Tedybear Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami Vseeno pa je bil usran dan. Dobesedno usran😡. Na enem izmed desnih ovinkov iz Grčarevca proti Planini mi z leve na cesto skoči JELEN.🫣 Vse je bilo tako hitro, da nisem niti trznu, niti zmrznu. Če bi jelen skočil četrt sekunde prej, ali jaz četrt sekunde " zamujal", bi bil Tedybear čez kak dan v rubriki RIP.😥😥😥 In potem še tri srne sredi ceste v Srednji Radovni. Spoštujem omejitev ( 60 km/h skozi vso dolino) pa sem vseeno žlajfal na polno.😡😡😡 Če je bil to znak, da je treba zaključit sezono, sam ga razumel. Alpane. 🤔🤔🤔 3 1
MARE 65 Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami pred eno uro, Tedybear pravi: Vseeno pa je bil usran dan. Dobesedno usran😡. Na enem izmed desnih ovinkov iz Grčarevca proti Planini mi z leve na cesto skoči JELEN.🫣 Vse je bilo tako hitro, da nisem niti trznu, niti zmrznu. Če bi jelen skočil četrt sekunde prej, ali jaz četrt sekunde " zamujal", bi bil Tedybear čez kak dan v rubriki RIP.😥😥😥 In potem še tri srne sredi ceste v Srednji Radovni. Spoštujem omejitev ( 60 km/h skozi vso dolino) pa sem vseeno žlajfal na polno.😡😡😡 Če je bil to znak, da je treba zaključit sezono, sam ga razumel. Alpane. 🤔🤔🤔 Dobro se je izšlo... Je pa to znak, da bo treba začet puške vozit s sabo, ne zaključit sezono 1
maxxa Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami pred eno uro, Tedybear pravi: na cesto skoči JELEN.🫣 Vse je bilo tako hitro, da nisem niti trznu, niti zmrznu. Če bi jelen skočil četrt sekunde prej, ali jaz četrt sekunde " zamujal", bi bil Tedybear čez kak dan v rubriki RIP. Jelen nadomestim s srnico, lokacijo pa Posavec. S to razliko, da sem ze videla kako letim cez. No, na koncu vseen nisem letela. 3
Kugelschreiber Objavljeno pred 1 uro Objavljeno pred 1 uro 37 minutes ago, MARE 65 said: Dobro se je izšlo... Je pa to znak, da bo treba začet puške vozit s sabo, ne zaključit sezono Tolk MAGA, de bota z blejdijem se prjatla. 1 hour ago, Tedybear said: Vseeno pa je bil usran dan. Dobesedno usran😡. Na enem izmed desnih ovinkov iz Grčarevca proti Planini mi z leve na cesto skoči JELEN.🫣 Vse je bilo tako hitro, da nisem niti trznu, niti zmrznu. Če bi jelen skočil četrt sekunde prej, ali jaz četrt sekunde " zamujal", bi bil Tedybear čez kak dan v rubriki RIP.😥😥😥 In potem še tri srne sredi ceste v Srednji Radovni. Spoštujem omejitev ( 60 km/h skozi vso dolino) pa sem vseeno žlajfal na polno.😡😡😡 Če je bil to znak, da je treba zaključit sezono, sam ga razumel. Alpane. 🤔🤔🤔 Sem vesel da je tako. 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se