Delirium Objavljeno Marec 21 Objavljeno Marec 21 Upam, da sem dal v pravi del foruma. Torej, imel sem eno manjšo nezgodo, pa sem podrsal motor po desni strani. Nič polomljenega, opraskana plastika ter okvir motorja. Ima kdo kak predlog za ličarja na Gorenjskem? Saj ne vem, a to naredi tudi kasični avtoličar, ali kaj? Hvala za odgovore, če ima kdo kakšen predlog ali izkušnje s kom. Lep dan!
MARE 65 Objavljeno Marec 21 Objavljeno Marec 21 pred 19 minutami, Delirium pravi: Upam, da sem dal v pravi del foruma. Torej, imel sem eno manjšo nezgodo, pa sem podrsal motor po desni strani. Nič polomljenega, opraskana plastika ter okvir motorja. Ima kdo kak predlog za ličarja na Gorenjskem? Saj ne vem, a to naredi tudi kasični avtoličar, ali kaj? Hvala za odgovore, če ima kdo kakšen predlog ali izkušnje s kom. Lep dan! Gorenjska ne vem, je pa na IG-u pri LJ eden, ki se ukvarja z ličanjem motociklov, drugače pa po moje vsak avtoličar, če se mu da https://motolicar.si/ 1
DAMI34 Objavljeno Marec 21 Objavljeno Marec 21 poudarek je na: če se mu da. Men je moj sosed (ličar in to celo na črno) porihtal ledvičko na SDGT..mel je prasko. Kupil sem kar original piksno barve na servisu, nato je pobarval in polakiral. V primeru Deliriuma, bi jaz šel kar vprašat kakega ličarja. Ker eni majo čas, drugi ne itd...
Sam dePihlja Objavljeno Marec 21 Objavljeno Marec 21 4 hours ago, Delirium said: Upam, da sem dal v pravi del foruma. Torej, imel sem eno manjšo nezgodo, pa sem podrsal motor po desni strani. Nič polomljenega, opraskana plastika ter okvir motorja. Ima kdo kak predlog za ličarja na Gorenjskem? Saj ne vem, a to naredi tudi kasični avtoličar, ali kaj? Hvala za odgovore, če ima kdo kakšen predlog ali izkušnje s kom. Lep dan! Emil Kuret, Mengeš https://www.facebook.com/photo/?fbid=5338964436134727&set=pcb.5338964692801368
Vin Objavljeno sredo ob 21:54 Objavljeno sredo ob 21:54 Bojne rane. Jaz bi pustil. Vsakič, ko sem nekam pripelješ, lahko poveš dramatično zgodbo o boju z gravitacijo 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se