Quest Objavljeno pred 8 urami Objavljeno pred 8 urami Jp. Malo nazaj malo zdaj. 1. Maj Madžarska 3 dni samo. Tak slikat ne maram zato sam opis. Zanimivi kraji. Ob Balatonu lepo, a ko se odmakneš od večjih kraje vidiš en kup zapuščenih hiš. Ceste ravne samo v smeri po višini pa samo sredina ravna leva in desna stran pa kot valovi(mehak teren in se poseda). Vsi se vozijo po sredini in se ti odmaknejo ko prideš blizu-vsak na svojo stran. Ja sem vesel, da nimam kakega športaka. Dolgi hodi in nastavljivo vzmetenje je zakon. Pa do Gyor-a in domov. Po stranskih cestah kolikor se da. Dva motorja s sopotnicama, dobra družba in hrana. Tud tri dni je ok sam da se gre. 6
Popularna objava Quest Objavljeno pred 8 urami Popularna objava Objavljeno pred 8 urami Bosna. 1 dan Namen Petrova gora, Štrbački Buk, Martin Brod, Drvar, Šatorsko jezero. Do Štrbački buk po lepem makedamu. Šatorsko pa tudi z Rhinotom gre. Drugi dan. Mislil na Veliki Vitorog pa sem se premislil. Sam ne grem. Vsaj dva. Livno štart pa proti Prokoško jezero. No sem že opisal pot tukaj Predomislek. Spet vsaj dva bi morala bit, al pa drug motor seveda kak pol lažji(pa tud men bi pasalo pol manj let). Amo Tamo Spodaj pa našel tale slap z mizico. Idealno za oddih. (sem ga rabil) In naprej proti Mileni. Tretji dan. Dabarski Kukovi, Štirovača, Veliki Alan, Senj in domov. Dabarski kukovi pa makedam za mojga Rhinota problem. Spet poln tank, trde podlage pa nikjer. Se sam melje. Prvo kolo sam po svoje. Jp Rhino težak spredaj. Mal še boke obrusil. Zaključek. Cel, zmatran, relaksiran. 8 3
Quest Objavljeno pred 8 urami Objavljeno pred 8 urami (popravljeno) Sam dva dni. 1 dan Korensko sedlo, Grossglockner vse kar spada zraven. Vreme super. Edelweissspitze samo 9 stopinj. Poraba 4,6 l/100km z avtocesto od Nm do Jesenic. Spanje v Flachau. Drugi dan Obertauren, Turracher Höhe, Nockalmstraße, Maltatal, Vilach Louis pa domov Lepe ceste za sprostit dušo. Popravljeno pred 8 urami. Popravil Quest 8 1
BIF Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami pred 3 urami, Quest pravi: Sam dva dni. Daleč najboljša opcija....! Odlično. 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se