DAMI34 Objavljeno ponedeljek ob 16:22 Opozori Objavljeno ponedeljek ob 16:22 pred 2 urami, Kugelschreiber pravi: Men je tale tvoj se vedno jako šik. Ne vem za kaj bi ga imel, ampak se mi je ze takrat zdel taprav. Tale je nov, in se mi zdi, da mal liči na tvojo bmfo. Beta Alp X. zelo všečno, še meni, ma pa kar nekaj pomankljivosti 1. hladilnik je vsaj na uč točka, kjer bo najprej reklo bum..čao ob prvem prevračanju na kakem kamenju. 2. spodnja zaščita je tudi bolj ne kot ja, 3. pa zadnja švinga je od omare, kot kawasakijeve 4. obrnejnost vilic? Hm lovilec svinjarije? Kugelschreiber 1
Kugelschreiber Objavljeno ponedeljek ob 17:02 Opozori Objavljeno ponedeljek ob 17:02 38 minutes ago, DAMI34 said: zelo všečno, še meni, ma pa kar nekaj pomankljivosti 1. hladilnik je vsaj na uč točka, kjer bo najprej reklo bum..čao ob prvem prevračanju na kakem kamenju. 2. spodnja zaščita je tudi bolj ne kot ja, 3. pa zadnja švinga je od omare, kot kawasakijeve 4. obrnejnost vilic? Hm lovilec svinjarije? Servisne mreže z delavnico v krogu <2km nisi omenil. Popuščaš. MiNa, GoBobi in DAMI34 3
DAMI34 Objavljeno ponedeljek ob 18:19 Opozori Objavljeno ponedeljek ob 18:19 pred eno uro, Kugelschreiber pravi: Servisne mreže z delavnico v krogu <2km nisi omenil. Popuščaš. za na kafe bi bil ravno pravi
smasher Objavljeno ponedeljek ob 18:35 Opozori Objavljeno ponedeljek ob 18:35 pred 5 urami, Kugelschreiber pravi: Men je tale tvoj se vedno jako šik. Ne vem za kaj bi ga imel, ampak se mi je ze takrat zdel taprav. Tale je nov, in se mi zdi, da mal liči na tvojo bmfo. Beta Alp X. Me vem kolko kubikov je to, ma tako obliko je imel prvi (če se prav spomnem) Rjeju Tango, pol Yamaha trikster.. Ja zgledalo kr kul ja na to sem skoraj pozabil.
Kugelschreiber Objavljeno ponedeljek ob 19:10 Opozori Objavljeno ponedeljek ob 19:10 32 minutes ago, smasher said: Me vem kolko kubikov je to, ma tako obliko je imel prvi (če se prav spomnem) Rjeju Tango, pol Yamaha trikster.. Ja zgledalo kr kul ja na to sem skoraj pozabil. Beta je 350ccm. Prvi tak scram k mi je padel v oko pa je bil Honda SLR/Vigor 650. Mal predelan Dominator.
smasher Objavljeno ponedeljek ob 19:22 Opozori Objavljeno ponedeljek ob 19:22 pred 10 minutami, Kugelschreiber pravi: Beta je 350ccm. Prvi tak scram k mi je padel v oko pa je bil Honda SLR/Vigor 650. Mal predelan Dominator. A, res je take oblike, sem mentalno prešaltal bolj na lahke majhen zadeve pa ne vem zakaj se mi ne zdi tako podobna oblika kot to:
SF Objavljeno ponedeljek ob 19:40 Opozori Objavljeno ponedeljek ob 19:40 (popravljeno) Starejši Rieju Tango meni bolj deluje klon Yamahe Tricker, pri novih pa sta z Beto Alp na videz izredno podobna. Trickerja ne delajo več že zelo dolgo... Popravljeno ponedeljek ob 19:46. Popravil SF
vandrovec Objavljeno ponedeljek ob 20:09 Avtor Opozori Objavljeno ponedeljek ob 20:09 Je za pričakovati kaj podobnega iz Kitajske ali bo za poiskati rabljenega? Beta Alp 4.0 ima sedaj kitajski agregat in ceno kot Honda 300, mi je pa bolj všečna, tudi bolj pripravna za vsakdanje potrebe, ni potrebno za vožnjo oblačit cros opreme kot na kakšnem hard enduru.
smasher Objavljeno ponedeljek ob 20:23 Opozori Objavljeno ponedeljek ob 20:23 Torej kaj sedaj čakamo da še Beta da vn ADV motor? Beta piše da ima alp X 142kg suhe teže, torej rabi samo še nosilce za kovčke in en šipco da ti manj piha v glavo JOOJ.. ko sem pa ta video spregledal šele sedaj ko sem iskal beto mi ga je predlagalo... CF moto, Himalajc, beta in crf 300v istem videu Kugelschreiber 1
Zivnorc Objavljeno torek ob 06:46 Opozori Objavljeno torek ob 06:46 pred 17 urami, nejc74 pravi: G 650X je še vedno zakon. Definitivno ni za une ki padajo na cifre pa na superiorne hvale. Za umirjenega gospoda kot sem jaz pa je skoraj perfekten moped, jaz z njim ne skačem, ga pa občasno pobiram. Žal se mojemu leta in kilometri že kar poznajo, in mu še nisem našel primerne zamenjave. Tko da z velikim veseljem spremljam tale novi val in čakam na nekaj kjer mi zaigra srce. ...a nima tačke, da si ga kar na tla položu?...
