Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Vseeno pa je bil usran dan. Dobesedno usran😡. Na enem izmed desnih ovinkov iz Grčarevca proti Planini mi z leve na cesto skoči JELEN.🫣 Vse je bilo tako hitro, da nisem niti trznu, niti zmrznu. Če bi jelen skočil četrt sekunde prej, ali jaz četrt sekunde " zamujal", bi bil Tedybear čez kak dan v rubriki RIP.😥😥😥

In potem še tri srne sredi ceste v Srednji Radovni. Spoštujem omejitev ( 60 km/h skozi vso dolino) pa sem vseeno žlajfal na polno.😡😡😡

Če je bil to znak, da je treba zaključit sezono, sam ga razumel. Alpane. 🤔🤔🤔

• Zmeden 3
  • Šokiran 1
Objavljeno
pred eno uro, Tedybear pravi:

Vseeno pa je bil usran dan. Dobesedno usran😡. Na enem izmed desnih ovinkov iz Grčarevca proti Planini mi z leve na cesto skoči JELEN.🫣 Vse je bilo tako hitro, da nisem niti trznu, niti zmrznu. Če bi jelen skočil četrt sekunde prej, ali jaz četrt sekunde " zamujal", bi bil Tedybear čez kak dan v rubriki RIP.😥😥😥

In potem še tri srne sredi ceste v Srednji Radovni. Spoštujem omejitev ( 60 km/h skozi vso dolino) pa sem vseeno žlajfal na polno.😡😡😡

Dobro se je izšlo...:OK:

Je pa to znak, da bo treba začet puške vozit s sabo, ne zaključit sezono 

e06b0a6d723b842970cc339220d77ba4.jpg.c336eb9dbe67cd1327f4ddd3770e5b50.jpg

• Haha 1
Objavljeno
pred eno uro, Tedybear pravi:

na cesto skoči JELEN.🫣 Vse je bilo tako hitro, da nisem niti trznu, niti zmrznu. Če bi jelen skočil četrt sekunde prej, ali jaz četrt sekunde " zamujal", bi bil Tedybear čez kak dan v rubriki RIP.

Jelen nadomestim s srnico, lokacijo pa Posavec. S to razliko, da sem ze videla kako letim cez. No, na koncu vseen nisem letela.

• Šokiran 3
Objavljeno
37 minutes ago, MARE 65 said:

Dobro se je izšlo...:OK:

Je pa to znak, da bo treba začet puške vozit s sabo, ne zaključit sezono 

e06b0a6d723b842970cc339220d77ba4.jpg.c336eb9dbe67cd1327f4ddd3770e5b50.jpg

Tolk MAGA, de bota z blejdijem se prjatla. 

1 hour ago, Tedybear said:

Sem vesel da je tako. 

• Hvala 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!