maxxa Objavljeno včeraj ob 06:11 Objavljeno včeraj ob 06:11 pred eno uro, Snečer pravi: nazaj Snec, koliko imas prevozenih km na tem motorju pa kater letnik je?
Snečer Objavljeno včeraj ob 07:18 Objavljeno včeraj ob 07:18 pred eno uro, maxxa pravi: Snec, koliko imas prevozenih km na tem motorju pa kater letnik je? modelno leto 2011, v rabi od 2013 6 2
Popularna objava MiNa Objavljeno pred 3 urami Avtor Popularna objava Objavljeno pred 3 urami (popravljeno) No tole niso moji vtisi na motorju so pa povezani z potovanji... Prvič smo se v živo srečali čisto slučajno v Zlatem Trikotniku na Tajskem. Mi2 sva ga lani opazila v skupini HU Motorcycle Adventure Travellers. Tam smo se seveda dogovorili, da se ponovno srečamo v Sloveniji. Kot upokojenec, se je Mazlan Mopit iz Malezije odločil, da si ogleda svet na dveh kolesih. Sicer na malo drugačen način kot je v navadi - po sistemu mini ADV. Potuje z Yamaho FZ150. Popotnik in njegova "ljuta mašina"... V družbi Josipa Pelikana... Mi trije v zlatem trikotniku letos 28. februarja... In včeraj na kavici pri nas. Mogoče objavim se kakšen vtis... Popravljeno pred 3 urami. Popravil MiNa 11 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se