DAMI34 Objavljeno Januar 14 Objavljeno Januar 14 razlika je samo, kaj se bo razbilo, pa koliko ga zadržiš preden ga spustiš po tleh. Tule nima smisla iskati odgovora, je še najbolje preprečiti. Dejstvo je, če hladilnik gleda bočno ven bo prvi na udaru, če je skrit, potem ne bo. Recimo primer. Kar se okončin tiče, se pa 100% strinjam, čeprav tudi tam rabiš mal sreče
franc Objavljeno Januar 15 Objavljeno Januar 15 pred 19 urami, DAMI34 pravi: Kar se okončin tiče, se pa 100% strinjam, čeprav tudi tam rabiš mal sreče Ne rabiš sreče, rabiš opremo. Ščitnike in dobre škornje. lp 1
DAMI34 Objavljeno Januar 15 Objavljeno Januar 15 pred 5 minutami, franc pravi: Ne rabiš sreče, rabiš opremo. Ščitnike in dobre škornje. lp verjem, da tut velik sreče preverjeno vsaj nekajkrat Najmanj 2x bi jaz osebno bil lahko na mestu mrtev, ne konkretno pri ofroudu, na cesti pa. Seveda oprema pomaga, ampak čudežev ne dela. Čudež nardi sreča, da si se pravilno odrinil, izmakni in nisi nabil na kol itd..preskočil avto...
franc Objavljeno Januar 15 Objavljeno Januar 15 Glede na temo v kateri smo, oprema naredi "vso" razliko. Hitrosti so nižje, če se ravno ne zaletiš (direktno) v drevo, jo z dobro opremo odneseš brez posledic. Predvsem pa ne šparat na škornjih. Trdi (dobri) enduro/mx škornji so edina možnost (vse ostalo je "Blažev žegenj" in potrata denarja. Ko se ti motor zvrne na nogo vidiš in čutiš razliko med dobrim in povprečnim škornjem... lp 3
smasher Objavljeno Januar 19 Objavljeno Januar 19 Malo sem se pogovarjal s kolegom in je rekel da ima ta "bicikl" dosto boljše amortizerje od ostalih kitajcev v Slo trgovinah. https://www.ekxbike.cn/collections/ekxbike-electric-bike/products/ekx-x21-max-electric-motorcycles-3000w-brushless-gearless-motors-60v30ah-lithium-battery-speed-85kmh-adult-off-road-ebike Seveda... Ni homologiran pa baje je končna okoli 80km/h, tako da so tista pedala tam bolj za fejkanje.
vandrovec Objavljeno četrtek ob 17:11 Avtor Objavljeno četrtek ob 17:11 @skalar36 Citiraj PS: Zdej k si bogat, boš lohk men pa vandrovcu kupu en motor. Sej vidš, da sva preohrna, da bi ga sama ...ja res je problem. Voge mi nekako ne pritegne najbolj, trenutno mi je bližje rabljen Royal Enfield ker je bolj primeren po videzu za starejše osebe....samo lažji če bi bil. 🙂 2
DAMI34 Objavljeno petek ob 12:40 Objavljeno petek ob 12:40 parjatu, ti še 10 let ne boš nič novga kupil, ker kompliciraš 1 1
vandrovec Objavljeno petek ob 14:20 Avtor Objavljeno petek ob 14:20 Ni problema, tudi gs gre po teh poteh, kjer se nameravam vozit, le vožnja ni tako sproščena in težje ga je očistit, ko je ves usran. Drugi motor bi bil doživljenjski, torej nekaj takega simpl, kar bi bilo vedno nekje kot rezerva ali dopolnilo kolesu. 🙂
Buschi Objavljeno ponedeljek ob 11:28 Objavljeno ponedeljek ob 11:28 Ob 24. 1. 2025 ob 15:20, vandrovec pravi: Drugi motor bi bil doživljenjski, torej nekaj takega simpl... Potem išči stare luft hlajene XT-ejke ali XR...pa narediš ven track racerja: 2 1
Kugelschreiber Objavljeno ponedeljek ob 12:35 Objavljeno ponedeljek ob 12:35 1 hour ago, Buschi said: Potem išči stare luft hlajene XT-ejke ali XR...pa narediš ven track racerja: A da maš mal mravljicev pred tehnicnim? De lajf ni prepust? V postojni en crf250 isce novga lastnika. https://www.avto.net/Ads/media.asp?ID=20398027 Model je bil knjiznicar. Gasa ni dal nikoli.
Snečer Objavljeno ponedeljek ob 13:08 Objavljeno ponedeljek ob 13:08 pred 32 minutami, Kugelschreiber pravi: A da maš mal mravljicev pred tehnicnim? De lajf ni prepust? V postojni en crf250 isce novga lastnika. https://www.avto.net/Ads/media.asp?ID=20398027 Model je bil knjiznicar. Gasa ni dal nikoli. ketno je kdaj namazal?
Kugelschreiber Objavljeno ponedeljek ob 13:25 Objavljeno ponedeljek ob 13:25 13 minutes ago, Snečer said: ketno je kdaj namazal? Verjetno okrog 2020 hehe. Poznam le na videz, vem da mu je tastar XT bil pretežek, in je menjal za tole. Rad se je vozil na Lastovo, s trajktom že z Reke. po ukinitvi linije je vozil še manj. Ene 3 leta nazaj so mu jo ukradli, in pustili v grmu par 100m od hiše.
vandrovec Objavljeno ponedeljek ob 13:47 Avtor Objavljeno ponedeljek ob 13:47 pred 2 urami, Buschi pravi: Potem išči stare luft hlajene XT-ejke ali XR...pa narediš ven track racerja: Ja, zelo redke in starejše kot so, dražje so... To bi bilo idealno samo se dobi le v Južni Ameriki... pred eno uro, Kugelschreiber pravi: V postojni en crf250 isce novga lastnika. https://www.avto.net/Ads/media.asp?ID=20398027 Model je bil knjiznicar. Gasa ni dal nikoli. Sem videl tole, se že nekaj časa prodaja samo se mi ne zdi toliko vredna kot hoče zanjo...
