pero Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 ZAKAJ RADI VOZIMO??? :?: :?: :?: Vožnja mi predstavlja radost! Ni lepšega kot se malo voziti okoli!Način vožnje odziva moje razpoloženje! 8) Malenkosti: na semaforju stojiš in si v vzvratnem ogledalu ogleduješ lepo voznico za teboj!Tudi to je del ki ti (mi) polepša vožnjo! :wink: Kaj pa vas osrečuje ko ste za volanom oz krmilom!!! Mogoče le malenkost!:idea: Ciao,by Pero
5ER Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 ZAKAJ RADI VOZIMO??? :?: :?: :?: ker blato leti za mano :D :wink:
Tratnjak Damijan Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 vožnja z motorjem mi predstavlja moj prosti čas, svobodo, takrat ko ne razmišljam o službi, problemih. Sem samo jaz, moj motor in cesta ki me pelje kamorkoli. To je način življenja, ki ga razumemo le motoristi.
Vale Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 - ker pozabim na vse probleme - ker sem sama s seboj - ker je lepo in uživam razen kadar ... nimaš bližnjega srečanja s kakim idiotom v avtu. Potem pa čist :evil: :evil: :evil:
klimbra Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 Motor mi predstavlja podajšek......... :oops: :oops: :oops: :oops: JOKE Zelo drag hobi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaj pa je definicija hobija,pa poglejte v SL Pravopis!!!! 8) 8) 8)
Pravokotar Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 Definitivno rad vozim zaradi vetra v laseh.
Pervy Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 rad vozim ker si na takšne dneve kot je današnji ščistim glavo, pozabim na sranje okoli mene in si za vsaj tistih nekaj trenutkov domišljam da sem blazno svoboden, vsaj dokler ne ugasnem motorja in ugotovim, da je vse še vedno isto sranje, le za par jurjev dodatnih stroškov sem si naredil. jabi ga, je boljše kot psihiater :(
manjak Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 vetr v laseh in mušice v zobeh :D Definitivno rad vozim zaradi vetra v laseh. Ja hudiča, a nimate čelad gor :shock: ps- jst vozim, ker vživam v vožnji. Moji kolegi pravjo, de sem prtegnjen, k se tok furam, ampak kaj čem :D
Zok Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 rad vozim, da se sprostim, se znorim, da vsaj malo grem na svez zrak, obenem pa se znebim se gore denarja, ki mi je na poti :evil: , pa se kako misko kje vidis, pa ga naspanas kakih 160 mim nje, d kr gleda, pol te pa kasnej vprasa ce vedno tk vozis, pa reces "sj to se do polovice ni blo... :twisted: :D :twisted: "... skratka, motociklizem je moj naj sport. najraje mam zavite, a siroke in odprte ceste, z veliko moznosti prehitevanja in polaganja!! :twisted:
Pravokotar Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 vetr v laseh in mušice v zobeh :D Definitivno rad vozim zaradi vetra v laseh. Ja hudiča, a nimate čelad gor :shock: Si nor, kakšna čelada :shock: :?: Kako naj pa potem pridejo do izraza moji do sredine hrbta segajoči zlati kodri :?: :?: :lol: :lol:
Ice Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 rad vozim ker si na takšne dneve kot je današnji ščistim glavo, pozabim na sranje okoli mene in si za vsaj tistih nekaj trenutkov domišljam da sem blazno svoboden, vsaj dokler ne ugasnem motorja in ugotovim, da je vse še vedno isto sranje, le za par jurjev dodatnih stroškov sem si naredil. jabi ga, je boljše kot psihiater :( predvsem ceneje.
Guest 1 Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 :evilbat: a zakaj voooooozzzzzzzziiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm :?: kakšno vprašanje.. odg. gl. zg. in da strašim :evilbat: metuljčice :B-fly:
pero Objavljeno Marec 31, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 Ena od zasvojenosti je tudi prehitevanje!Ko odprem plin in padem mimo ni lepšega!!! 8) 8) 8) Ja zadevca res zbuja skomine!! :D :D :D Ciao,by Pero
strom Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 vožnja z motorjem mi predstavlja moj prosti čas, svobodo, takrat ko ne razmišljam o službi, problemih. Sem samo jaz, moj motor in cesta ki me pelje kamorkoli. To je način življenja, ki ga razumemo le motoristi. Da da da... zaenkrat me samo skrbi kolk bencina je še v kestlu pa če bo dost olja ostal v mašini do doma... pa če bo plutovinast štoflc zdržal. LP
Max Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 :D A zakaj rad vozim motor... Se mi vsakic kar smeji, ko se pelam... :wink: :D
Mustang Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 Ker rad slišim motor, kako buta pod mano, čutim vibracije, mater, še vohat ga je lepo! :lol: Ko grem na vožnjo je vse enostavno: jaz, motor, cesta (lepo vreme tut prav pride). Spucam možgane in zmasiram telo. Yes! Komaj čakam!
HHV Objavljeno April 1, 2003 Opozori Objavljeno April 1, 2003 Ni lepšga kot moped furat! Zakaj? Ma briga me. Enostavno mi to najbolj paše!
udi Objavljeno April 1, 2003 Opozori Objavljeno April 1, 2003 ja men je pa to zlo všeč :lol: ne ne samo vožnja ampak veliko mero ima pri tem tudi druženje s prijatli :!: pa ko naviješ gas da vleče :wink: pizda kolk sm jst dobr :twisted:
Thundercat Objavljeno April 1, 2003 Opozori Objavljeno April 1, 2003 Ja to je umetni orgazem a ne! 8)
pero Objavljeno April 1, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 1, 2003 Ja to je umetni orgazem a ne! 8) Ja s tole definicijo se morm pa kr strinjat!Pa tko lepo je k tolk dolg traja!! :D :lol: 8) Ciao,by Pero
Thundercat Objavljeno April 1, 2003 Opozori Objavljeno April 1, 2003 Ja to je umetni orgazem a ne! 8) Ja s tole definicijo se morm pa kr strinjat!Pa tko lepo je k tolk dolg traja!! :D :lol: 8) Ciao,by Pero Pri enih dlje kot pri drugih.... :wink:
CAPIROMZY Objavljeno April 1, 2003 Opozori Objavljeno April 1, 2003 Res smo čudni-dve kolesi,poln kestl :? pa gasa-tud jst ne vem zakaj-sm pa isti :wink:
Dejans Objavljeno April 2, 2003 Opozori Objavljeno April 2, 2003 Zakaj...? Hmmm... :?: :!: :?: :? Fack... spet sm pozabu bilobil vzet :mrgreen: Dejans
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se