KennyJR Objavljeno Julij 21 Objavljeno Julij 21 ne samo, da je otročje... ampak je tako početje tudi zrelo za ban... 1
KennyJR Objavljeno Julij 21 Objavljeno Julij 21 pred 17 urami, Snečer pravi: In zakaj bi Alex, ki vozi Ducatija na nož napadal brata, da sta oba ob pike? To je novec, ne seljačka tekma s traktorji. Kdo je danes kril hrbet MM? Men se zdi, da MM vozi na 95% in da se igra ter nadzira... Zarco tokrat ni uspel ogroziti zmage Bezechi mi je pa vedno bolj všeč, dobro vozi, ima nekaj več, kar mu v akademiji vr46 niso mogli ponudit Ne rabi ga napadat na nož. Jaz sem s tem začel par mesecev nazaj, ker sem želel izpostavit, da ga namerno ne prehiti, tudi če je hitrejši in bi ga lahko... Situacija je očitna. Brata glumita. Ja, imata pač svojo taktiko, naj jo imata, čeprav je to en k*rc od dirkanja, ampak hočem povedat da to SE DOGAJA. Kaj si kdo misli o tem je tko osebno mnenje vsakega posameznika... To da je MM za klaso boljši od drugih sem govoril že lani, ko jih je na tistem skretu od 2023 Ducatija občasno celo nabil, medtem ko so se ostali vozili okoli 10. mesta (Bezz, Digga, Alex). Enako, kot je očtino, da Bagnaia ni nič kaj dosti boljši od zgoraj omenjenih... Je edino nekoliko bolj konstanten... 1
kawamoto Objavljeno Julij 26 Objavljeno Julij 26 Men je prov OK. Zgleda k en ku..., k mu vsaka dlaka smeta. 😱😁🤣😂🤣
KennyJR Objavljeno Julij 27 Objavljeno Julij 27 Layout za bicikle je v primerjavi z originalno traso precej slabši.. Neki odsekani ovinki in šikane tam, kjer bi ga morali ornk trenat...
Lipstick Objavljeno Avgust 14 Objavljeno Avgust 14 MotoGP, NEW FOR AUSTRIA: stability control arrives in MotoGP. How is it different from the TC? | GPone.com
Snečer Objavljeno Avgust 16 Objavljeno Avgust 16 https://www.motogp.com/en?fw_playlist=ojEalO&fw_video=gk04BR&fw_channel=motogp 1
KennyJR Objavljeno Avgust 17 Objavljeno Avgust 17 Ob 12. 5. 2025 ob 9:36, KennyJR pravi: 2x dolgi krog zato, ker so krog za ogrevanje štartali iz boxov. Krog za ogrevanje so štartali iz boxov, ker so pred krogom za ogrevanje šli menjat motor za tistega s slick gumami. Bila je hitra štartna procedura in je identično, kot če bi pri klasični pred štartom umaknili motor v box. To se po novem kaznuje z dvema dolgima krogoma (pred tem z vožnjo skozi bokse). Razlog za spremembo (konkretneje omilitev kazni) je v tem, da se poskuša dirkače pripravit, da gredo motor menjat vnaprej in ne ŠELE po krogu za ogrevanje, saj bi v tem primeru morali štartati iz boksov, kar pa je nevarno in se, v primeru da iz boksov štarta več kot 10 dirkačev, dirko prekine in ponovi štartno proceduro. Torej, da takih prekinitev ni preveč, so omili kazen za menjavo motorja pred dirko. Očitno je delovalo, ker je bil drugi štart uspešen. Bilo pa je potem popolnoma negledljivo, ker so imeli skoraj vsi kazen in je bilo za gledalca nemogoče slediti ali ima še 2x LLP ali samo 1x LLP. Moj predlog je, da se 2xLLP označuje z rdečim znakom, 1x LLP pa z rumenim (sedaj je vse z rumenim). Sem jim pisal. Mogoče pa upoštevajo . Zarco, Oliveira, Miller in še nekateri so štartali z gumami za dež in niso menjali. Pri Zarcoju so po čudežu gume preživele prve kroge in do konca niso delovale nič slabše kot pri tistih, ki so menjali, ko je bil že dež. Oliveira ni bil te sreče, jih je skuril preden se je ulilo. Enako Miller, ki je potem, ko je prišlo do dežja takoj padel, ker je imel očitno že čisto uničene. Bil pa je v času padca precej pred Zarcojem. So upoštevali, sicer malo po svoje (se mi še en malček bolj dopade ideja), so se mi pa zahvalili za predlog 😁. Baje skupaj ustvarjamo motogp boljši 😅 Ob 12. 