izpuha ven, to vsi vemo! "Spoštuj moje mnenje, jaz bom spoštoval tvoje in pričkanje ODPADE" 🤦♂️ Popravljeno pred 11 urami. Popravil Swe 1 1
axaQ4 Objavljeno pred 11 urami Objavljeno pred 11 urami (popravljeno) Kera zivcna dirka! Marcu seveda kapo dol za tako vrnitev AMPAK porkodio Peccotov motor je bil vir suspenza. Sem ze klel k idiot k sm videl plav dim iz njegovega duceta! Ker to enostavno bi se kategoriziralo kot absurdna smola. V glavnem Pecco je odpeljal A+ tako kot zna. Upam, da bo od sedaj naprej tako fural, kar pomeni da se bomo sprasevali kaksno bi bilo prvenstvo, ce bi imel Pecco motor, ki mu ustreza, pod ritjo. Dvomim, da je tukaj MM mu "pustil", ker sta imela oba vrhunski tempo pred ostalimi. Junak dirke? Joan MIr! Kaj sem mu privoscil to, se vec k Peccotu. 2 leti skozi po tleh, zanic motor pa ni popustil, kot bi recimo Jorge Martin. P.S.#1 Lepo od Peccota, ko je rekel, da noce vzeti pozornosti na Marca. Konkretno bolj džentelmenski kot njegov mentor... P.S.#2 Lapsus organizatorja. Ko je bila grafika s število zmaganih sv. prvenstev po posameznem dirkaču so napisali MIKE Doohan in ne MICK!!. Sramota. Popravljeno pred 11 urami. Popravil axaQ4 3
Swe Objavljeno pred 11 urami Objavljeno pred 11 urami (popravljeno) 4 minutes ago, axaQ4 said: Kera zivcna dirka! Marcu seveda kapo dol za tako vrnitev AMPAK porkodio Peccotov motor je bil vir suspenza. Sem ze klel k idiot k sm videl plav dim iz njegovega duceta! Ker to enostavno bi se kategoriziralo kot absurdna smola. V glavnem Pecco je odpeljal A+ tako kot zna. Upam, da bo od sedaj naprej tako fural, kar pomeni da se bomo sprasevali kaksno bi bilo prvenstvo, ce bi imel Pecco motor, ki mu ustreza, pod ritjo. Junak dirke? Joan MIr! Kaj sem mu privoscil to, se vec k Peccotu. 2 leti skozi po tleh, zanic motor pa ni popustil, kot bi recimo Jorge Martin. P.S.#1 Lepo od Peccota, ko je rekel, da noce vzeti pozornosti na Marca. Konkretno bolj džentelmenski kot njegov mentor... P.S.#2 Lapsus organizatorja. Ko je bila grafika s število zmaganih sv. prvenstev po posameznem dirkaču so napisali MIKE Doohan in ne MICK!!. Sramota. Ko se je zacelo kaditi, sm se reku: Pa ne no! Zadnji krog ali dva sm si pa zelel, da bi ze prej razgnalo agregat, a ga bo res razneslo tazadn krog... Phu! Popravljeno pred 11 urami. Popravil Swe
KennyJR Objavljeno pred 11 urami Objavljeno pred 11 urami pred 12 minutami, Swe pravi: Ne samo od Liberty media, tudi tvoje nebuloze segajo vedno vise, zalitve tudi... MM nima komu kaj dokazovati, se najmanj tebi. Zakaj pa naj bi dirkal na zmago, se posebej za hitrim Baggnaio. Tvegal padec (potem ko je imel velike tezave z poskodbo), tvegal olje v primeru, da bi razneslo Baggnain agregat... Tudi krizarjenje za Acosto se je splacalo. Clovek, 10 dek pameti nimas, napenjas se pa ko Ajnstajn... In ja, ko bremza drgne, se kadi iz izpuha ven, to vsi vemo! "Spoštuj moje mnenje, jaz bom spoštoval tvoje in pričkanje ODPADE" 🤦♂️ Kaj je imel za dokazovat, ko je v Valencii na ZADNJI dirki borbal za naslov in se skoraj stenstal, ker je mimo grede še malo borbal z Zarcom za zmago? Citiraš moj podpis čemu? Upoštevaš ga ne, ker ne spoštuješ mojega mnenja... In potem jaz nimam 10 dek pameti? Ti prideš v treh vrsticah v konflikt sam s sabo. Jaz menim, da se je pomehkužil, ti meniš, da se ni. Meni je to ok. Jaz spoštujem tvoje mnenje. Ti mojega ne...
