Popularna objava pupa Objavljeno Julij 9 Popularna objava Objavljeno Julij 9 Včeraj sem ga pičila od Durmitorja do Livno; 330 km. Pral me je, vroče je bilo, pa spet pralo.... Ni da ni... Ceste pa prazne... Povsod... Noro! Pa včeraj se mi zdi, da sem se končno najedla. Toliko, kot sem v teh dneh bila lačna, nisem bila nikoli. Ampak ko se vsedem na motor, ensotavno pozabim na hrano, čeprav me moj želodec opozarja. Ampak ko ga jebe. Naj troši zaloge 🤷♀️🤣🤣 24 2 1 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Julij 11 Avtor Popularna objava Objavljeno Julij 11 Vtis od včeraj. Vlore iz "zraka" ... 24 1
pik1 Objavljeno Julij 11 Objavljeno Julij 11 pred 3 urami, MiNa pravi: Vtis od včeraj. Vlore iz "zraka" ... . ... lepo
ligenjček Objavljeno Julij 11 Objavljeno Julij 11 Ob 6. 7. 2025 ob 12:12, DAMI34 pravi: če mal špekuliram za par let nazaj: AU ima logične omejitve, v primerjavi s Slo, ki je zmešana, se pravi vsakih 100m je druga in drugačna omejitev (večjih birokratov od SLO ni v EU), v primerjavi s Cro, ki ma 50 pri vsakem pasjem dreku in 40km/h pred vsakim ovinkom in Črnogoro, kjer majo sam en znak, k so lenuhi in to je 50km/h, četudi izven naselja, kjer je 90 logična izbira. Jaz sem z lahkoto vozil v AU po števcu cca 10km/h hitreje od omejitve (realno je to cca 5km, pa še toleranco dodaj) in lahko trdim, zadeve so dokaj normalne, logične in naravne. Takih omejitev bi si želel na balkanu. tule sem to izjavil: (in ja nisem bil na ADV, ampak na Ninđi) 90% vozim po au, ravno zaradi kazni radarje imajo samo v naseljih in na au(kamor se z motorjem ne gre )če te policaj ustavi za kakršenkoli prekršek mu stisneš 35€ pa mirna bosna. Edino česar ne marajo so glasne trobente in zlizane gume. Kar se tiče cest, v boljšem stanju kot kjerkoli po evropi, prometa na najlepših cestah skoraj ni, prelazi in smučišča na vsakem vogalu, razgledi da samo stoj in glej... je pa res, da znajo označbe biti včasih malce nepredvidljive, ampak še vedno boljše kot pri nas... au ftw 5 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 12 Popularna objava Objavljeno Julij 12 Po Krasu in na kufje 10 1
Popularna objava Martina89 Objavljeno Julij 12 Popularna objava Objavljeno Julij 12 Logarska d.,Pavličevo s.,Jezersko, KG (jezero Jasna),prelaz Vršič,Trdnjava,Lago del Predil,prelaz Predil,Planica,Wurzenpass,Dravograd, Radlpass,Route 69. Skupaj: 586km Dva vikenda nazaj Gaberlpass-Leopoldsteiner See jezero-Schladming-Obertauern-jezero Soboth-route 69 Skupaj 653km Lustno je blo. Samo jaz in 🏍 Če je slucajno kateri pod 45 in za lepo dinamično vožnjo ter dolge turice pa se priporocam za druzbo. 19 1
DAMI34 Objavljeno Julij 13 Objavljeno Julij 13 pred 13 urami, Martina89 pravi: Če je slucajno kateri pod 45 in za lepo dinamično vožnjo ter dolge turice pa se priporocam za druzbo. A mora pokazat osebno, al loh mal laže? aja, sprašujem za prjatla (pa ne vzem vsega zares, kar tule na MSju naklobasamo) 2 4
Frenk 67 Objavljeno Julij 13 Objavljeno Julij 13 pred 32 minutami, DAMI34 pravi: A mora pokazat osebno, al loh mal laže? aja, sprašujem za prjatla (pa ne vzem vsega zares, kar tule na MSju naklobasamo) Po moje je mislila motorističnega staža. 🙄 3 2 1
Martina89 Objavljeno Julij 13 Objavljeno Julij 13 pred eno uro, DAMI34 pravi: A mora pokazat osebno, al loh mal laže? aja, sprašujem za prjatla (pa ne vzem vsega zares, kar tule na MSju naklobasamo) Itak osebna je pogoj 🤣🤣 1
vandrovec Objavljeno Julij 13 Objavljeno Julij 13 Saj je normalno, da ženska, ki še ni za odpis, nima s starim dedom kaj počet...se bosta smilila eden drugemu 😏 2
Snečer Objavljeno Julij 13 Objavljeno Julij 13 pred 47 minutami, vandrovec pravi: Saj je normalno, da ženska, ki še ni za odpis, nima s starim dedom kaj počet...se bosta smilila eden drugemu 😏 razen če močen sponzor 1 1 2
pik1 Objavljeno Julij 13 Objavljeno Julij 13 pred 2 urami, Snečer pravi: razen če močen sponzor . ... učasih tud ni treba bit prav močan
