maxxa Objavljeno Maj 18 Objavljeno Maj 18 pred eno uro, Snečer pravi: nazaj Snec, koliko imas prevozenih km na tem motorju pa kater letnik je?
Popularna objava Snečer Objavljeno Maj 18 Popularna objava Objavljeno Maj 18 pred eno uro, maxxa pravi: Snec, koliko imas prevozenih km na tem motorju pa kater letnik je? modelno leto 2011, v rabi od 2013 10 2
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 18 Popularna objava Objavljeno Maj 18 Asrani ftis s kavo 😛 11 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Maj 19 Avtor Popularna objava Objavljeno Maj 19 (popravljeno) No tole niso moji vtisi na motorju so pa povezani z potovanji... Prvič smo se v živo srečali čisto slučajno v Zlatem Trikotniku na Tajskem. Mi2 sva ga lani opazila v skupini HU Motorcycle Adventure Travellers. Tam smo se seveda dogovorili, da se ponovno srečamo v Sloveniji. Kot upokojenec, se je Mazlan Mopit iz Malezije odločil, da si ogleda svet na dveh kolesih. Sicer na malo drugačen način kot je v navadi - po sistemu mini ADV. Potuje z Yamaho FZ150. Popotnik in njegova "ljuta mašina"... V družbi Josipa Pelikana... Mi trije v zlatem trikotniku letos 28. februarja... In včeraj na kavici pri nas. Mogoče objavim se kakšen vtis... Popravljeno Maj 19. Popravil MiNa 25 1
Popularna objava IF7 Objavljeno Maj 19 Popularna objava Objavljeno Maj 19 Malce po ACT Hrvaške, pa po lepih potkah okoli Paklenice, po Pagu in jadranki domov... 14 1
Popularna objava MiNa Objavljeno nedeljo ob 12:56 Avtor Popularna objava Objavljeno nedeljo ob 12:56 Včeraj... Sonce v hrbet... Planica, Planica... gorski cilj... Učea, ja so zakurili... Zadnji kilometri Marija Reka. Doma se je števec ustavil na... Še malo pa mu bom naložil 9 križev. 14 1
Popularna objava Joker Objavljeno nedeljo ob 18:30 Popularna objava Objavljeno nedeljo ob 18:30 Samo en vtis se mi je danes vtisnil. Nekako sem se še privlekel do doma, zdaj pa je samo še za na odpad... 5 4 3
vandrovec Objavljeno ponedeljek ob 05:22 Objavljeno ponedeljek ob 05:22 pred 10 urami, Joker pravi: Samo en vtis se mi je danes vtisnil. Nekako sem se še privlekel do doma, zdaj pa je samo še za na odpad... Kar lepa številka za niti ne toliko star motor...en visok motorist je stal včeraj okrog 12h v Desklah na črpalki?
DAMI34 Objavljeno ponedeljek ob 06:46 Objavljeno ponedeljek ob 06:46 pred 12 urami, Joker pravi: Samo en vtis se mi je danes vtisnil. Nekako sem se še privlekel do doma, zdaj pa je samo še za na odpad... a nis mogu porinit, makar peš še tistih par 100m, da bi bila okrogla številka? ps. čestitke (motorju) 1
Joker Objavljeno ponedeljek ob 06:48 Objavljeno ponedeljek ob 06:48 (popravljeno) pred eno uro, vandrovec pravi: en visok motorist je stal včeraj okrog 12h v Desklah na črpalki? Nisem bil jaz. Aja, skoraj bi pozabil! Še en vtis je bil. Saj vsi tisti novejši me niso ganili. Sploh jih več ne ločim. Ampak Testarossa pa... pred 5 minutami, DAMI34 pravi: a nis mogu porinit, makar peš še tistih par 100m, da bi bila okrogla številka? Nekako mi je tista čez par 100m manj pri srcu. Kje so časi, ko bi imel čez tistih nekaj 100m nov motor... Popravljeno ponedeljek ob 06:51. Popravil Joker 4 3
DAMI34 Objavljeno ponedeljek ob 06:59 Objavljeno ponedeljek ob 06:59 sj res, prekleta elektronika. Jah, nč, nalepko čez številko 1
Popularna objava Ragezor Objavljeno ponedeljek ob 09:07 Popularna objava Objavljeno ponedeljek ob 09:07 (popravljeno) izgubljal sem se okrog grobnika sel pogledat Bakar sem mislil da bom na hribu nasel zapusceno tovarno koksa ampak je zgoraj operativna polnilnica nafte stevca nisem slikal ampak gor pise 82532 Popravljeno ponedeljek ob 09:16. Popravil Ragezor 13 1