5. 2025 ob 9:36, KennyJR pravi: 2x dolgi krog zato, ker so krog za ogrevanje štartali iz boxov. Krog za ogrevanje so štartali iz boxov, ker so pred krogom za ogrevanje šli menjat motor za tistega s slick gumami. Bila je hitra štartna procedura in je identično, kot če bi pri klasični pred štartom umaknili motor v box. To se po novem kaznuje z dvema dolgima krogoma (pred tem z vožnjo skozi bokse). Razlog za spremembo (konkretneje omilitev kazni) je v tem, da se poskuša dirkače pripravit, da gredo motor menjat vnaprej in ne ŠELE po krogu za ogrevanje, saj bi v tem primeru morali štartati iz boksov, kar pa je nevarno in se, v primeru da iz boksov štarta več kot 10 dirkačev, dirko prekine in ponovi štartno proceduro. Torej, da takih prekinitev ni preveč, so omili kazen za menjavo motorja pred dirko. Očitno je delovalo, ker je bil drugi štart uspešen. Bilo pa je potem popolnoma negledljivo, ker so imeli skoraj vsi kazen in je bilo za gledalca nemogoče slediti ali ima še 2x LLP ali samo 1x LLP. Moj predlog je, da se 2xLLP označuje z rdečim znakom, 1x LLP pa z rumenim (sedaj je vse z rumenim). Sem jim pisal. Mogoče pa upoštevajo . Zarco, Oliveira, Miller in še nekateri so štartali z gumami za dež in niso menjali. Pri Zarcoju so po čudežu gume preživele prve kroge in do konca niso delovale nič slabše kot pri tistih, ki so menjali, ko je bil že dež. Oliveira ni bil te sreče, jih je skuril preden se je ulilo. Enako Miller, ki je potem, ko je prišlo do dežja takoj padel, ker je imel očitno že čisto uničene. Bil pa je v času padca precej pred Zarcojem. So upoštevali, sicer malo po svoje (se mi še en malček bolj dopade ideja), so se mi pa zahvalili za predlog 😁. Baje skupaj ustvarjamo motogp boljši 😅
KennyJR Objavljeno Avgust 17 Objavljeno Avgust 17 Ob 22. 6. 2025 ob 11:22, KennyJR pravi: Muñoz še vedno lahko nastopa vidim... Res ne vem kako je to mogoče...
DAMI34 Objavljeno Avgust 17 Objavljeno Avgust 17 Videti Rossija in Stonerja v prijateljskem klepetu in rokovati se...neprecenljivo 😁 1 1
Snečer Objavljeno Avgust 17 Objavljeno Avgust 17 Pošolana kompletna akademija z dr. na čelu MM93 razred zase, edino sam se lahko letos še pošola
vandrovec Objavljeno Avgust 17 Objavljeno Avgust 17 Če je tako dober bi lahko tudi s poltovarniškim motorjem zmagoval, danes ga je eden skoraj pošolal, v ekipi pa nima tekmeca, so ga odrezali...🙃 1 2
Snečer Objavljeno Avgust 17 Objavljeno Avgust 17 pred 29 minutami, vandrovec pravi: Če je tako dober bi lahko tudi s poltovarniškim motorjem zmagoval, danes ga je eden skoraj pošolal, v ekipi pa nima tekmeca, so ga odrezali...🙃 Niti ne vozi na polno. Da, tudi lani je zmagoval s poltovarniškim in šolal ... Saj če bi bil Martin tako dober, bi tudi letos šolal, a ne. 1
vandrovec Objavljeno Avgust 17 Objavljeno Avgust 17 pred 7 minutami, Snečer pravi: Niti ne vozi na polno Ne vozi ne, dobesedno se igra...nima konkurence. Dokler ne bo na stezi enakovrednega motorja Ducatiju ni kaj gledat, je že vnaprej znano.