Swe Objavljeno pred 11 urami Objavljeno pred 11 urami (popravljeno) 12 minutes ago, KennyJR said: Kaj je imel za dokazovat, ko je v Valencii na ZADNJI dirki borbal za naslov in se skoraj stenstal, ker je mimo grede še malo borbal z Zarcom za zmago? Se vseeno nisi povedal kaj ima za dokazovati? Letos je dokazal, da se je spremenil, da ne gre z glavo skozi zid. S tem je tudi pometel z konkurenco, dobesedno. Je hiter, in ne keglja ne sebe ne drugih. Zato je prvak, z veliko prednosti. Se enkrat povej, zakaj bi moral napasti zelo hitrega Pecca, kateremu je se grozil agregat. Da bos lazje razumel: Marcov spremenjen odnos je razlog da se je v Valenciji skoraj stenstal, letos pa ni delal takih bedarij. Prvak je najhirejsi in najpametnejsi voznik. Ce rabis dokaz: Pecco lani. Je izgubil naslov zaradi 8 odstopov. Ampak, borbal pa je, ni bil baba, ali se kaj hujsega kar pride od tebe. In zate je to pomehkuzenje. In MM ja baba, in tako naprej... O tvojem mnenju: menje je eno, zalitve so pa drugo. Kar ti blebetas, niso mnenja, ampak zalitve in zdravljenje kompleksov.... Popravljeno pred 11 urami. Popravil Swe 1
KennyJR Objavljeno pred 10 urami Objavljeno pred 10 urami Nisem rekel, da mora kaj dokazovati. Gre za to, da se dirka. Bil je eden redkih, ki je dirkal ne glede na vse. Zdej še on ne več. Tako da zato pravim, da gre vse, kamor pač gre. Še tisto malo... Zdej, če se boš spotikal v besedo baba namesto v vsebino, boš v življenju zelo nesrečen in prazen... 1
ducar Objavljeno pred 8 urami Objavljeno pred 8 urami Ma ja. Da si dirkač, recimo pravi dec, moraš opraviti toliko in toliko prevalov na šodru. Če ne, si baba. Mislim, Jorge Martin je dec, a ne. Moto šport je tehnični šport, kjer inženirsko delo in spretnost protagonista na pisti tvorita en paket. Od kompetitorja se zahteva tudi nekaj pameti, ne samo umetniškega navdiha za tatuje ali cirkusantskega zbijanja tekmecev ob zaviranju pred ovinkom. Mislim, po mojem naj bi bilo dirkanje na ta način. 1
DAMI34 Objavljeno pred 7 urami Objavljeno pred 7 urami povzetek dirke: Pecco si je dobesedno prikadil zmago (nisem mogel verjet, da je agregat zdržal) MMju je padla 100 tonska skala s pljuč...jaz bi tut jokal na koncu Mir, ja on je verjetno tut mal jokal od sreče, pa vsi pri Hondi Pedro je dokazal, da je KTM najboljši na offroadu v moto gpju ps. dobavitelja verig bo potrebno menjati v moto gpju... Evo tko na kratko
DAMI34 Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami @vandrovec evo zate nekaj: https://www.facebook.com/photo/?fbid=773926652065771&set=a.498989569559482 The issue of Pecco Bagnaia's alleged motorcycle sabotage and Ducati's hidden strategy has resurfaced and is being widely discussed by MotoGP enthusiasts. This emerged after Pecco's impressive victory at the Motegi Sprint Race in Japan, which some fans saw as proof that his motorcycle's performance was never truly problematic. On various forums and social media, many netizens have expressed the controversial view that Ducati seemed to be allowing Pecco's motorcycle to weaken at certain moments, with the aim of making it easier for Marc Marquez to win the world title. This allegation is linked to the broader narrative that Ducati may be trying to help Marquez make history by surpassing Valentino Rossi's record for most world titles. While this theory remains unproven and remains merely speculation, it has sparked heated debate among MotoGP fans. Some consider the accusations exaggerated and unreasonable, while others believe that the politics and strategies behind the scenes of racing may be far more complex than what is seen on the track. 1 1
vandrovec Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro pred eno uro, DAMI34 pravi: @vandrovec evo zate nekaj: Bagnaia na Ducatiju je bil vedno zelo hiter, lani bi tudi osvojil naslov, če bi imel manj padcev. Letos pa ni znal ali mogel več hitro voziti, so ga prehitevali s slabšimi motorji...kašno nakjučje a, vse je šlo na roko MM do osvojitve naslova. Ostalo ne bom ponavljal, ker gre nekaterim preveč v glavo...🙂
DAMI34 Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro pred 12 minutami, vandrovec pravi: Bagnaia na Ducatiju je bil vedno zelo hiter, lani bi tudi osvojil naslov, če bi imel manj padcev. Letos pa ni znal ali mogel več hitro voziti, so ga prehitevali s slabšimi motorji...kašno nakjučje a, vse je šlo na roko MM do osvojitve naslova. Ostalo ne bom ponavljal, ker gre nekaterim preveč v glavo...🙂 Ne bo držalo. Bagnaila je že prej izpadel iz igre, torej bi mu lahko prej odprli pipico Je pa možno, da so jo tudi Alexu zaprli in mu jo sedaj odprejo
vandrovec Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro MMju so morali priskrbeti naslov, ker so bili za to plačani...če so pri Ducatiju kolkor toliko fer bodo sedaj do konca sezone dali obema enake možnosti za zmage, bomo videli...
kawamoto Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro pred 2 minutami, DAMI34 pravi: Ne bo držalo. Bagnaila je že prej izpadel iz igre, torej bi mu lahko prej odprli pipico Je pa možno, da so jo tudi Alexu zaprli in mu jo sedaj odprejo Alexu in Pekot so zamenjal motorje. Če moja teorija drži, bomo pa videl že na naslednji dirki. 🤔😋 1
DAMI34 Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro pred 3 minutami, kawamoto pravi: Alexu in Pekot so zamenjal motorje. Če moja teorija drži, bomo pa videl že na naslednji dirki. 🤔😋 ma kaj velik teorije ne rabimo izzumljat, saj je Peco oziroma so povedal, kaj je vzel z lanskega modela. Vilice, zadnjo nihajko, nekje sem prebral, da je tudi Stoner pomagal etc in Pecco se počuti bolje, oziroma ima spet dobre povratne info. Pa očitno mu tudi psiha več ne nagaja.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se