Skoči na vsebino

MotoGP 2024


Rossi

Priporočene objave

Francesco je bil neulovljiv danes. JM dober, sam premal za danes. MM danes iskreno ni mel za burek, tirnice gor dol 🤣. Se dobr, da je Acosta pogrnu in je na stopnicke prsu. Drgac zgleda se je ze lepo udomacu na 'makini'. Sicer je prejsnji teden tud neki malga kosil ampak napredek je viden 😁. Za serijsko zmagovanje se ni, ampak preseneca. In to ni podjebavanje.

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včasih je bilo, če si šel čez v zadnjem krogu 1 mesto ali 3s (Binder je recimo takrat v deževni Avstriji dobil 3s, ker je šel v zadnjem ovinku čez). 0,5s se mi zdi precej bolj človeško, če gre samo za par cm. Če je nekdo za tabo in te ne more prehitet, ker si šel čez in s tem profitiral na izhodu iz ovinka, bo 0,5s več kot dovolj. Če je več kot 0,5s zadaj te tako ali tako ne more prehitet. Če si šel za 2cm čez in si bil 1,5s pred nekom, potem res nima smisla, da proti njemu izgubiš mesto.

Kar se tiče dirke. Spet se je razpletlo tako, da smo bili oropani končnega obračuna. Acosta ga je stolkel, Martin je štartal preveč zadaj. Je pa vseeno bilo nekaj zanimivosti, ker je Martin 2x približeval in je bila opcija, da ga ujame. Žal se ni izšlo. Če bi že od štarta vozila skupaj, bi se verjetno fino udarila. Nekam čudno se je spreminjala razlika, nekaj časa dol, nekaj časa gor, potem spet dol... Vprašanje, kolk je še Pecco imel rezerve, koliko je kontroliral...

Acosta mi je fajn. Je res, da je ta vikend 2x usekal. Sploh v soboto je bilo malo za bv, ampak v osnovi se vidi, da hoče zmagat in ker je malo podhranjen z biciklom, gre čez mejo. Če bo KTM v malce boljši formi v naslednji sezoni bo sigurno konkuriral za naslov, ker se mi zdi, da zna potegnit maksimum iz situacije, tako kot (je to včasih znal) MM. Ko je padel, laufal v boks in odpeljal krog za pole z rezervnim motociklom, medtem ko bi večina ostalih še tipala nov motor, pa kje so meje, pa se spraševala, če bodo spet usekali... 

Bo pa prvenstvo res zanimivo do konca, čeprav se mi zdi, da se že v Avstraliji kumot vse postavi na glavo. Zadnja leta je bila tam ponavadi dirka vlakec do konca in posledično selekcija v 4. ovinku. 

Popravljeno . Popravil KennyJR
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!