Swe Objavljeno Avgust 17 Objavljeno Avgust 17 (popravljeno) Meh, Alex je zanalasc sel v dolgi krog, da je zascitil brata... Zmenjena sta, se slepec to vidi!! Popravljeno Avgust 17. Popravil Swe 2 2
Swe Objavljeno Avgust 17 Objavljeno Avgust 17 18 minutes ago, vandrovec said: Ne vozi ne, dobesedno se igra...nima konkurence. Dokler ne bo na stezi enakovrednega motorja Ducatiju ni kaj gledat, je že vnaprej znano. Hja, kaj pa vem: Bagnaia je zadaj, pa je na Ducatiju. Pa zadnje par dirk je precej Ducatijev, tudi Bagnaia, za Aprilijo in KTM-i Tezko je trditi, da je samo Ducati razlog za Marcove zmage... 2
Shillien Objavljeno Avgust 17 Objavljeno Avgust 17 4 hours ago, vandrovec said: Ne vozi ne, dobesedno se igra...nima konkurence. Dokler ne bo na stezi enakovrednega motorja Ducatiju ni kaj gledat, je že vnaprej znano. Kaj pa ostalih 5 ducatijev? Aja, menda majo slabše motorje + nesmejo ga prehitevat. 1 2
Shillien Objavljeno Avgust 17 Objavljeno Avgust 17 On 8/16/2025 at 3:15 PM, KennyJR said: Lah se spet smeši... Kdo mu še verjame... Dans mu je spet hrbet branil bezzecchi ko ni več zmogel ga je pa pazil aldeguer, res je že brezveze, pa še alex gre nalašč v dolgi krog da lahko vsaj malo prehiteva ker brata nesme 2
kawamoto Objavljeno Avgust 17 Objavljeno Avgust 17 Markezem motorčki delajo v nulo, ostali imajo pa same probleme. Dokaz včeraj s Pekotom, iz boksov dirigirano.😠🤔 1 1
Snečer Objavljeno Avgust 17 Objavljeno Avgust 17 svetovalca akademije celo noč sta aprilijo nastavljala... 1 1 1
Shillien Objavljeno Avgust 17 Objavljeno Avgust 17 1 hour ago, kawamoto said: Markezem motorčki delajo v nulo, ostali imajo pa same probleme. Dokaz včeraj s Pekotom, iz boksov dirigirano.😠🤔 Mhm, bananin olupek so mu dali pod kolo zato je pa štartal kot je. Upam da se samo delaš da si tako neumen kot kaže ta komentar. 1
axaQ4 Objavljeno Avgust 18 Objavljeno Avgust 18 A je kdo pogledal lanski cas od Peccota? 12s je bil hitrejsi. To ni glih zanemarljivo. Jaz mislim, da kombinacija ne cisto idealnega motorja za njegov stil voznje (ocitno se ne zna prilagajati kaj prida...) in mentalnega pritiska s strani MMja in AMja za povrh, naredijo svoje. Obupuje na kratko povedano. Vceri jih sel pogledat, da vidm, ce kdo rabi kak nasvet. 4
Snečer Objavljeno Avgust 18 Objavljeno Avgust 18 Pa se ni govorili da je letos dejansko 24" in ne 25" model, ki se na testiranjih ni izkazal. Aldeguer in Alex vozita kaj drugega kot Pecco? Pecco mi je sicer simpatičen dirkač, ampak očitno ne zdrži psihičnega pritiska, MM93 je očitno tihi "ubijalec", letos vozi preračunljivo in nima več potrebe, da na polno tvega, par tekem še pospravi konkurenco, nakar lahko že testira material za 26. Mogoče mu bo 2026 še uspelo harat, nato pa, če je pameten, gre lepo v penzijo... Razen če bo vlekel še peneze 10 let brez zmage na renome in uprizarjal nedirkaške incidente. p.s. ne razumem dohtara, kaj u je problem, ko sta se srečala, da bi rekel: "halo Marc, kako si in roka..." en stavek, ki bi vse rešil ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se