Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Upam, da sem dal v pravi del foruma. 

Torej, imel sem eno manjšo nezgodo, pa sem podrsal motor po desni strani. Nič polomljenega, opraskana plastika ter okvir motorja.

Ima kdo kak predlog za ličarja na Gorenjskem? Saj ne vem, a to naredi tudi kasični avtoličar, ali kaj? 

Hvala za odgovore, če ima kdo kakšen predlog ali izkušnje s kom.

Lep dan!

Objavljeno
pred 19 minutami, Delirium pravi:

Torej, imel sem eno manjšo nezgodo, pa sem podrsal motor po desni strani. Nič polomljenega, opraskana plastika ter okvir motorja.

Ima kdo kak predlog za ličarja na Gorenjskem? Saj ne vem, a to naredi tudi kasični avtoličar, ali kaj? 

Lep dan!

Gorenjska ne vem, je pa na IG-u pri LJ eden, ki se ukvarja z ličanjem motociklov, drugače pa po moje vsak avtoličar, če se mu da :naughty:

https://motolicar.si/

• Všeč mi je 1
Objavljeno

poudarek je na: če se mu da. Men je moj sosed (ličar in to celo na črno) porihtal ledvičko na SDGT..mel je prasko. Kupil sem kar original piksno barve na servisu, nato je pobarval in polakiral.

V primeru Deliriuma, bi jaz šel kar vprašat kakega ličarja. Ker eni majo čas, drugi ne itd...

Objavljeno
4 hours ago, Delirium said:

Lep dan!

Emil Kuret, Mengeš

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5338964436134727&set=pcb.5338964692801368

Objavljeno

Bojne rane. Jaz bi pustil. Vsakič, ko sem nekam pripelješ, lahko poveš dramatično zgodbo o boju z gravitacijo :) 

• Haha 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!