KennyJR Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami Huh... Marc ni izgledal dobro. Če je počila spet tista kost se mi zdi, da to tako ali drugače pomeni konec. Pa ne, da mu je Bezz uničil možnosti za 10ko? Je to zarota rumene falange? He he he. Acosta že pol dirke za sabo zadržuje vlakec za sabo in dela sranje. Glavni osmoljenec je Marini. Razvajenec bi si pa zaslužil kazen za ta manever... Aja... Pozabil pohvalit Bagnaio... Šel je na vse ali nič v lovu za Chantro...
Snečer Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami Bezeki zjutraj prejel navodila k.... , kako preprečit 10ko
KennyJR Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami No ja.. Samo ključnica je... Ok bo... Mogoče bo v Avstraliji že nared 😅
axaQ4 Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami (popravljeno) Masaker dirka. 1. Bedno za MMja, pomoje to sezono bo tezko se vozil, mogoce res cisto proti koncu. 2. Bezzu je tema padla na oči. Občutno je bil hitrejši od ostalih in je bil nestrpen se je vidlo. Je pa tako, Aprilia nej zrihta štarte, ker ima že celo leto probleme z njimi. KEr ce bi imel dobre starte, se nebi rabil spilat demolition derby. 3. Cestitke Ferminu za prvo zmago, res je prihodnost Ducatija. Edini, ki bi ga lahko prehitel se je sel keglanje v prvem krogu. Skoda, Borba bi bila dobra. 4. Pecco emmm, zloben sem bil, k sm ga videl se drsat po riti na ZADNJEM mestu, sem se zacel malo smejat😃. OK hec na stran, dvomim, da je vse v glavi to, da eno dirko prej dominiraš, drugo pa padeš po tleh na ZADNJEM mestu ZA CHANTRO?? Popravljeno pred 2 urami. Popravil axaQ4
vandrovec Objavljeno pred 20 minutami Objavljeno pred 20 minutami ...še vedno vozijo, a ni že vse odločeno?
Kugelschreiber Objavljeno pred 1 minuto Objavljeno pred 1 minuto Tako zalostnih oci ze dolgo nism videl. Nikjer. Smola ga je nasla.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se