Skoči na vsebino

zdravo telo na zdravem kolesu?

Priporočene objave

Objavljeno

Z muko nabavis moped,od ust si utrgas za njegovo vzdrzevanje,drzavi das zadnji cekin za nalepko...pol pa odpove jezdec!Sem zlomil nogo in se en mesec z mopedom samo pogovarjal(pateticno...)Takoj ko je sel gips dol in zena v sluzbo pa hajd na rajzo.Gor saltat je bolelo ko hudic,dusa pokvarjena je pa prepevala!Me zanima ali ste drugi na brezhibnem mopedu vedno brezhibni ali pa vas ustavi npr.glavobol,ospice,hemoroidi...LP FLY

Objavljeno

Men se pa redno dogaja, da ko čelado nataknem, vizir potegnem, motor zakurblam in odpeljem me takoj nato, neznosno začne srbeti nos. :cry:

Pa se popraskaj če moreš. :wink:

Objavljeno

sem imel iste probleme z nosom, sedaj pa podkapo gor pa ni več problemov :D

Objavljeno
sem imel iste probleme z nosom, sedaj pa podkapo gor pa ni več problemov :D

:shock: :o

Kako podkapa rešuje ta problem ?

Objavljeno

prekrije ti nos in ga malo stisne ol pa ne srbi več :D :D

Objavljeno

Le kaj bi me lahko odvrnilo od vožnje :?: :?: :!: :arrow: mogoče huda žena :evil: :twisted: :!: :!:

Objavljeno
Le kaj bi me lahko odvrnilo od vožnje :?: :?: :!: :arrow: mogoče huda žena :evil: :twisted: :!: :!:

Nope, pri hudi ženi še bolj gas naviješ. Čimprej in čimdlje proč. To pišem potihem, da me moja ne sliši. :wink: :lol:

Objavljeno
Z muko nabavis moped,od ust si utrgas za njegovo vzdrzevanje,drzavi das zadnji cekin za nalepko...pol pa odpove jezdec!Sem zlomil nogo in se en mesec z mopedom samo pogovarjal(pateticno...)Takoj ko je sel gips dol in zena v sluzbo pa hajd na rajzo.Gor saltat je bolelo ko hudic,dusa pokvarjena je pa prepevala!Me zanima ali ste drugi na brezhibnem mopedu vedno brezhibni ali pa vas ustavi npr.glavobol,ospice,hemoroidi...LP FLY

Ni ovir - ko so mi iz zapestja pobrali žice, sem šel iz bolnice direktno na motor, naslednji dan že 100 km fura, čez en teden sem bil pa že s krosačem na progi :D .

Brat si je pred leti poškodoval palec na levi nogi, pa si je na CBR-ki za šaltanje naredil vago (kot imajo nekateri čoperji), da je v višjo prestavo lahko dal kar s peto :idea: .

Objavljeno

ne grem na kolo ne spljoh! :arrow: no sports! 8)

Objavljeno

morem potrkat da takih problemov še nisem imela.

Objavljeno

Da ne grem na motor ko je lepo vreme je potrebna ena dobra, razgreta puncka, ki si zeli moje blizine :twisted: :twisted:,nic drugega me ne ustavi!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!