ftp Objavljeno ponedeljek ob 14:05 Objavljeno ponedeljek ob 14:05 pred 8 minutami, vandrovec pravi: To je pa za lahke mopede s kros gumami že prevelik podvig 😊 Ne, to je velik podvig samo za motoriste v natikačih 2
pik1 Objavljeno ponedeljek ob 14:17 Objavljeno ponedeljek ob 14:17 pred 19 minutami, vandrovec pravi: To je pa za lahke mopede s kros gumami že prevelik podvig 😊 . ... Mirana vpraš ... za Kove je to baje mala šala
Luka66 Objavljeno ponedeljek ob 15:48 Objavljeno ponedeljek ob 15:48 Ob 25. 5. 2025 ob 20:30, Joker pravi: Samo en vtis se mi je danes vtisnil. Nekako sem se še privlekel do doma, zdaj pa je samo še za na odpad... Čestitke sošolc, še veliko varnih in uživaških KM želim 👍👏 1
pik1 Objavljeno pred 19 urami Objavljeno pred 19 urami . .... jooooooooj .... prvič po mojem velikem servisu skeleta ... prvič sem se spet vsedu na moj mali plavi mopedek ... in, zdi se mi, da sem naredu glih ene 734 metrov .... tranzita ... od tega najbrž ene 3,7 metra višinske razlike ... vse to pa seveda brez redbula ... AMPAK ... točn se mi jebe, kaj si bo kdo mislu ... men je blo TOP 4
Popularna objava MiNa Objavljeno pred 18 urami Avtor Popularna objava Objavljeno pred 18 urami Proti severovzhodu... Mađerka. Stric pulcaj pustu, da se slikam zram tapravga motorja Mal McAdama pa je. Hi v "Rajh"... Pa smo kle... Goža sva zmotila pri sončenju... Zanimiv stolp ob Muri... Murturm. Na vrhu... Nazaj za železno zaveso Takole je pa "mica" vtisnila današnjo pot. 11
DAMI34 Objavljeno pred 7 urami Objavljeno pred 7 urami pred 11 urami, pik1 pravi: . .... jooooooooj .... prvič po mojem velikem servisu skeleta ... prvič sem se spet vsedu na moj mali plavi mopedek ... in, zdi se mi, da sem naredu glih ene 734 metrov .... tranzita ... od tega najbrž ene 3,7 metra višinske razlike ... vse to pa seveda brez redbula ... AMPAK ... točn se mi jebe, kaj si bo kdo mislu ... men je blo TOP To Roki 2
pik1 Objavljeno pred 7 urami Objavljeno pred 7 urami pred 11 urami, kawamoto pravi: Vidš, tud Karma obstaja. 🤔 . .... ja, tud baba Vanga mi je že pisala ... da nej se neham jebat, in kupim vsaj en kitajski kinderjajčk ... da bom "in" 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se