corleone48 Objavljeno Januar 1 Objavljeno Januar 1 Pridni štajerci.... Aja,pozabil sem taglavno......namreč .....Srečno in mnogo varnih kilometrov vam želim....in seveda...ostanite mi zdravi 4 4
Popularna objava MiNa Objavljeno Januar 1 Avtor Popularna objava Objavljeno Januar 1 Še par slik iz tradicionalnega prvojanuarskega srečanja v Celju pred hotelom Faraon. 25 let bo letos odkar je @SuNa na takšnem žrebičku pridobila "licenco" za vožnjo dvokoles. Še malo gibajočih slik... 14
Mavti Objavljeno soboto ob 22:26 Objavljeno soboto ob 22:26 Včeraj na večir končno dobim delovni navdih, da naredim redni servis na motorju pa seveda takoj motnje beri obiski tako ,da sem danes v miru dokončal pol pa testna vožnja samo toliko ,da vidim če je vse okej Delovne hlače,čevlji s kapico zimska bunda, čelada in hvala višjemu nad menoj tudi zimske rokavice ker potem vožnje ni bilo tako malo sem šel malo po poplavnih gradbiščih pogledat,kakšno je trenutno stanje naredilo se je že ogromno ni kaj lahko samo pohvalim delavce samo to še večinoma niso trajne rešitve, ker če sedaj pride konkretna voda bo še huje kot je bilo Vseeno mi danes v glavim ostaja slika ,tam pred krajem Ljubenske Rastke , slika Linde viličarja setem ton + ki ga je voda veselo kotalila kar nekaj kilometrov jaz pa telfon, da bi dokaz slikal pozabil pred garažo Ker je gradbišč veliko je zato tudi kilometrov veliko pa klub suhi cesti vse fajn usrano Glancal bom pa jutri po kosilu ker bo menda dež padal 7
Luka66 Objavljeno včeraj ob 10:27 Objavljeno včeraj ob 10:27 pred 12 urami, Mavti pravi: Včeraj na večir končno dobim delovni navdih, da naredim redni servis na motorju pa seveda takoj motnje beri obiski tako ,da sem danes v miru dokončal pol pa testna vožnja samo toliko ,da vidim če je vse okej Delovne hlače,čevlji s kapico zimska bunda, čelada in hvala višjemu nad menoj tudi zimske rokavice ker potem vožnje ni bilo tako malo sem šel malo po poplavnih gradbiščih pogledat,kakšno je trenutno stanje naredilo se je že ogromno ni kaj lahko samo pohvalim delavce samo to še večinoma niso trajne rešitve, ker če sedaj pride konkretna voda bo še huje kot je bilo Vseeno mi danes v glavim ostaja slika ,tam pred krajem Ljubenske Rastke , slika Linde viličarja setem ton + ki ga je voda veselo kotalila kar nekaj kilometrov jaz pa telfon, da bi dokaz slikal pozabil pred garažo Ker je gradbišč veliko je zato tudi kilometrov veliko pa klub suhi cesti vse fajn usrano Glancal bom pa jutri po kosilu ker bo menda dež padal Super, vidim, da je olje še relativno lepo, si ga dal v pisker, bo pusta še za krofe pečt 😉👍 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se