Popularna objava MARE 65 Objavljeno ponedeljek ob 20:11 Popularna objava Objavljeno ponedeljek ob 20:11 (popravljeno) Po dolgem času spet malo daljša tura....en sam užitek.... Ker sem v soboto zajebal tradicionalni piknik pri prijatelju v Trenti (jebenti službo) sem se odločil, da na kofe v nedeljo dopoldne pa moram iti. Zjutraj po AC do Jesenic, Kranjsko goro in Vršič (kr mal mrz ejga). Klapo ujel pri odhodu, spil kavo, pojedel prigrizek (hvala Joži, je prav prišel, potem do večerje nisem nič) in se odpravil kao proti domu. Grem pa po drugi poti domov, da se ne vračam kjer sem prišel. Pridem do Bovca, vidim odcep za Učja, pa pejmo mal proti Italiji, nekam bom že prišel. Na koncu prispel do Udin, kjer pa je padla spet nova hitra odločitev, grem nazaj, pa čez Trbiž v Kranjsko goro, tankal, spil kavo, kupil še coca - colo in proti Brniku. Pavza na koncu piste, okrepčilo, s colo in dvemi čiki in nato proti domu. Prevozil cca. 460 km, užitki na polno, vožnja sportsko turistična, za nosom kot se reče, brez hitenja in omejitve kdaj moram kje bit in kdaj doma . Popravljeno ponedeljek ob 20:12. Popravil MARE 65 11 1
DAMI34 Objavljeno torek ob 08:10 Objavljeno torek ob 08:10 Če greš čez Učjo se splača zaviti nekje proti vrhu prelaza za Rezijo (da ne guzaš v Udine) potem pa lepo padeš na tromejo. 1 1
MARE 65 Objavljeno torek ob 08:17 Objavljeno torek ob 08:17 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: Če greš čez Učjo se splača zaviti nekje proti vrhu prelaza za Rezijo (da ne guzaš v Udine) potem pa lepo padeš na tromejo. Ok uporabna informacija za drugič, sem videl odcep ja.
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno torek ob 21:53 Popularna objava Objavljeno torek ob 21:53 Postojna senj bihac jajce konjic lukomir. google maps iz konjica v lukomir pelje po IMO neprevozni trasi. ker sem startal iz juznega konca mesta, mi je navigacija častila se nekih 15 km ubijanja po hudourniskem makadamu. tako me je peljalo v Dzepe. Plus, na zelo tezkem motorju imam cestne gume. Ker je bila ura za 17:00proc, spanje bookirano, je blo treba zgazit. Kao. Bolje bi bilo obrnit in spat v konjic. Skratka. Dizaster. Odsvetujem. na vrhu je precej lepo, slikovito. Zal ne uploada jabolcnih videov. Vracal sem se prek Umoljanov, eko sela Bjelimici….nazaj v konjic. Okrog 80km obvoza. Ampak solidna povezava. Dost urejen makadam, nekih 5km ostalo asfalt. tolk je ta izlet tezek. Dokaj dozevt pondelk in torek. po pravici, ucer se mi je zdelo ful bol pametno delat in bit v sihtu kot se ubijat po obupnem makadamu, ki to v resnici ni. 10 1
3nity Objavljeno včeraj ob 14:31 Objavljeno včeraj ob 14:31 Ob 26. 5. 2025 ob 22:11, MARE 65 pravi: pa pejmo mal proti Italiji, nekam bom že prišel. Na koncu prispel do Udin trik je v hecnem križišču https://maps.app.goo.gl/pi2dXfdGeEVpRSrZ9?g_st=ac Ob 27. 5. 2025 ob 10:10, DAMI34 pravi: splača zaviti splača se sigurno ne zaradi spodnjih ovinkov 😅 poleg tega, če ne zafrkneš zgoraj omenjenega križišča, padeš direkt v eno izmed najboljših slaščičarn v Italiji, panetton je dobil 1.mesto, letos colomba 3. https://maps.app.goo.gl/FcZoNVamZnF7GSJL6 Ne me kregat, ni ravno poceni, razen rogljička, ki je po vrhu še huge 😋 5
3nity Objavljeno včeraj ob 15:05 Objavljeno včeraj ob 15:05 v nedeljo je bilo v hribih začuda mirno 8 1
DAMI34 Objavljeno včeraj ob 15:09 Objavljeno včeraj ob 15:09 pred 33 minutami, 3nity pravi: trik je v hecnem križišču https://maps.app.goo.gl/pi2dXfdGeEVpRSrZ9?g_st=ac splača se sigurno ne zaradi spodnjih ovinkov 😅 poleg tega, če ne zafrkneš zgoraj omenjenega križišča, padeš direkt v eno izmed najboljših slaščičarn v Italiji, panetton je dobil 1.mesto, letos colomba 3. https://maps.app.goo.gl/FcZoNVamZnF7GSJL6 Ne me kregat, ni ravno poceni, razen rogljička, ki je po vrhu še huge 😋 jaz ne maram prometa, mest gneče, slaščičarne pa mam rad Drgač pa imaš prav, tudi navzdol po glavni cesti so lepi ovinki, če greš pa za Rezijo greš pa po ozki skoraj opuščeni asfaltni cesti. 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se