pupa Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami razen tablice, ki ostane gor, vse še pride...tudi septembra grem na en tak trening 1
DAMI34 Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami Pravkar, pupa pravi: razen tablice, ki ostane gor, vse še pride...tudi septembra grem na en tak trening zdej delam reklamo al jebiga, mi je veliko članov zatrdilo samo in zgolj pozitivno. Tule na vrhu te strani so linki do ADV spirit med njimi je tudi @Ni3ous, legenda TET strani (tule na MS, veliko koristnih info sem od njega ukradel) in imajo veliko terminov s treningi na poligonu, ter druge ADV fure, katerih se lahko udeležiš.
pupa Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami pred 2 minutami, DAMI34 pravi: zdej delam reklamo al jebiga, mi je veliko članov zatrdilo samo in zgolj pozitivno. Tule na vrhu te strani so linki do ADV spirit med njimi je tudi @Ni3ous, legenda TET strani (tule na MS, veliko koristnih info sem od njega ukradel) in imajo veliko terminov s treningi na poligonu, ter druge ADV fure, katerih se lahko udeležiš. K njemu sem se mislila prijaviti še preden sem od njega kupila motor In sem tudi se prijavila 1
DAMI34 Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami pred 1 minuto, pupa pravi: K njemu sem se mislila prijaviti še preden sem od njega kupila motor In sem tudi se prijavila no, ravno zato obstajajo namenske teme, da vsak od nas ne izlije čustev kar nekam tja v 3PM.
Kugelschreiber Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami Ko ni idej, ciljev in tud volje bol malo, je 1xna leto izgovor za furo…šmorn. Z nutelo. Na Cerju. tam je prslo mal inspiracije, in sva jo mahnila še na Lig, pogledat rezervno sveto goro, cez Kolovrat in Solarij v Idrsko. Pogled levo je grd, nasprot prideta dva motorista v dežnih kombinezonih. Ne greva prot Vršiču, greva proti domu. Vmes sva mela namen se na Matajur, pa je zmanjkalo asfalta in sva raje obrnila prot Idriji, ker je bil Škafar zaprt. Lačna odropotava do jeza Kobila, tudi tam slabe novice. Plaže praktično ni več, voda zelo plitva. 😓 Gremo domov predno se še vreme sfiži. na konc je bil kar luštn dan. Skoraj 300km kljuk. 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se