Martina89 Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami pred 19 minutami, Martina89 pravi: Hvala Sem pa za Solkpass ze tud gledala ja.
pupa Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami pred 2 urami, Snečer pravi: Ni čudno, da so pri vaganju take razlike ... to pojasni razlike pri navedbah o teži. Tudi jaz sem danes odprl wd40, vendar zanimivo, motor ni kaj dosti umazan, se pozna da okolje že uničeno, ni insektov.. lol (itak da so in priletijo v najmanj nemogočo špranjo). 🤣🤣🤣🤣 Jaz mislim, da sem vse pobrala, ker sem imela in vizir in motor konkretno napacan od insektov 🤷♀️ Al te pa starost daje in ne vidiš več dobro 🤣🤣 1
pupa Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami pred 9 minutami, mladench pravi: Čestitke @pupa, odlično! Hvala Mladench 🤗
Kugelschreiber Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro Postojna-Žaga-Učja-Rezija-Kluže-Nevejsko sedlo-Rajblsko jezero-Bc-Kobarid-MnaS-Idrija-Postojna. Jezero je idealne temperature. Ceste presenetljivo pretocne, crpalke v Kanalu, Kobaridu in MnaS zaprte, v Bovcu in Tolminu bi bil 37 v cakalni vrsti. Popizditis. Preklopim v economy mode in tankam v Idriji. Od Bovca do doma je kuhalo za 4 michelinke. Sella Carnizza je vedno dozivetje. Pavzica v Baiti Boton d’oro je obvezna. Signala ni nobenega. Krčmar tud radia ne užge, poslusas samo naravo, par ljudi in res redko kako vozilo. Bjutiful. https://maps.app.goo.gl/S7qGCa3u6rLzqsi26
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se