Pervy Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Ps: Pervy še zmeri sm ti pir dolžn O:-) :D ← vem vem :grim , boš dobil priložnost se odkupit :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eboy Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 hm bolj podrobno. 1. letnik -> smer elektrotehnik računalništva predmet -> Računalništvo in dokumentiranje .. seminarsko nalogo moramo naredit o poljubni temi in sem si jaz izbral motociklizem/motorje .. 3000 s toleranco 500 ...torej karkoli o motociklizmu/motorjih... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 Ima mogoče kdo seminarsko o temi Les in lesni izdelki ali pa vsaj nekaj o lesu. Če ima kdo kej takega, dobi za pivo :grim :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 LAhko se razpišeš o BMWOODu:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 tema za odlično oceno mislim, da seminarske na to temo še ni bilo... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 Pri stricu googlu vprašaj: jaz vedno kaj tam najdem, copy paste, malo oblikujem, dodam kako slikco in vojla najmanj šestica je tu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 23, 2005 Deli Objavljeno Januar 23, 2005 A je kdo od vas slučajno že delu kšno seminarsko na temo SUBKULTURA MOTIRISTOV al pa kej podobnga? Če ma kdo kej bi bil zlo hvaležen ker rabm za maturo. ----------------------------------------------------- Pizdarija, jaz pa vedno zamudim!!! Samo kaj, ko je zopet že prepozno. SUBKULTURA NA SLOVENSKEM je knjigca, v kateri je tudi tema "Subkultura bikerstva na slovenskem". Ne spomnim se, kdo je to napisal. Eden je. Kaj pa zdej, ko ne rabiš več? Lepo te pozdravlja p'rjatu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Januar 26, 2005 Deli Objavljeno Januar 26, 2005 to sm hotla tud jaz pisat...pa sm se premislna :D zdej mam pa rasizem skozi zgodovino:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metalbike Objavljeno Januar 27, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 27, 2005 serješ ga, jz mam pa že vse narjen. Bi lahko sam mal prepisala , številke na anketah spremenila pa bi blo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Januar 27, 2005 Deli Objavljeno Januar 27, 2005 en moj znanec je na temo moto subkultur pripravljal diplomsko nalogo.. če hočeš, ti izbezam številko.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Januar 27, 2005 Deli Objavljeno Januar 27, 2005 a jebemti, april 2003. zdaj si že verjetno itak padel na izpitu, tako da je zgornji post brezpredmeten.. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno December 6, 2006 Deli Objavljeno December 6, 2006 (popravljeno) Zelo bi bil vesel za kakršnokoli pomoč pri izdelavi seminarske naloge "TRANSPORT SVEŽEGA SADJA IN ZELENJAVE". Ker nikjer na netu ne najdem nič pametnega upam da je vami kdo ki mi lahko pomaga. :unsure: Če ima mogoče kdo kej tazga že narejenega se "toplo priporočam" :blush: LP, King Popravljeno December 6, 2006. Popravil king Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 A ima mogoče še kdo seminar na temo "Subkultura motoristov" na trdem disku...Res bi ga potreboval, najkasneje do srede :cry: Hvala tistemu, ki se me usmili .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Junij 11, 2007 Deli Objavljeno Junij 11, 2007 A ima mogoče še kdo seminar na temo "Subkultura motoristov" na trdem disku...Res bi ga potreboval, najkasneje do srede :cry: Hvala tistemu, ki se me usmili .) Ravnokar videl, da jo imam na mailu...Hvala Luka .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 12, 2007 Deli Objavljeno Junij 12, 2007 mimogrede - motoristi že nekaj časa niso več subkultura... za osnovno pojasnilo pojma subkultura v sociloškem smislu lahko ustrezno referenco najdeš na wikipediji (v slovenščini celo). skratka - da si ne bo kdo delal utvar in živel v napačnem prepričanju... motorizem je en navaden mainstream, komercialna dejavnost, konzumiranje komercialnih storitev itd . howgh. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Junij 12, 2007 Deli Objavljeno Junij 12, 2007 motorizem je en navaden mainstream, komercialna dejavnost, konzumiranje komercialnih storitev itd . Čisto odvisno "kam" pogledaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno April 18, 2009 Deli Objavljeno April 18, 2009 Mene pa zanima, če ima kdo kakšno seminarsko nalogo v zvezi z lesno biomaso ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno April 19, 2009 Deli Objavljeno April 19, 2009 Mene pa sam zanima če ma slučajno kdo kašno od teh seminarskih nalog: zavore, vzmetenje, baloni, ter predstavitev enega(ni važno katerega) prevozniškega podjetja. Lahko je tudi v obliki power-pointa. Moram do petka vse to nardit :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helenca46 Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 najprej en lep pozdrav:) mene pa zanima če ma kdo kašno seminarsko še kje....v zvezi z motociklizmov (če se da v obliki turizma)....lahko pa kot so že nekateri imeli subkultura motoristov ali kej podobnega...... rabila bi pa bi jo za pomoč pri maturi .....in sicer bi imela predstavitev na državnem tekmovanju.... prosila bo za kakršno koli pomoč hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helenca46 Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 najprej en lep pozdrav:) mene pa zanima če ma kdo kašno seminarsko še kje....v zvezi z motociklizmov (če se da v obliki turizma)....lahko pa kot so že nekateri imeli subkultura motoristov ali kej podobnega...... rabila bi pa bi jo za pomoč pri maturi .....in sicer bi imela predstavitev na državnem tekmovanju.... no ja nslov naj bi bil MOTOCIKLIZEM, ZANIMIV ZA TURIZEM ( raziskovala naj bi o tem) prosila bo za kakršno koli pomoč hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 Poglej malo na straneh motokluba novomesto mogoče najdeš kaj uporabnega, namreč letos se nas je ca 28 motoristov iz Dolenjske udeležilo 4 dnevnega 1000Km moto relya po Srbiji z namenon razkazovanja njihovih turističnih znamenitosti! rumenicestak 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se