Zivnorc Objavljeno Januar 17 Objavljeno Januar 17 pred 2 urami, Snečer pravi: trenutno na vrhu liste za drug motor za prosti čas pri kitajcih se hitro spreminja, prisluhnejo potrošniku, mogoče bo jutri že kak nov model in znamka .... ravno tako pri televizorjih... vsake nekaj tednov dobijo nov model. ... čakam že ene 12 let na najnovejši model, da ga kupim, da bom imel najnovejšega.. ... no, ta cajt si pa krajšam čas na MS. ... podobno je tole vse skupaj, kot ko prideš pred zaprta vrata trgovine, pa piše na listku "PRIDEM JUTRI!" ... in tako prideš vsak dan pred vrata...
Snečer Objavljeno Januar 17 Objavljeno Januar 17 pred 8 minutami, Zivnorc pravi: .... ravno tako pri televizorjih... vsake nekaj tednov dobijo nov model. ... čakam že ene 12 let na najnovejši model, da ga kupim, da bom imel najnovejšega.. ... no, ta cajt si pa krajšam čas na MS. ... podobno je tole vse skupaj, kot ko prideš pred zaprta vrata trgovine, pa piše na listku "PRIDEM JUTRI!" ... in tako prideš vsak dan pred vrata... No ja, že nekaj časa čakam na KLX 250/300, da bi tudi k nam zajadral, vmes so naredili 230 model na zrak. In evo sedaj Voge, za kitajsko ceno ponuja še malo več.
DAMI34 Objavljeno Januar 17 Objavljeno Januar 17 če samo ceno primerjam s CRF 300 rally, je ugoden nakup vsekakor. Če pogledam da je CF450mt 5900 € in nudi marsikaj več (težo zanemarim) ni tok ugoden, oziroma bom drugače napisal: kolkor daš, tok imaš. Naslednje je pa seveda in zelo pomembno , če se voziš vzdrževanje. -kam moram na servis, da garancija velja -dostopnost rezervnih delov Na koncu pa, vsak ve sam zase in kake komponente rabi za to kar bo počel in pa seveda kako pogosto bo počel. 1
Snečer Objavljeno Januar 17 Objavljeno Januar 17 pred 51 minutami, DAMI34 pravi: če samo ceno primerjam s CRF 300 rally, je ugoden nakup vsekakor. Če pogledam da je CF450mt 5900 € in nudi marsikaj več (težo zanemarim) ni tok ugoden, oziroma bom drugače napisal: kolkor daš, tok imaš. Naslednje je pa seveda in zelo pomembno , če se voziš vzdrževanje. -kam moram na servis, da garancija velja -dostopnost rezervnih delov Na koncu pa, vsak ve sam zase in kake komponente rabi za to kar bo počel in pa seveda kako pogosto bo počel. Vse lahko doma to vzdržuješ, servisni material po moje univerzalen, ostali aliexpress Za 4 čuke se za garancijo ne sekiraš hudo 4 1
vandrovec Objavljeno Januar 17 Objavljeno Januar 17 pred eno uro, DAMI34 pravi: Če pogledam da je CF450mt 5900 € in nudi marsikaj več (težo zanemarim) ni tok ugoden, oziroma bom drugače napisal: kolkor daš, tok imaš Malo več pa še malo več...zame je še 300 preveč, dovolj bi bil 125 Rieju samo ima enako ceno in zelo slabo ocenjen od lastnikov. 300 je že za povsod, sem ga srečal na Jadranki, Aprilija 125 je preveč mladostniška, to je za najstnike, tudi Voge bi imel rajši z bolj umirjenim videzom...
DAMI34 Objavljeno Januar 17 Objavljeno Januar 17 pred 2 urami, Snečer pravi: Vse lahko doma to vzdržuješ, servisni material po moje univerzalen, ostali aliexpress Za 4 čuke se za garancijo ne sekiraš hudo tudi to je res. Za 4 čuke se niti ne sekiraš če zariba, greš po novega spet
DAMI34 Objavljeno petek ob 14:44 Objavljeno petek ob 14:44 pred 2 urami, vandrovec pravi: Malo več pa še malo več...zame je še 300 preveč, dovolj bi bil 125 Rieju samo ima enako ceno in zelo slabo ocenjen od lastnikov. 300 je že za povsod, sem ga srečal na Jadranki, Aprilija 125 je preveč mladostniška, to je za najstnike, tudi Voge bi imel rajši z bolj umirjenim videzom... Jaz sem velik vešp/skuterjev srečal na jadranki. Ni čisto najcenej vedno najboljše. Na koncu ko nastane kak strošek, je mogoče razlika hitro pokrita. Če samo ccm gledaš so razlike samo v mašini, kolkor je pač več železa potrebno za agregat, vse ostalo je pa enako. Še vedno ma okvir, feltne, gume in zavore. 125 ali 300ccm se pri 100kilskem decu že krepko pozna. 125 ti bo zajokalo pri prvem hribu. 300ccm pa komot držiš sam pol odprt plin, ekola pa ni premočno, al pa celo mehansko blokado daš, če ti je preveč. V glavnem za 4 jurje dobiš, kar pač dobiš. Dobro električno kolo
MiNa Objavljeno petek ob 14:55 Objavljeno petek ob 14:55 Me tem, ko mi "kavčiramo" pa Federico še naprej pridno zlorablja mlinček tam, kjer bi nekateri rabili uber maššino... Se mu je že tudi pokvaril, a je popravil in odpeketal naprej...
DAMI34 Objavljeno petek ob 14:56 Objavljeno petek ob 14:56 Ena naš Slovenec gre peš s psom okrog sveta
vandrovec Objavljeno petek ob 15:09 Objavljeno petek ob 15:09 pred 19 minutami, DAMI34 pravi: 125 ali 300ccm se pri 100kilskem decu že krepko pozna. 125 ti bo zajokalo pri prvem hribu. 300ccm pa komot držiš sam pol odprt plin, ekola pa ni premočno, al pa celo mehansko blokado daš, če ti je preveč. Premika pa se brez lastnega napora, bolje od kolesa ali kolesa z baterijo. Eni rabimo samo to in nič več- Za slabše poti je bolje manjša hitrost za lažje nadziranje zdrsov ali padcev. Pa teža okrog 100 kg je tudi en plus na slabših poteh
Kugelschreiber Objavljeno nedeljo ob 10:10 Objavljeno nedeljo ob 10:10 (popravljeno) https://www.motorcyclenews.com/bike-reviews/voge/300-rally/2023/? Popravljeno nedeljo ob 10:12. Popravil Kugelschreiber
Snečer Objavljeno nedeljo ob 12:08 Objavljeno nedeljo ob 12:08 (popravljeno) pred 1 uro, Kugelschreiber pravi: https://www.motorcyclenews.com/bike-reviews/voge/300-rally/2023/? slabši od gske berem... tak je zgleda, da so ga youtube sami šamani vozli Popravljeno nedeljo ob 12:08. Popravil Snečer
DAMI34 Objavljeno torek ob 14:48 Objavljeno torek ob 14:48 pred 38 minutami, Snečer pravi: a lupčka je dobil, k ji je nov moed kupil?
Snečer Objavljeno torek ob 14:58 Objavljeno torek ob 14:58 pred 8 minutami, DAMI34 pravi: a lupčka je dobil, k ji je nov moed kupil? po moje je dobil polno opremo 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se