Popularna objava Tedybear Objavljeno April 3 Popularna objava Objavljeno April 3 5 hours ago, RobiRoberto said: Z Napoleonovega mostu ??? Da. Danes pa v dezeli Jakoba Gallusa Petelina.. 13 1
DAMI34 Objavljeno April 3 Objavljeno April 3 pred 42 minutami, Tedybear pravi: Da. Danes pa v dezeli Jakoba Gallusa Petelina.. a loh nehaš rajcat, nas delauce? (kam greš yu3? ) mogoče se lahko srečava 1
Tedybear Objavljeno April 3 Objavljeno April 3 1 hour ago, DAMI34 said: a loh nehaš rajcat, nas delauce? (kam greš yu3? ) mogoče se lahko srečava Jutri pa Merrel 45 pa rukzak... 2
Popularna objava DAMI34 Objavljeno petek ob 14:02 Popularna objava Objavljeno petek ob 14:02 Na en hribček 9 1
makib Objavljeno petek ob 14:41 Objavljeno petek ob 14:41 pred 38 minutami, DAMI34 pravi: Na en hribček strmica... 1
DAMI34 Objavljeno petek ob 14:42 Objavljeno petek ob 14:42 Pravkar, makib pravi: strmica... točno, še prej sem se pa uro in pol zgubljal...nit nimam pojma kje
Popularna objava MiNa Objavljeno petek ob 19:38 Avtor Popularna objava Objavljeno petek ob 19:38 Preskok na letos... Morje na levi. 10:30 šajba... Študentski in Indija koromandija... Prisopihala na najvišjo točko... 14 1
Popularna objava bajkr88 Objavljeno soboto ob 16:27 Popularna objava Objavljeno soboto ob 16:27 Bruhnu do plave lagune 🐟 🌞🌞 9 1
Popularna objava skalar36 Objavljeno nedeljo ob 08:16 Popularna objava Objavljeno nedeljo ob 08:16 Izgubljanje po Trnovskem gozdu. Fantastično. 14 1
vandrovec Objavljeno nedeljo ob 12:33 Objavljeno nedeljo ob 12:33 Ob 4. 4. 2025 ob 21:38, MiNa pravi: Študentski in Indija koromandija... Hond ni več, kaj je vzrok ...preslabe? 1 2
MiNa Objavljeno ponedeljek ob 06:53 Avtor Objavljeno ponedeljek ob 06:53 pred 18 urami, vandrovec pravi: Hond ni več, kaj je vzrok ...preslabe? So so... Slabe, dobre? Stvar debate, samo je dobro imet kakšno rezervo pri roki. 5 1
Ragezor Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami ne mi cez honde. sem se sel malo vozit, da obrnem 80 tisoc kilometrov pa mi je na koncu 25 kilometrov zmanjkalo. bi sel se en krog po ljubljanski obvoznici ampak je vecerja ze bla na mizi. 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se