Popularna objava MiNa Objavljeno Avgust 1 Avtor Popularna objava Objavljeno Avgust 1 Do Postojne in še malo naprej... Po zavitih cestah proti cilju... Iz Podkuma po 666 naprej... No pa se je začelo... Na Krasu... Pogled na Branik. Grad Rihemberg, žal zaprt. Pa še od daleč pogled na spačkiste... Potem pa z izmikanjem dežju proti... Nekaj kapljic nas je zadelo, tole je pa BV zabeležil. Nabralo se je 420 km. 14 1
Popularna objava vandrovec Objavljeno Avgust 2 Popularna objava Objavljeno Avgust 2 Včeraj pod Belvederjem plavanje v umazanem morju 9 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 3 Popularna objava Objavljeno Avgust 3 Dva možaka srečal 10 1 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 pred 14 minutami, pik1 pravi: . ... mal do morja z nadčloveškimi napori? 1 1
pik1 Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 Pravkar, DAMI34 pravi: z nadčloveškimi napori? Ja, sem kar en tranzit udaru, pa je blo ... zdej sem mislu pa še en redbul, sam ga nimajo ... tko da 3 1 1
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 18 minutes ago, pik1 said: Ja, sem kar en tranzit udaru, pa je blo ... zdej sem mislu pa še en redbul, sam ga nimajo ... tko da Kaksn je ta pir?
pik1 Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 pred 1 minuto, Kugelschreiber pravi: Kaksn je ta pir? . ... dober 4
Frenk 67 Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 - a si kdaj pil slab šnopc? - sm - kakšen je pa bil? -dober 1 8
Kugelschreiber Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 1 minute ago, Frenk 67 said: - a si kdaj pil slab šnopc? - sm - kakšen je pa bil? -dober Tocno to sm prebral!!
Popularna objava Tedybear Objavljeno Avgust 7 Popularna objava Objavljeno Avgust 7 Običajni krog: Dom - Jamnik - Lajše - Železniki - Cerkno - Most na Soči - Čepovan - Lokovec - Kanalski Lom - spet Most na Soči - Velika korita ( pol Evrope nagužvano) - izjemoma sramota imenovana Vršič ( ponavadi Predil) - dolina Radovne. 15 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Avgust 9 Avtor Popularna objava Objavljeno Avgust 9 Pred "južno" en jrogec... pa se je 312 kilometrov nabral. Znani kraji, zato brez opisov... 12 1
wilier Objavljeno Avgust 9 Objavljeno Avgust 9 pred 8 urami, MiNa pravi: Pred "južno" en jrogec... pa se je 312 kilometrov nabral. Znani kraji, zato brez opisov... 500m pred.....Andrejevmu domu na Slemenu 1
Popularna objava Mavti Objavljeno Avgust 10 Popularna objava Objavljeno Avgust 10 Včeraj pa kolega na hrvaško obiskat,vsekakor je gretje med potjo odlično delalogužve po cestah pa tudi ne manjka več Sem šel gradoč v cro trgovino Ker ne moreš pridet na obisk praznih rok,bohvedi kk stradajo Menda bo naslednjielektričenjao,jao,... Aja pir sem dobil hladen pol pa vozi kuči so rekli, okroglih pedsto km je bilo 12 1
Popularna objava RupertC Objavljeno Avgust 10 Popularna objava Objavljeno Avgust 10 Da nam sam pri motorjih je Indijc tko fajn motorček, da kar vabi na furo, je tko dons padla Pokljuka (ne skoz Bled, na Jesenice, pa Gorje, je bla čist prazna cesta...) pa do Bohinja, me je tu malce presenetil, je blo preveč gasa za asfalt (in gumo) in smo malce pometli po cesti... sem kar iskal ovinke in brege sem še Groharja pozdravilin na konc čez Dražgoše in Jamnik domov, tko, ene 130 kilometrov se je nabralo 16 2
Tedybear Objavljeno Avgust 14 Objavljeno Avgust 14 Da je bila pa cesta od Jesenic preko Kočne skozi Gorje prazna, si imel pa srečo. Zivim ob cesti...pa je norišnica. 1 1
RupertC Objavljeno Avgust 14 Objavljeno Avgust 14 Kdaj mam pa tut jest uhka srečo🤣 Sem se 20let vsak dan u službo vozu, sam takrat si lahko še skoz Bled pršu brez problema. 1
Popularna objava maxxa Objavljeno Avgust 16 Popularna objava Objavljeno Avgust 16 Ljubezen na prvo fotko, ki se razvije v ljubezen na prvo sedenje in koncno ljubezen na prvem testu. In zivela sta srecno do konca dni 😁 No tko....pa sva sla.... s Kove 510x najprej do Jezerskega, da se malo bolj spoznava in zacutiva ☺️. Zacutila sva se kar kmalu 😁. Hiter skok do jezera-guzva, in nazaj v dolino proti Skofji Loki Naprej za Zeleznike, fotka pri pravljicni hiski s potockom do Podbrda. Vrocina, da te kap. Obrnem in krenem proti Soriski....cesta se vedno zaprta 😲. Prav, grem pa po novi cesti do Sorice, pa tam cez Sorisko do Bistrice. Kako lepi crni oblaki v smeri