DAMI34 Objavljeno Avgust 25 Objavljeno Avgust 25 Sem skočil do servisa pogledat kaj je narobe s 390ko, nazaj pa čez Horjul in Zaplano. 7 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Avgust 27 Avtor Popularna objava Objavljeno Avgust 27 Pregovorno nepokvarljiva Hongda nama je skoraj zj...la vikend vožnjo. Sem jo že včeraj razčohal, slekel vso plastiko... Preveril v servisnem modu kaj bi lahko bilo? Napaka je kazala na okvaro CKP senzoja. Na plano sem privlekel inštrumentarij in preveril EKG... Ni v stiku ali prekinjen. Na koncu očitno napaka na konektorju... Ko sem tale konektor staknil nazaj je Hongda čudežno oživela. Oblekel nazaj vso plastiko in hi malo okoli bajte... Hm, kam pa sedaj? Hja na ovivnke... Nekje vmes... Aha že vidim cilj. 70km Hongda drdrala BP. 14 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 29 Popularna objava Objavljeno Avgust 29 Sem skočil v lj po raketo. Čisto vse je padlo z neba kar je moglo. V Logatcu smo po pločniku vozili ker je bilo preveč vode na cesti. Po mojem sem podmornico krstil 😁 8 1 1
DAMI34 Objavljeno September 2 Objavljeno September 2 pred 26 minutami, Joker pravi: Včeraj... brezveze, patetika
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 5 Popularna objava Objavljeno September 5 Športni dan s kozo. Sami wawinki... neprecenljivo. Godovič Medvedje Brdo Škofja loka tenx @skalar36za kavo, Žiri, smučišče Čerkno, Doll trebuša Čepovan Predmeja Wajdušna. 12 1
Popularna objava RupertC Objavljeno September 5 Popularna objava Objavljeno September 5 Vršič (gužvaaaa), Sorica, Soriška planina, Bohinj, smo se fajn prepihal 11
Popularna objava Mavti Objavljeno September 5 Popularna objava Objavljeno September 5 Danes skočil na in proti Ljubljani ,trgovina Yogi ima mega dogodek pa v soboto ni za it tja ker bo gužva nenormalna pa sem malo pofirbcal in nabavil nove rokavice tale znamka moto opreme mi odlično paše edino to me moti ,da ne dobiš več druge barve izdelkaedino črna pa črna in črna še obstaja Ampak to ni bilo vse sem moral še nekaj selotejpa ponucat potem pa po daljši poti proti domu 10 1
Popularna objava 3nity Objavljeno September 7 Popularna objava Objavljeno September 7 Mogoče bo koga zanimalo.. v Rivoltu (Udine) praznujejo - predstave skozi ves dan do 18:30 VID_20250906_152224~4.mp4 14 1
Popularna objava tomaz69 Objavljeno September 7 Popularna objava Objavljeno September 7 Forcella Pani - Panoramica delle Vette - skok na Monte Crostis - Passo Sella Carnizza… 15 1
Popularna objava RupertC Objavljeno September 9 Popularna objava Objavljeno September 9 Je prav veselje se spet mal vozit so me od doma zjagalzakaj le že dolgo ga nisem pihnil čez Nevejo, se je prav prileglo need for speed theme Še čez Nassfeld ko sem končno dobu dovoljenje da se vrnem domov 17 1
Mavti Objavljeno September 13 Objavljeno September 13 (popravljeno) Danes pa na in tristoosemindvajset kilometerski krogDan res glih ta pravi za vožnjo jaz pa tud moram v trgovino po špecerijo Do Rakičanov je šlo potem pa sem obrnil in v Mursko soboto v ššpar zapravljat Seveda tud v Evrospinu pri njih še nisem bil imajo krompirja klikor hočeš Naredil sem še obvoz preko Ptuja in proti domu doma pa tale je izredno pasal Čudoviti kraji in zanimiva govorica ,ko sva s trgovko po debatirala vsak v svojem narečju je šlo ostalin pošteno na smeh Popravljeno September 13. Popravil Mavti 8
Tedybear Objavljeno nedeljo ob 17:13 Objavljeno nedeljo ob 17:13 2 hours ago, DAMI34 said: Samo vprašam..a ni do spomenika prepoved prometa za motorna vozila??
DAMI34 Objavljeno nedeljo ob 17:19 Objavljeno nedeljo ob 17:19 pred 3 minutami, Tedybear pravi: Samo vprašam..a ni do spomenika prepoved prometa za motorna vozila?? Ne, je parkirišče pri spomeniku. Pa neki fastfood ošterija spodaj. 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se