Skoči na vsebino

Enduro za doma - namesto skuterja, mopeda-čvek

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
pred 24 minutami, vandrovec pravi:

Akcija bo spomladi razen, če se ne ponudi prej res top ponudba. Se najde stalno nekaj, kot sedaj gledam. Škoda je potovalnega gs-a po tem prahu in luknjah, sedaj je začelo nekaj ropotat na njem odkar sem ga gonil po teh rebrih. Za to mora biti motor da ga ni škoda ne pokvarit me umazat. Nič, taki dnevi so sedaj da mi paše to iskanje verjetno pa res preveč utrujam z objavami. 

Se bom potrudil manj pisat 🙂

Ne, ne. Kr piši, cist super. Če se da smeškota na koncu, se ve da je zajebancija.

Čist isto jaz iščem. Rabim 2. Motor, da mi je vseeno, če je umazan. Da mu dam ene krampaste gume gor, pa da je primarno za slabe ceste. Da ce mi v kaksni neugodni situaciji pade, da ga kamot poberem. CF 800 je težak za pop****. Letos sva sla s kolegom, unim k ma Versysa 300 tm ob Dravo prespat čez noc. Ja valda obema je motor v nekem trenutku padu. Unga komarja je šala pobrat. Moj, se je "zapičil" v blato sm ga komaj vzdignil, pa sm kr dost močan. Tko, da sam tudi ciljam za nasledno sezono, en motor za okol bajte. Sam standarde mam malo višje kot ti. Počakam še ceno Suzukija. Ce bo tist osnovni, minimalisticni motor s predpotopnim displejem, drazji od 7k vzamem CF 450. Lako pa KTM preseneti, glede na stanje...samo, dvomim...

PS: nedolgo nazaj je en soforumaš prodajal AJP 250. Tist bi bil tud zanimiv. Pa še zlo pocen je bil...glede na ostalo ponudbo...

Popravljeno . Popravil skalar36

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   1 član

• Somrak
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!