Cacy Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Tudi letos bodo, tako kot lani organizirane šole varne vožnje pod vodstvom poliicjskih inštruktorjev. Konkretni razpored prireditev lahko najdete na tej strani: http://www.policija.si/si/ Datum za Ljubljano še ni znan. Poleg tega si na koncu informacije lahko ogledate tudi analizo prometnih nesreč z udeležbo motoristov za leto 2002. Vsi motosvetovci ste dobrodošli in lepo vabljeni !!!! :D Pridete?
Max Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 ...Vsi motosvetovci ste dobrodošli in lepo vabljeni !!!! :D Pridete? Ej hvala, pa najpomembnejse.... PRIDEMO ce bo :!: :roll: :oops: 8) :D
Vale Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Zanimiva tale analiza prometni nesreč.
Ice Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Zanimiva tale analiza prometni nesreč. aha........predvsem "neprilagojena hitrost"....... sem noter mecejo VSE,kar v druge kategorije ne spada oz. kjer se jim (policiji) ne da izslediti primarnih vzrokov. :x
Vale Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Mene je pa bolj začudlo :arrow: napačna smer vožnje :shock: :shock: :shock:
Desmo Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Mene je pa bolj začudlo :arrow: napačna smer vožnje :shock: :shock: :shock: Sekanje ovinkov po domače :idea: :wink:
Hanzi Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Mene je pa bolj začudlo :arrow: napačna smer vožnje :shock: :shock: :shock: Sekanje ovinkov po domače :idea: :wink: :evil: :x :? :cry: :arrow: :cry:
Mačica Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Naslednji vikend je v Kranju. Gremo? Glede na to, da datum za Ljubljano sploh še ni objavljen
Mačica Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Kranj 12.04.2003 med 10.00 in 14.00 uro (v primeru dežja 26.04.2003) plato Podjetja za vzdrževanje avtocest na MP Karavanke - Hrušica
Thundercat Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 A je kdo bil lani pa kakšne izkušnje ima! kaj se tam počne!
kekec III Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 A je kdo bil lani pa kakšne izkušnje ima! kaj se tam počne! Jest.. dobre....
yankee Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Jest tudi bil lani.......letos grem spet 8)
Hanzi Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Jest pa še kar dobro mi je šlo. Čeprav sem ga v 8 na tla zložu :oops: (brez škode) mi je dal precej mislit. :? Na žalost premalo :evil: Zelo priporačam. Tud če se ga bo kdo večkrat udeležu po moje ne bo škodovalo 8)
Max Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 A je kdo bil lani pa kakšne izkušnje ima! kaj se tam počne! Jest sm biu...pa pridem spet... Pridi in pripravi vprasanja raje za ucitelje na poligonu :wink: Jst zase lahko samo recm, da nisem bil se nikoli tako pameten, da se nebi mogu se kaj naucit :oops: 8)
MARJA Objavljeno April 4, 2003 Opozori Objavljeno April 4, 2003 Tudi letos bodo, tako kot lani organizirane šole varne vožnje pod vodstvom poliicjskih inštruktorjev. Konkretni razpored prireditev lahko najdete na tej strani: http://www.policija.si/si/ Datum za Ljubljano še ni znan. Poleg tega si na koncu informacije lahko ogledate tudi analizo prometnih nesreč z udeležbo motoristov za leto 2002. Vsi motosvetovci ste dobrodošli in lepo vabljeni !!!! :D Pridete? Daj, sporoči kdaj bo v Ljubljani. Lansko leto sem zaspal. Bil sem z nočne. Letos pa ne bom šel spat, če bom z nočne.
Cacy Objavljeno April 4, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 4, 2003 Zaenkrat še ni nič znanega. Ti pa priporočam, da se za vsak primer že prej udeležiš kje drugje. Mogoče na Gorenjskem, ti bodo imeli na mejnem platoju Karavanke. Če rabiš kakšno pomoč pri prijavi povej, bom pomagal.
Sanda7 Objavljeno April 5, 2003 Opozori Objavljeno April 5, 2003 Jst bom šla v Postojno 19.4 pogledat
Pervy Objavljeno April 5, 2003 Opozori Objavljeno April 5, 2003 če je 19.4. pravi datum pol bo to malo problem ker ima bmw takrat pod pohorjem testne vožnje in fešto.
Cacy Objavljeno April 6, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 6, 2003 Jaz bom v soboto na Gorenjski prireditvi na MP Karavanke. Pride še kdo?
.T. Objavljeno April 6, 2003 Opozori Objavljeno April 6, 2003 Jaz bom v soboto na Gorenjski prireditvi na MP Karavanke. Pride še kdo? Ce bos narocil vreme ...... Tadej
CAPIROMZY Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 Jaz bom v soboto na Gorenjski prireditvi na MP Karavanke. Pride še kdo? Če bo tako vreme kot v soboto- pridem -ajkej zaston? :lol: :wink:
Mačica Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 Jaz bom v soboto na Gorenjski prireditvi na MP Karavanke. Pride še kdo? Jsssssssssstttttttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut
MARJA Objavljeno April 7, 2003 Opozori Objavljeno April 7, 2003 Jaz bom v soboto na Gorenjski prireditvi na MP Karavanke. Pride še kdo? Če bo vreme pridem tudi jaz. Daj naroči vreme še za to soboto, če si ga že za piknik zrihtal.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se