PičiMiki Objavljeno četrtek ob 11:33 Objavljeno četrtek ob 11:33 Pozdravljeni dvokolesni soborci, zanima me sledeče, kakšne izkušnje imate z testnimi vožnjami in plačilom? Namreč sam sem bil presenečen ko sem moral za dve uri testne vožnje plačati 70€ pri As Domžale. Po dosedanjih izkušnjah mi ni bilo potrebno nikoli nikjer plačati, zato sem bil kar malo šokiran. WTF od kad se testne plačujejo😏? 1
Frenk 67 Objavljeno včeraj ob 14:33 Objavljeno včeraj ob 14:33 Ob 10. 4. 2025 ob 13:33, PičiMiki pravi: Pozdravljeni dvokolesni soborci, zanima me sledeče, kakšne izkušnje imate z testnimi vožnjami in plačilom? Namreč sam sem bil presenečen ko sem moral za dve uri testne vožnje plačati 70€ pri As Domžale. Po dosedanjih izkušnjah mi ni bilo potrebno nikoli nikjer plačati, zato sem bil kar malo šokiran. WTF od kad se testne plačujejo😏? Jaz sem enkrat plačal testno vožnjo avtomobila. Sam ne avtohiši ampak policajem. 🤬 7
lasagna Objavljeno pred 19 urami Objavljeno pred 19 urami Ziher si Ducatija peljal.... Kavcija bi bila OK, sicer pa je nekoč toliko bila izposoja. World champion cena.
PičiMiki Objavljeno pred 19 urami Avtor Objavljeno pred 19 urami 17 minutes ago, lasagna said: Ziher si Ducatija peljal.... Kavcija bi bila OK, sicer pa je nekoč toliko bila izposoja. World champion cena. Nisem, Duče je za bogate😝 tokrat sem si zaželel Honde hornet cb 1000r SP. Za tiste dve uri kolikor sem lahko sprobal lahko rečem, da je super zadeva. Za kak večji review bi ga moral voziti vsaj kak dan ali dva😀 je pa vikend najem za dotični motor 375€.
3nity Objavljeno pred 3 urami Objavljeno pred 3 urami Ob 10. 4. 2025 ob 13:33, PičiMiki pravi: Pozdravljeni dvokolesni soborci, zanima me sledeče, kakšne izkušnje imate z testnimi vožnjami in plačilom? Namreč sam sem bil presenečen ko sem moral za dve uri testne vožnje plačati 70€ pri As Domžale. Po dosedanjih izkušnjah mi ni bilo potrebno nikoli nikjer plačati, zato sem bil kar malo šokiran. WTF od kad se testne plačujejo😏? Na ASu imajo že od vedno tako urejeno, sicer za kratek krog se lahko zmeniš tudi za brezplačen test, če ne pa ponujajo dnevni, vikend, tedenski najem, ki ti ga itaq odštejejo od cene, če nato kupiš motor. Glede na kulturo ljudi, bi tudi jaz računala testne vožne. Imaš pa tudi drugo možnost za brezplačen test in sicer ob dnevih odprtih vrat. Najbrž si pošten pa se ti zdi to čudno, ampak večina pride samo firbcat in se zastonj voziti, vmes se najde še tak, ki ga položi na tla, s plačilom pa pride do osipa takšnih pacientov.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se