ADVENTURETIM Objavljeno pred 20 urami Objavljeno pred 20 urami Od letošnjega leta tudi pri nas zastopstvo motornih koles BRIXTON. Zasnovani in dizajnirani v studiju KSR v avstrijskem Kremsu, proizvedeni v kitajskem Gaokinu ( 500 in 1200 ccm motocikli ) in Wonjanu.( 125 in 250 ccm motocikli ) Centralna skladišča motociklov in rezervnih delov v Nemčiji in Italiji. 4 letña garancija na motocikle. Zanimiv retro dizajn, od klasikov,caffe racerjev,scramblerjev,do modernih klasikov in adventure motociklov. Preverjeni agregati ( 125 in 250 ccm temeljijo na Suzukijevih modelih GN125/250, 500 ccm na Hondi CB500 ) Komponente kot so BOSCH,NISSIN,KYB,BREMBO so prisotne na vseh večjih Brixtonih. 1
smasher Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami (popravljeno) Ma, mene je izredno zanimal Flesberg 250, samo ko sem ga hotel uvozit ni imel še 6000km, pa sem potem vzel masha. Mi je pa zelo všeč Flesberg (ki ne vem če je še v ponudbi). Problem teh modelov je da so bili pred leti bolj aktualni ker ni bilo toliko ponudbe v malih kategorijah, sedaj imajo žeTriumph, Royal Enfield in tudi honda male 350 - 400 kufe rejser, scrambler.... In je že več konkurence na trgu kot recimo pred štirimi leti, kjer bolj poznane znamke niso imele ponudbe v teh kategorijah. Tudi Crossfire 500 STORR, bi morda bolj "zapalil", če nebi imeli sedaj že toliko modelov v tem segmentu. recimo tole bi mislim bilo kar zanimivo preden je CF moto in RE dalvn svoje in KTM nebi napovedal svojega novega Popravljeno pred 3 urami. Popravil smasher
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se