Tedybear Objavljeno Julij 13 Objavljeno Julij 13 Martina... Tako kot si imenovala Jezersko, Pavličevo sedlo..bi lahko imenovala tudi Wurzenpass...oziroma Korensko sedlo. 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Julij 14 Avtor Popularna objava Objavljeno Julij 14 Včerajšnji vtis... Črna grožja iz jugozahoda... Po nekaj več kot 9500 kilometrih doma. 22 4
Popularna objava Tedybear Objavljeno Julij 15 Popularna objava Objavljeno Julij 15 (popravljeno) On 7/6/2025 at 12:12 PM, DAMI34 said: 3/4 dnevna po Karnijskih alpah. Alzo..mimo Trbiža do Tolmeča, pa na Zoncolan. En LJ kombi delal antireklamo za SLO voznike. P(re)očasi pa po sredini v zadnje strmine. Potem na Sappado in počitek ob jezu v Auronzu. Nazaj na vedno prazno SP619, pri jezeru Sauris pa še na passo Pura, pa nazaj domov. Popravljeno Julij 15. Popravil Tedybear 15 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Julij 19 Avtor Popularna objava Objavljeno Julij 19 ...sem še malo študentskopenzionistični motor sprehodil po bližnji okolici. S soncem v hrbet proti zahodu... Nad lijakom jih je nekaj "viselo" v zraku... Čez solkanski most obiskat kolega... iz druge serpentine ena... pa še tadruga za spomin... Po obisku kolega pa ob naši najlepši reki na sever... Jp, lepe so naše gore... Sva zagrizla v hrib... Nato pa spust v dolino... Proti domu, spet s soncem v hrbet... V dolini hmelja me že spremlja zelo dolga senca. Lepih 473km se je nabralo. 17 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 20 Popularna objava Objavljeno Julij 20 Na Monte Paularo 17 1
gusar Objavljeno Julij 20 Objavljeno Julij 20 pred 35 minutami, DAMI34 pravi: Na Monte Paularo Žal smo se zgrešili. Jaz sem prišel gor ob pol 11h 3
Popularna objava gusar Objavljeno Julij 21 Popularna objava Objavljeno Julij 21 Nekaj z včerejšnega potepanja,407 km 13 1
DAMI34 Objavljeno Julij 21 Objavljeno Julij 21 pred 12 urami, gusar pravi: Žal smo se zgrešili. Jaz sem prišel gor ob pol 11h ob 9.10 sva štartala iz Ajd. Nekje 0b 13 uri sva bila na vrhu. Ful prometa po soški in Italiji.
Popularna objava Mavti Objavljeno Julij 31 Popularna objava Objavljeno Julij 31 Danes pa s na tristošesdeset kilometrski krog po Sloveniji Tam na pol poti med Novim mestom in Metliko se nahaja ena igrača za odrastle s katero potem fajn prešvicaš in ji je..š vse po spisku ,no pa jo pejmo vseno pogledat tam na koncu Novega mesta pogledam ,če sem še na pravi poti in pravi zemjlevid še deset minut na to pa sami ovinki pa malo zamišljen in glej sem že v Metlikisem samo pogledal na uro, enajst in dve minutipa dvakrat pogledal na zemljevid ja saj je bližnica nazaj čez hribbolj sem šel proti vrhu hriba ožja in strmejša je cesta še petelin tam ob kmetiji si je pomagal z štrikom ko je pel ,da ni dol po hribu padel , na vrhu se cesta konča dobesedno v kravjem hlevuno nekako se zgužvam okoli kupa gnoja in glej lepa cerkvica naprej pa normalna široka cesta ,še pol kilometra in cilj Ja pol še pa domov preko Krškega, Laškega ,Celja....,pa vendar sem imel tudi krompir (srečo) na poti Evo prilagam dokaz deset kil ga je No sedem kilometrov pred domom je sledilo še konkretno pranje mene in motorja konkretna ful ploha ampak me je tako scat tišalo ,da ne bi ustavil tud če bi toča šla Čudovit dan in res prelepa Slovenija fajn je bilo 10 1
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno Julij 31 Popularna objava Objavljeno Julij 31 Motor je bil parkiran 33 dni, jez sem bil pohabljen nekih 16, tud avta nisem vozil dobre tri tedne…ampak ker zdravje zdej sluzi, sem SLUZBENO sibnil na dolgo pot, do Vrhnike in nazaj. Prehitel sem ene 40 spackov, nervoza pojenjuje, veselje je blo veliko! Glava pa zmatrana, ko de sm naredil 800km v kosu. Zdaj bo spet parkirana najmanj 14 dni. Po tem pa še vidimo kaj bo. Letos si dovolim še ene dolomite in par jadrank 12 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se