Bleda. Seveda se je uresnicilo: ko dopoldan pripeka ze na 32 stopinj, se obleces v lahko in zracno opremo, dezjak ostane v kufru, zato da me lahko od Bistrice skoraj do Bleda pere s centrifugo. Nor dez z vetrom in tudi toco. Au, au, au, au....pikajo toce. Folk pa tudi: ustavi sredi ceste, stisne 4 zmigavce, ker on ne bo sel dalje, ker se nic ne vidi, jaz pa uzivam v bazencku vode med nogami do popka 😑. Prevec je motoricnih invalidov za volani. Ker se mi ne da riniti skozi Bled, zavijem za Zako, na stacjon, od Gorij pa do Jesenic pa zopet ena "osvezilna" dezna prha, cez Kocno na 🍐. Takole me je nagovarjal skozi okno, ko sva pristala. Provizoricno napet strik za susenje cunj 😑. Ni lepo, je pa funkionalno Za danes dovolj. Trtica pomeckana se od vcerajsnjega drajsanja. Se sposojena oblekca mojega prduljcka mu je skoraj prav 😁 Lahko noc, moj bodoci novi prduljcek 😁. Hvala @DESMODUE za test. 16 1 1
maxxa Objavljeno Avgust 16 Objavljeno Avgust 16 pred 15 minutami, Snečer pravi: Še ena Kove ambasadorka Waaaw....kr ambasadorka mi je rekel 😄. Ko si zazelis nekaj novejsega, sploh kar se opreme tice, je v mojem primeru to best buy. Pa na uc mi je bil 😍. Bo se treba prilagoditi na dolocene stvari npr 2 valjnik napram 4.... 16 let stara FZ6 s 130 kkm je samo osnovni model, se brez ABS. Tudi sedenje na njej je postalo po vstavitvi novega kolena zelo mucno, na case ze skoraj nemogoce, sploh 2 dni zapored. Tako da ja....ce se zelim se teh nekaj let voziti, je bilo treba narediti dolocene premike v tej smeri. Bom pa zagotovo potocila kaksno 💧 ali dve💧💧, ko se bova s FZ poslovili. Odlicna je bila in je se, samo jaz sem se postarala 😄. Lp Kove AMBASADORKA 😂 7 1 1
kawamoto Objavljeno Avgust 16 Objavljeno Avgust 16 pred 1 uro, Snečer pravi: Še ena Kove ambasadorka Je reku Versis ambasador. 😂🤣🖕 5
Popularna objava MiNa Objavljeno Avgust 18 Avtor Popularna objava Objavljeno Avgust 18 (popravljeno) Pet dni vtisov po Balkanu... 11.8. Ponedeljek, Celje SLO - Ribnik BIH. Preko vode do svobode... Razigrana in vesela... Na kmetiji je lepo... Po vročem dnevu se v hladu še kako prileže. 12.8. Torek, Ribnik BIH - Trebinje BIH... Še vedno obratujejeo... Ceste prazne... Občasno si jih deliva le z domačini... Najbrž romajo v Medjugorje? Proti današnjemu cilju prazno... Tudi tu se še ne dogaja preveč. 13.8. Sreda, Trebinje BIH - Sutomore MNE Kratek postanek ob reki Trebišnjica. Sva že v MNE... Brez opisa... Zaradi vročine megličasto... Tu sem nazadnje ril po gradbišču. Sedaj pa "moto track"... Kratka ohladitev... Pogled proti Virpazarju... Na ciju pa "ko voli nek izvoli". Četrtek 14.8. Sutomore MNE - Visoko BIH Vzporedno z železnico Naju je skrbelo če bo sploh prevozno. Še vedno gori... Na srečo BP Vasica še v MNE Meja Počasi bo... Spet brez prometa... Jezero na reki Mišnica... Kanjon Sutjeska... U letu... Na cilju pa štiri v vrsto. Petek, Visoko BIH - Celje SLO. Nekje na poti... Mimo Jajc. Upam, da ne u ku.ac Spet bolj kot ne prazno... Nič drugače... Blizu doma. Pet dni balkanskega melosa v vseh pogledih , še dobro da mi oldtimerji to obvladamo. Bilo je švicno in vroče ampak sva zdržala... Popravljeno Avgust 18. Popravil MiNa 23 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 18 Popularna objava Objavljeno Avgust 18 Prvi kmji...ta hudič ne gre nikamor...mrtu..🤣 dokler na pogruntam da sem v Rain modu. Preklopim na Street...Ola to je to. Ko sneta sekira 😛majkemi. Od 3 k dalje lahko komot kruzam. Za več...ena al dve dol. Pa sej mi nič ne manjka je ugotovitev 😁in rekapitulacija..v garaži diši po novem. 😛 12 1
Mavti Objavljeno Avgust 24 Objavljeno Avgust 24 Včeraj pa nain v Gornjo Radgono na agra sejem ,gužva dlih taprava, da ne morešv miru nič videtpa še drobnice in svinj ni bilo raztavljenih zaradi nevarnosti določenih bolezni, no pa saj firbec sem vseeno dobro napasel Domov grede sem se tam pri Mariboru lepo na okoli izmaknil dežju in me je samo za rep lovil a ni trajalo dolgo v Celju pa druga konkretna porcija dežja malo sem šel v trgovino in pa domov Evo deset korakov od glavnega vhoda Tale indijski je pa kot kakšen avstrijsko-indijski Ktm super zadevca V Celju fajn zalivajo Do doma dež Evo sem si kupil nekaj koleščkov, ker mi občasno menda kateri manjka Okroglih tristo km in fajn porabljeno sobotno popoldne 8 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se