Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

benti, nobenih recenzij, nobenih čustev, nč! A je ta tema umrla?

Go Horhe GO!!!

Objavljeno (popravljeno)

Ajde Peco, vala ala bala pala

Horhe down, down. Good boy hehe (sanja svinja kukuruz). 

Mal heca mora bit. Drgac pa enostavno, zmaga naj boljsi 😛

Popravljeno . Popravil Rossi
Objavljeno

komaj čakam testiranja, karte se bodo fajn premešale

Objavljeno (popravljeno)

Nč... Martin je že v naprej napovedal, da bo šel po pamet in reskiral izpostavljenost zunanjih dejavnikov v nedeljo. Me je presenetilo. Sem bil prepričan, da bo želel zaključit v soboto, da bo za ziher. No ja. Več al manj tudi če bi želel ni imel hitrosti. 

Je pa danes dolžan Aleixu ena dva pira... Dobro je borbal. Haha. 

Se mi pa vseeno zdi, da bi si po neki logiki lani bolj Martin zaslužil naslov, letos pa Bagnaia. Zadnjih 5-6 dirk je bil v obeh sezonah poraženec precej bolj prepričljiv... No ja.. Ko potegnemo črto je 1 proti 1 najbolj pravično... 

To kar je delal Munoz v moto3 je za izgon iz dirkanja, sploh ker je že več sezon eno in isto.

Moto2 je bil pa danes najbolj gledljiv.

Z naslednje leto upamo, da MotoGP ne bo več prvenstvo Ducatijev. Moto2 bo imel ogromno novega kadra in zna biti zanimiv kot že dolgo ne. V moto3 pa po letošnji slabi konkurenci zaradi spremembe pravil dobi tiste 18 letnike, ki so pri 16ih izviseli zaradi omenjene spremembe. 2025 bo fajna sezona. 

Začenjamo pa v torek 😁

Popravljeno . Popravil KennyJR
Objavljeno (popravljeno)

Ducatiji me osebno ne motijo, bolj me kolicina špancev... Špansko prvenstvo na ita tehniki.

Popravljeno . Popravil Rossi
  • Zmeden 1
Objavljeno

A l i gr es ta tu di v am na k  u ra ac kom e n ta tor ja,  ki n e zn at ta po ve da t en no r male n s ta v ek? 🥴

Objavljeno

bravo Horhe, sicer bi bolj privoščil italianu, ampak je Horhe pokazal letos več, če ne druzga vsaj z glavo in je zaslužil naslov. Tudi več borbenega karakterja ima in bolj "grize"....

glede komentatorjev.....poden.... sem danes prvič videl da Kavčič vozi moped po pisti ( mogoče ga je že prej, nisem spremljal programa), sem se pa nasmejal njegovi vožnji🤣

bremzal 500m pred ovinkom, no vsaj do kolena je šel

bolje da naprej komentira iz avta....že tisto je kar nekaj tole pa🤣🤣

Objavljeno
44 minutes ago, Frenk 67 said:

A l i gr es ta tu di v am na k  u ra ac kom e n ta tor ja,  ki n e zn at ta po ve da t en no r male n s ta v ek? 🥴

Poleg tega, da preveč modrujeta, mene moti najbolj, da glavni komentator skoraj vsako besedo zaključi ali začne s h.

Peko-h mora-h danes-h zmagati, če-h želi-h osvojiti prvenstvo-h, Horhe-h Martin pa-h mora-h peljati pametno. H-zanj je-h dovolj-h deveto-h mesto.

Ko enkrat slišiš, več ne moreš  ne-slišati. 

Objavljeno
2 hours ago, Rossi said:

Ducatiji me osebno ne motijo, bolj me kolicina špancev... Špansko prvenstvo na ita tehniki.

Letos je blo 5/3. 5 taljanov trije spanci. Drugo leto bo 3/3. S tem da Gresinijevih (Alex in Fermin) ne bi smela met besede v boju za naslov. Aldeguer bo mel dost dela za bit rookie leta.  

Kakorkoli, nc od dirke, kar je pravzaprav normalno. Prevc je blo v igri. Mal vec fighta, predvsem glede na vcerejsnji start in sprint, sem pricakoval ob Bastianinija.  Bagnaia Marc in Martin so pac odpeljala kar je blo treba. Me zanima kaj bo v torek, kje bodo Vinales, Bez, Bastianini in Martin. Mal mi je hudo za Pramac. Danes so prvaki, jutri trzejo Ducatijeve nalepke in parkirajo Yamahe, v tork se praskajo po glavi, kaj je narobe da ne gre med 15. 

Fino bo. 

Ps, torkove treninge se komentira Crafar. 

2 hours ago, Frenk 67 said:

Zakaj se mucis? Dorni das 2 moto rezervarja bencina in si resen. 

Objavljeno (popravljeno)

Cestitam prvaku...definitivno bolj konstanten prvak ne pa najhitrejsi.

Iskreno mi je kar malo čudno to prvenstvo, tako malo skrivenčena slika. FB, dec je zmagal 11x! in je drugi. Nevem ta sprint format glih ne da taprave slike, vsaj meni ne, ker sem bolj navajen starega formata, sam tako je.

V nedeljo FBju ne pridejo niti blizu ampak ne pomaga nic. Jst upam, da se drugo leto vrne z majn napuha in malo vec pameti, da ni potrebno zmagati VSAKE dirke. Plus v boksu bo imel MMja, ki je pravi morski pes.

JM se zdej lahko glede prvenstva poslovi vsaj do zamenjave pravilnika, razen če so pri Aprilii pripravili neko hudo presenecenje za sezono 2025.

Pri Pramacu se bodo pa zelo hitro spoznali z rekom "kdor visoko leta, nizko pade" beri iz duceta na yamaho...

Popravljeno . Popravil axaQ4
  • Všeč mi je 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   1 član

• corleone48
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!