Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

razen tablice, ki ostane gor, vse še pride...tudi septembra grem na en tak trening ;)

• Všeč mi je 1
Objavljeno
Pravkar, pupa pravi:

razen tablice, ki ostane gor, vse še pride...tudi septembra grem na en tak trening ;)

zdej delam reklamo al jebiga, mi je veliko članov zatrdilo samo in zgolj pozitivno. Tule na vrhu te strani so linki 

do ADV spirit med njimi je tudi @Ni3ous, legenda TET strani (tule na MS, veliko koristnih info sem od njega ukradel) in imajo veliko terminov s treningi na poligonu, ter druge ADV fure, katerih se lahko udeležiš.

Objavljeno
pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

zdej delam reklamo al jebiga, mi je veliko članov zatrdilo samo in zgolj pozitivno. Tule na vrhu te strani so linki 

do ADV spirit med njimi je tudi @Ni3ous, legenda TET strani (tule na MS, veliko koristnih info sem od njega ukradel) in imajo veliko terminov s treningi na poligonu, ter druge ADV fure, katerih se lahko udeležiš.

K njemu sem se mislila prijaviti še preden sem od njega kupila motor ;) In sem tudi se prijavila ;) 

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred 1 minuto, pupa pravi:

K njemu sem se mislila prijaviti še preden sem od njega kupila motor ;) In sem tudi se prijavila ;) 

no, ravno zato obstajajo namenske teme, da vsak od nas ne izlije čustev kar nekam tja v 3PM. :P

Objavljeno

Ko ni idej, ciljev in tud volje bol malo, je 1xna leto izgovor za furo…šmorn. Z nutelo. Na Cerju.  

IMG_2366.jpeg.f21bd8f49ae123fc7932d965536c6fc0.jpeg

tam je prslo mal inspiracije, in sva jo mahnila še na Lig, pogledat rezervno sveto goro, cez Kolovrat in Solarij v Idrsko. Pogled levo je grd, nasprot prideta dva motorista  v dežnih kombinezonih. Ne greva prot Vršiču, greva proti domu. Vmes sva mela namen se na Matajur, pa je zmanjkalo asfalta in sva raje obrnila prot Idriji, ker je bil Škafar zaprt. Lačna odropotava do jeza Kobila, tudi tam slabe novice. Plaže praktično ni več, voda zelo plitva. 😓 Gremo domov predno se še vreme sfiži. 

IMG_5355.png.670e3813b2284c455dd4da193ad49bef.png

IMG_2368.jpeg.4ade9e255593d49355164cee8acd7f18.jpeg

na konc je bil kar luštn dan. Skoraj 300km kljuk. 

• Všeč mi je 4

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!