SF Objavljeno torek ob 11:35 Opozori Objavljeno torek ob 11:35 pred 19 urami, DAMI34 pravi: zelo všečno, še meni, ma pa kar nekaj pomankljivosti 1. hladilnik je vsaj na uč točka, kjer bo najprej reklo bum..čao ob prvem prevračanju na kakem kamenju. 2. spodnja zaščita je tudi bolj ne kot ja, 3. pa zadnja švinga je od omare, kot kawasakijeve 4. obrnejnost vilic? Hm lovilec svinjarije? 1. Hladilnik ne štrli nič bolj, kot na kakšni hard enduro specialki. Iz 2mm plastike narediš stranske zaščitne pokrovčke , katere fiksiraš s steklarskim dvoslojnim lepilnim trakom in nosilce modificiraš, da se ob pritisku na hladilnik zlomijo, ali pa bolj raztegnejo, kar kompenzira silo udarca. 2. Za to težo je plastika dovolj. Ljudje se s hard enduro stroji po takih plastikah drsajo po deblih in tolčejo po skalah... 3. Bi bilo veliko slabše, če bi bila vilica iz znamenitega materiala "Chinesum". 4. "Štumf" reši težavo. Sicer niso niti okrog obrnjene vilice imune na to težavo.
nejc74 Objavljeno torek ob 12:03 Opozori Objavljeno torek ob 12:03 5 hours ago, Zivnorc said: ...a nima tačke, da si ga kar na tla položu?... :)) nisem ravno najboljši pilot. sem pa trmast. Zivnorc 1
DAMI34 Objavljeno torek ob 12:15 Opozori Objavljeno torek ob 12:15 pred 35 minutami, SF pravi: 1. Hladilnik ne štrli nič bolj, kot na kakšni hard enduro specialki. Iz 2mm plastike narediš stranske zaščitne pokrovčke , katere fiksiraš s steklarskim dvoslojnim lepilnim trakom in nosilce modificiraš, da se ob pritisku na hladilnik zlomijo, ali pa bolj raztegnejo, kar kompenzira silo udarca. 2. Za to težo je plastika dovolj. Ljudje se s hard enduro stroji po takih plastikah drsajo po deblih in tolčejo po skalah... 3. Bi bilo veliko slabše, če bi bila vilica iz znamenitega materiala "Chinesum". 4. "Štumf" reši težavo. Sicer niso niti okrog obrnjene vilice imune na to težavo. ja sj, dokler se kaj ne zlomi, je vse super. Kolegica je samo polegla ktm790adv, direkt na kamen in je šel hladilnik. Kolega Hyperđek je samo malo udaril v kamen pa je yamaha T700 spustila olje (plastična šus plata od acerbisa). Mene te zadeve motijo oziroma bom drugače povedal, jih je potrebno vzeti v obzir pri tem kar počneš. Lahko tebe ne. ps. Štumfi so preživeta zgodovina in nardijo lahko več škode kot koristi, splloh pri tako obrnjenih vilicah
Zivnorc Objavljeno torek ob 13:41 Opozori Objavljeno torek ob 13:41 pred 1 uro, nejc74 pravi: :)) nisem ravno najboljši pilot. sem pa trmast. ... lej... lahko te naučimo tudi pilotirat... ...ekola... kar sem obljubu, sem obljubu.... arzenal motorjev na žetone se nabira.... tut za avijone sem se odloču... ... ti sam prlet.. .. aja.. ne znaš še.. nejc74, RobiRoberto, MiNa in 2 others 1 4
vandrovec Objavljeno pred 23 urami Avtor Opozori Objavljeno pred 23 urami Bolj mi je všeč Yamaha, splača se pa ne...19 let stara plus uvoz napram novemu. smasher in MiNa 2
smasher Objavljeno pred 16 urami Opozori Objavljeno pred 16 urami ne vem kolko ljudi zastopi italjansko tle...
MiNa Objavljeno pred 5 urami Opozori Objavljeno pred 5 urami pred 10 urami, smasher pravi: ne vem kolko ljudi zastopi italjansko tle... Vklopiš prevod in brblanje po taljansko postane razumljivo. Pravzaprav gre iz vseh jezikov (no skoraj vseh kar "googi" razume). DAMI34 1
smasher Objavljeno pred 4 urami Opozori Objavljeno pred 4 urami pred 50 minutami, MiNa pravi: Vklopiš prevod in brblanje po taljansko postane razumljivo. Pravzaprav gre iz vseh jezikov (no skoraj vseh kar "googi" razume). A, ni isti občutek, prevod nima pravih čustev
Kaldu Objavljeno pred 4 urami Opozori Objavljeno pred 4 urami Ob 7. 1. 2025 ob 14:41, Zivnorc pravi: ... lej... lahko te naučimo tudi pilotirat... ...ekola... kar sem obljubu, sem obljubu.... arzenal motorjev na žetone se nabira.... tut za avijone sem se odloču... ... ti sam prlet.. .. aja.. ne znaš še.. Kdaj lahko pridem letet? Boš imel potem v garaži več prostora😂😁
nejc74 Objavljeno pred 4 urami Opozori Objavljeno pred 4 urami On 1/7/2025 at 1:41 PM, Zivnorc said: ... lej... lahko te naučimo tudi pilotirat... ...ekola... kar sem obljubu, sem obljubu.... arzenal motorjev na žetone se nabira.... tut za avijone sem se odloču... ... ti sam prlet.. .. aja.. ne znaš še.. krila ti manjkajo 🐦 btw lepa zbirka, ko sem bil mali sem modelaril, ampak dlje kot do jadralcev nisem uspel prit RobiRoberto 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se