Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 19 minutami, Martina89 pravi:

Hvala

Sem pa za Solkpass ze tud gledala ja.

Objavljeno
pred 2 urami, Snečer pravi:

Ni čudno, da so pri vaganju take razlike ... to pojasni razlike pri navedbah o teži. :) Tudi jaz sem danes odprl wd40, vendar zanimivo, motor ni kaj dosti umazan, se pozna da okolje že uničeno, ni insektov.. lol (itak da so in priletijo v najmanj nemogočo špranjo).

🤣🤣🤣🤣 Jaz mislim, da sem vse pobrala, ker sem imela in vizir in motor konkretno napacan od insektov 🤷‍♀️

Al te pa starost daje in ne vidiš več dobro 🤣🤣

• Haha 1
Objavljeno

Čestitke @pupa, odlično! :worship:

• Srček 1
Objavljeno
pred 9 minutami, mladench pravi:

Čestitke @pupa, odlično! :worship:

Hvala Mladench 🤗

Objavljeno

Postojna-Žaga-Učja-Rezija-Kluže-Nevejsko sedlo-Rajblsko jezero-Bc-Kobarid-MnaS-Idrija-Postojna. Jezero je idealne temperature. Ceste presenetljivo pretocne, crpalke v Kanalu, Kobaridu in MnaS zaprte, v Bovcu in Tolminu bi bil 37 v cakalni vrsti. Popizditis. Preklopim v economy mode in tankam v Idriji. Od Bovca do doma je kuhalo za 4 michelinke. 

Sella Carnizza je vedno dozivetje. Pavzica v Baiti Boton d’oro je obvezna. Signala ni nobenega. Krčmar tud radia ne užge, poslusas samo naravo, par ljudi in res redko kako vozilo. Bjutiful. 

https://maps.app.goo.gl/S7qGCa3u6rLzqsi26

IMG_2441.jpeg

IMG_5366.png

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!