FLY Objavljeno Marec 28, 2003 Opozori Objavljeno Marec 28, 2003 Z muko nabavis moped,od ust si utrgas za njegovo vzdrzevanje,drzavi das zadnji cekin za nalepko...pol pa odpove jezdec!Sem zlomil nogo in se en mesec z mopedom samo pogovarjal(pateticno...)Takoj ko je sel gips dol in zena v sluzbo pa hajd na rajzo.Gor saltat je bolelo ko hudic,dusa pokvarjena je pa prepevala!Me zanima ali ste drugi na brezhibnem mopedu vedno brezhibni ali pa vas ustavi npr.glavobol,ospice,hemoroidi...LP FLY
RAN Objavljeno Marec 28, 2003 Opozori Objavljeno Marec 28, 2003 Men se pa redno dogaja, da ko čelado nataknem, vizir potegnem, motor zakurblam in odpeljem me takoj nato, neznosno začne srbeti nos. :cry: Pa se popraskaj če moreš. :wink:
marijan Objavljeno Marec 28, 2003 Opozori Objavljeno Marec 28, 2003 sem imel iste probleme z nosom, sedaj pa podkapo gor pa ni več problemov :D
RAN Objavljeno Marec 28, 2003 Opozori Objavljeno Marec 28, 2003 sem imel iste probleme z nosom, sedaj pa podkapo gor pa ni več problemov :D :shock: :o Kako podkapa rešuje ta problem ?
marijan Objavljeno Marec 28, 2003 Opozori Objavljeno Marec 28, 2003 prekrije ti nos in ga malo stisne ol pa ne srbi več :D :D
Gallus Objavljeno Marec 28, 2003 Opozori Objavljeno Marec 28, 2003 Le kaj bi me lahko odvrnilo od vožnje :?: :?: :!: :arrow: mogoče huda žena :evil: :twisted: :!: :!:
HHV Objavljeno Marec 28, 2003 Opozori Objavljeno Marec 28, 2003 Le kaj bi me lahko odvrnilo od vožnje :?: :?: :!: :arrow: mogoče huda žena :evil: :twisted: :!: :!: Nope, pri hudi ženi še bolj gas naviješ. Čimprej in čimdlje proč. To pišem potihem, da me moja ne sliši. :wink: :lol:
Roman Objavljeno Marec 28, 2003 Opozori Objavljeno Marec 28, 2003 Z muko nabavis moped,od ust si utrgas za njegovo vzdrzevanje,drzavi das zadnji cekin za nalepko...pol pa odpove jezdec!Sem zlomil nogo in se en mesec z mopedom samo pogovarjal(pateticno...)Takoj ko je sel gips dol in zena v sluzbo pa hajd na rajzo.Gor saltat je bolelo ko hudic,dusa pokvarjena je pa prepevala!Me zanima ali ste drugi na brezhibnem mopedu vedno brezhibni ali pa vas ustavi npr.glavobol,ospice,hemoroidi...LP FLY Ni ovir - ko so mi iz zapestja pobrali žice, sem šel iz bolnice direktno na motor, naslednji dan že 100 km fura, čez en teden sem bil pa že s krosačem na progi :D . Brat si je pred leti poškodoval palec na levi nogi, pa si je na CBR-ki za šaltanje naredil vago (kot imajo nekateri čoperji), da je v višjo prestavo lahko dal kar s peto :idea: .
Ice Objavljeno Marec 28, 2003 Opozori Objavljeno Marec 28, 2003 ne grem na kolo ne spljoh! :arrow: no sports! 8)
Sanda7 Objavljeno Marec 28, 2003 Opozori Objavljeno Marec 28, 2003 morem potrkat da takih problemov še nisem imela.
king4ever Objavljeno Marec 28, 2003 Opozori Objavljeno Marec 28, 2003 Da ne grem na motor ko je lepo vreme je potrebna ena dobra, razgreta puncka, ki si zeli moje blizine :twisted: :twisted:,nic drugega me ne ustavi!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se