DAMI34 Objavljeno Marec 1 Objavljeno Marec 1 ukul bajte bi loh napisal (al pa vsaj 2x mi je pršlo ) 3
Rdeči Objavljeno Marec 1 Objavljeno Marec 1 pred 4 urami, Kugelschreiber pravi: Cist sam na ridah. Tole je bla fura iz nuje, ne iz gušta, in se z @MiNa ne strinjam, da je motoriranje za gušt napaka. Ker je avto pr mehaniku me je zeblo ko potepuskega psa. In cesta je umazana. In zdej ga ni kje oprat. Ampak se je zacelo tud na domacih cestah. pa to ni mogoče, da italjan toliko zdrži 😀 na mojim še slabih 27 tkm. več 1
PRPY Objavljeno Marec 2 Objavljeno Marec 2 Ride so bile tudi danes čist prazne ko sem šel mimo... mal je res še hladno samo se bo pa počasi ogrelo 🙃 7 1
Popularna objava Tedybear Objavljeno četrtek ob 13:07 Popularna objava Objavljeno četrtek ob 13:07 Ni mraza spljoh. 12 1 1 1
DAMI34 Objavljeno četrtek ob 13:17 Objavljeno četrtek ob 13:17 pravkar razmišljam, če ne bi menjal touring vizirja nazaj na klasičen vizir na husi, za jadranko....tumorou ksebojimdamibovročeizpodšljema 1 1 1
Popularna objava bajkr88 Objavljeno petek ob 13:12 Popularna objava Objavljeno petek ob 13:12 Prvi krog letos okol bajte, skor poletje 😀 12 2
RobiRoberto Objavljeno petek ob 13:14 Objavljeno petek ob 13:14 Od kje si, ker se okrog bajte voziš skozi Idrijsko Belo ???
bajkr88 Objavljeno petek ob 13:28 Objavljeno petek ob 13:28 pred 12 minutami, RobiRoberto pravi: Od kje si, ker se okrog bajte voziš skozi Idrijsko Belo ??? 20km stran, sm naredu mal večji krogec k sm kr popotnik 😮 6
skalar36 Objavljeno pred 12 urami Objavljeno pred 12 urami Od sina moped. Do stranskih cest ga peljem jez... Naprej pa on. Motorizem ne bo izumru 8 1
Popularna objava bajkr88 Objavljeno pred 10 urami Popularna objava Objavljeno pred 10 urami Lp je blo 🩵 11
Kugelschreiber Objavljeno pred 8 urami Objavljeno pred 8 urami Sestank u hosti. Delč. Ene 5km. V vsako smer. Še dobro da je bla organizirana malca. 2 3 1
vandrovec Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami pred 39 minutami, Supertech pravi: bajkr88, kje to? Most na Soči po moje...proti Modrejcam? ...sem slikal le zaradi snega, drugače redko kaj poslikam...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se