Kugelschreiber Objavljeno ponedeljek ob 14:18 Objavljeno ponedeljek ob 14:18 29 minutes ago, vandrovec said: Ja, zelo redke in starejše kot so, dražje so... To bi bilo idealno samo se dobi le v Južni Ameriki... Sem videl tole, se že nekaj časa prodaja samo se mi ne zdi toliko vredna kot hoče zanjo... men tud ne, ma če bi iskal bi vprašal za kolk da. al3500 je kr strmo če je voge iz štacune mal čez 4
vandrovec Objavljeno ponedeljek ob 14:32 Avtor Objavljeno ponedeljek ob 14:32 Če bi bila videt lepa bi morda malo razmislil tako pa ne. Verjetno se je vozil po soljenih cestah, ker je kar načeta od rje pa slabo vzdževana zgleda in tudi ima že skoraj 10 let, motor sicer je vzdržljiv... 1
DAMI34 Objavljeno ponedeljek ob 15:36 Objavljeno ponedeljek ob 15:36 -za 3 jurje rabljeno.......četudi je stalo v garaži so gumice, tesnila in podobno ,kar ima problem s staranjem gotovi. -za 6 jurčkov nov moped v garanciji, običajno že s spodobno elektroniko.... vsak ve sam zase 1
vandrovec Objavljeno ponedeljek ob 16:35 Avtor Objavljeno ponedeljek ob 16:35 Ravno gotovo ni v desetih letih...tiste XT-ejke stare 40 in več let pa ne vem kako zgledajo. Vsekakor ni računice rabljen ob takih cenah..ti motorji so svoje skorajda odslužili ne pa, da se jih ceni skoraj kot nove. Mogoče v prihodnje preplavijo trg tudi ti nižjekategorniki, 125 - 250 ccm in normalizirajo cene. Po Aziji mrgoli teh mopedov, tu jih pa ni.
franc Objavljeno pred 22 urami Objavljeno pred 22 urami pred 14 urami, vandrovec pravi: Po Aziji mrgoli teh mopedov, tu jih pa ni. Ker tega nihče ne kupuje. Pa še EU norme naredijo svoje. Razlike v ceni potem praktično ni in ni zanimanja. lp
vandrovec Objavljeno pred 22 urami Avtor Objavljeno pred 22 urami pred 20 minutami, franc pravi: Ker tega nihče ne kupuje. Pa še EU norme naredijo svoje. Razlike v ceni potem praktično ni in ni zanimanja. lp EU se stara, za starejše motoriste niso več našpičeni krosi. Saj v Italiji in Španiji se nekaj dobi od lokalnih uvoznikov napol kitajskih izdelkov...
franc Objavljeno pred 21 urami Objavljeno pred 21 urami Starejši motoristi se vozijo z avtomobili. Mularija sanja (kar je sploh še takih) o "našpičenih" modelih. To kar tebe zanima, pa zanima le peščico ljudi in posledično ni uvoza in ponudbe. lp 2
vandrovec Objavljeno pred 20 urami Avtor Objavljeno pred 20 urami pred 51 minutami, franc pravi: To kar tebe zanima, pa zanima le peščico ljudi in posledično ni uvoza in ponudbe. Tako razmišljajo uvozniki samo vprašanje. To so uporabni motorji, bolj kot skuterji izven mest. Včasih so bili kar množični Tomosi, Honda CRF 300L se prodaja že dolgo po vsem svetu...trenutno najzanimivejši motor za tako uporabo...upam, da pride še ka jbolj soft od Kove 300 pa tudi če za podobno ceno.
franc Objavljeno pred 20 urami Objavljeno pred 20 urami Jaz samo še tole, potem sem zaključil, prepričanih se ne da prepričati. Tomose smo vozili, ker drugega ni bilo (še vedno ga imam in se občasno peljem) . Zanimanja za "malokubaturne enduro prdulje" praktično ni in ga bo z novo zakonodajo še manj (večina EU držav nekaj takega že ima in posledično ljudje ne kupujejo nekaj kar ne morejo uporabljati) . lp 3
vandrovec Objavljeno pred 18 urami Avtor Objavljeno pred 18 urami (popravljeno) Bomo videli, od 400 do 1000 ccm jih je kot solate sedaj s temi novimi kitajci, samo to je vse potovalno. Trg se bo zapolnil, bodo morali poiskati še nove tržne niše, da bodo lahko prodajali...Kove 250 je napovedan samo bo menda spet napol dirkalni Popravljeno pred 18 urami. Popravil vandrovec 2
Kugelschreiber Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami 2 hours ago, Buschi said: Za razmislit: Se mi zdi da pogled med oglase to misel ugasne kot mrak čričke https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=392270876&isSearchRequest=true&ms=26000%3B%3B%3BWr250r&ref=srp&refId=d10454d5-1949-d8ae-da03-1c14198a2b1c&s=Motorbike&sb=rel&searchId=d10454d5-1949-d8ae-da03-1c14198a2b1c&vc=Motorbike
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se