Skoči na vsebino

Rieju AVENTURA RALLY 307

Priporočene objave

Objavljeno

Realno je tole na kitajskem "na tovarniškem dvorišču" 400-500 USD (pa sem verjetno dal visoko ceno) . Je pa to potem potrebno spraviti do evrope.

lp

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 19 minutami, franc pravi:

Realno je tole na kitajskem "na tovarniškem dvorišču" 400-500 USD (pa sem verjetno dal visoko ceno) . Je pa to potem potrebno spraviti do evrope.

lp

Itak, kot vsa kitajska roba... 😁

Objavljeno (popravljeno)
pred 3 urami, franc pravi:

lp

A znaš povedat, kolk so kej cene premium €uro znamk na njihovih dvoriščih??

Pred trideset +  leti je kolega bil na daljnem vzhodu kot nadobudni podjetnik. Že takrat je razlagal, če te zanima kolk je kaj vredno daj na vago...

Za koliko se prodaja, je pa druga pesemmm....

Popravljeno . Popravil MiNa
  • Všeč mi je 1
Objavljeno

A se dobi kj na temu?

Objavljeno

@MiNa sem vedel za avtomobile. Vw golf je bil 6k dem prodajal se je za nekaj čez 20k. Verjetno tudi sedaj ni bistveno drugače.

Pred leti je znanec kupoval 4 kolesnike na kitajskem in dejansko so jih prodajali na kilo, model, barva, kubatura... Ni imelo nobene vloge.

Objavljeno
pred 8 urami, franc pravi:

@MiNa sem vedel za avtomobile. Vw golf je bil 6k dem prodajal se je za nekaj čez 20k. Verjetno tudi sedaj ni bistveno drugače.

Pred leti je znanec kupoval 4 kolesnike na kitajskem in dejansko so jih prodajali na kilo, model, barva, kubatura... Ni imelo nobene vloge.

Jaz sem sam kupil 4kolesnik na Kitajskem...ga uvozil, homologiral in registriral....zato iz prve roke...NI več tako poceni kot mislite. Kitajci ne delajo več za pest riža. Plače delavca v CF-u je 1.000 eur.

• Všeč mi je 4
Objavljeno
pred 8 urami, BIF pravi:

Jaz sem sam kupil 4kolesnik na Kitajskem...ga uvozil, homologiral in registriral....zato iz prve roke...NI več tako poceni kot mislite. Kitajci ne delajo več za pest riža. Plače delavca v CF-u je 1.000 eur.

Odvisno od količine. 1 kom ima precej drugačno ceno kot 50 ali 100.

Definitivno pa ni danes tako kot je bilo pred 20 leti.

Pa plače so hudo majhen delež cene (razen za demagogijo) .

Objavljeno

Pojavljajo se predlogi o uvedbi 100% carine na uvoz iz Kitajske. Verjetno bi bili potem kitajski motorji že dražji od evropskih? Kaj bi to pomenilo za sestavljalce kot je Rieju ali za tiste kitajske firme, ki bi proizvodnjo preselili v EU...bi bili še lahko konkurenčni s cenami?

Objavljeno

Bodo že našli način. Afrika je že kitajska. Bo pa uvoz iz Konga...

Objavljeno

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   1 član

• aders
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!